** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (20)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Seara buna!
Chiqui multumim mult pt capitolul nou!
Eimotto si mie mi-a spus Pop in sapt 22 ca am grII cu mici necroze!Am intrat pe moment in panica insa dr. meu m-a inistit si mi-a spus ca in caz de imbatranire rapida a placentei trebuie urmarit ecografic bebe cu atentie mai ales spre sfarsitul sarcinii! Sapt trecuta am facut iar eco si Herghelegiu mi-a spus ca totul e OK! Vedem ce se intampla dar eu raman optimista si te sfatuiesc sa faci la fel!
Liviana mie Iosup mi-a spus la inceputul acestei sarcini ca e oprita in evolutie deci.... fara comentarii! Tin pumnii stransi sa ne dai vesti bune Luni!

cristina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

La mine a miscat fetita draguta abia in saptamana 20! Pe 30 decembrie!

Eu dau pe Elivit 380000 lei si habar nu am avut ca a fost compensat! Mie dr. de familie mi-a dat gratuit de la cabinetul ei Maltofer (fier cu acid folic) si probabil a considerat ca e de ajuns, caci nu mi-a mai zis si de alte medicamente. Dr. gineco mi-a recomandat Elivit ca a zis ca e de ultima generatie. De Materna nu stiu nimic!

Felicitari pentru harnicia cu care ati incheiat capitolul vechi (mai sa nu va gasesc!) si multumim pentru deschiderea noului capitol! As scrie mai des caci de citit va citesc si de 2-3 ori pe zi, dar eu personal nu am nimic interesant de spus. Dar cu siguranta invat multe de la voi!

Speriata sa nu depasesc varsta sarcinii pentru eco morf m-am programat in Suceava la eco sambata dar nu stiu daca e morfo. Clar nu e 3D. Sper sa fie bine,caci sunt in sapt 23 (DE AZI! )
Sapt urmatoare voi merge la Iasi la dr. Onofriescu pentru eco morf 3D. Sper sa nu daunez printesei cu 2 eco la o sapt. La primul eco 3D la care am fost la Iasi am platit 500000 (50ron). Oare daca asta de sapt viitoare e morfologic ma va costa mai mult? Ce credeti?

Pupici!

Motannel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Motannel, nu cred sa fie mai mult..adica la mine un consult la ecograf 2D-adevarul e ca e facut de dr mea ginecolog - costa 300.000. Acelasi ecograf este folosit si la ecografia morfologica, numai ca la morfologica te tine mai mult, ca ii masoara toate oscioarele si toate organele lui bebe, deci e un control mai amanuntit. Dar aparatul e acelasi...asa ca nu vad de ce ar fi mai scump.
De daunat ecografia lui bebe, am auzit pareri pro si contra,...cumnata mea care e asistenta si e insarcinata si ea mi-a spus ca a mai vb si cu alte asistente, prietene de ale ei, care lucreaza cu ecograf, si cica nu ar fi indicat ecografii dese, insa parerea mea e ca daca ar fi intradevar probleme majore asupra copilului, nu cred ca un doctor, oricat ar fi el de ahtiat dupa bani, le-ar recomanda atat de des. Chiar zicea una din fete in capitolele trecute ca a fost internata in spital, si pe perioada spitalizarii i s-au facut ecografii zilnic. Deci nu cred sa fie o problema daca faci 2 eco la diferenta de o saptamana. Ca doar nu faci saptamanal chestia asta!!!!

dia 22 + Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Motannel ancamari cristinamaria GinaM . Nu mai sun dr a miercuri merg la eco si vad atunci. Ma streseaza si examenele astea la maxim...

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Sa aveti noapte buna fetelor...eu ma retrag la somn..al meu sot deja sforaie...
Ne vedem dimineata cu forte proaspete!

dia 22 + Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaclaudia spune:

Buna seara fetelor si La Multi ani! pt noul an ce a venit si va doresc tot binele din lume , fericire si indeplinirea tuturor dorintelor si nu in ultimul rand va doresc sarcini usoare si nasteri cat mai usoare.
Am cam lipsit cei drept si sa imi fie rusine! Am avut ce recupera la citit ca ati fost foarte harnice!
Deci acum sa revenim la "oile noastre", si pe mine ma supara o durere in parte dreapta si se pare ca este rinichiul . sper sa imi treaca cat de curand ca este chiar nesuferita rau de tot durerea asta.
Bebe cred ca este bine ca se agita tot timpul parca ar juca fotbal!
Maine ma duc si eu la eco morfo. si sper sa imi spuna lucruri bune.
CristinaMaria am inteles ca si tu ai facut eco tot la Hergelegiu ? Imi poti spune si mie cum a fost ,cum s-a comportat dr, este comunicativ?
Si ce as vrea sa stiu este daca il lasa si pe sotul meu sa intre sa asiste la eco?
Alyna tu ce ai facut la eco ieri?
Hai ca va las sa dormiti,caci eu ma apuc de invatat ca am duminica examen.
Noapte buna fetelor.

pe toate
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Multumesc, dia!

Motannel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaclaudia spune:

A si am uitat Motanel si eu am luat Elevit tot compensat cu reteta de la med. de fam. si am dat pe el doar 10.2lei noi in loc de 35 lei. Asa ca te sfatuiesc sa mergi la medicul tau de fam si sa il rogi sa iti dea reteta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

`Neata burticute!

Azi dau de baut ( suc, ceai, lapte, apa) ca am ajuns cu bine la jumatatea sarcinii!!! Avem exact 20 de saptamani!

M-am speriat cand am vazut ca ati deschis capitol nou caci ramasesem in urma rau cu cititul. Ieri nici nu am apucat sa deschid calculatorul caci am venit rupta de oboseala de la servici.

Fetelor aveti si voi dureri de spate? Ieri cand am ajuns acasa imi venea sa ma arunc imbracata in pat , caci simteam ca de durere nu mai pot sa stau in picioare.

Elteka tu ai gasit compot bun, ca la noi? Eu am luat niste compot frantuzesc de piersici si dupa ce ca am dat o gramada de bani pe el ( 600 yeni un amarat de borcanel ) are un gust super nasol. Am mancat o lingurita , de pofta si apoi l-am aruncat in frigider- unde il gasesti si in ziua de astazi .
Apropo de ce povesteai de wc-uri. Am patit-o si eu cu butonul minune chiar in seara cand m-a apucat criza de apendicita. Eram la clinica unde merg eu de obicei si abia ma controlase dr. Cat a iesit el din cabinet m-am dus si eu la baie . Nici nu m-am uitat bine ce dumnezeu scrie pe butonul ala si l-am apasat . Si ma tot miram de ce nu curge apa. N-am apucat sa ma ridic si aud cum imi batea o asistenta la usa si ma intreaba : "sunteti bine? s-a intamplat ceva? imi dati voie sa deschid usa?" Vai cu toata durerea mea am sarit ca arsa de pe buda sa ma inchid macar la pantaloni. Cand m-am ridicat s-a tras si apa singura- deh era wc cu senzori! Adevarul e ca e tare fain colacul de genul asta. M-am obisnuit asa de mult cu budele lor curate si puse la punct , incat mi-e tare greu cand vin in Ro si trebuie sa merg la alte wc-uri ( si nu gasesti hartie, sau sunt mizerabile- chiar in restaurante sau locatii care se "respecta" )

Citisem nu mai stiu pe unde ca in Tokyo este si un restaurant special pt gravidute- "Bebe cafe" parca se numeste( cu mancare organica, ccc cu scaune nu-s de care, cu produse speciale etc etc). Daca as sta si eu mai pe-aproape atat de mult mi-as dori sa ma duc. Parerea mea e ca graviditatea e o perioada atat de speciala din viata unei femei si atunci meritam si noi sa ne rasfatam cu fel de fel de mofturi.

Alaltaieri l-am simtit si eu pe bebe bine de tot. Ne-am intalnit in ziua respectiva mai multe cunostinte la o cafea. Cu toate ca nu mai beau cafea de cand am ramas insarcinata, atunci am luat si eu o ceasca , mai ales ca una dintre japonici venise cu un cos plin de cornuri calde si e(ra) placerea mea sa beau cafea si sa manac croissante. In seara respectiva am comandat si o pizza si mi-a adus si cola din partea casei. Cred ca si cola si cafeaua au fost "cocktailul" care l-au zapacit pe saracul bebe. Super agitat a fost, l-am simtit zbantuindu-se prin burta pana m-am culcat. Ca sa nu mai spun ce puternice erau loviturile.

Paflo si eu am vazut ca in perioada asta am o pofta de mancare fantastica!! ( am inceput sa ma scol noaptea ca simt ca nu mai pot de foame )

Andradap te rog trimite-mi si mie melodia respectiva! Eu am cautat-o pe oDc dar nu am gasit-o la nimeni. Si apropo de burtica: si la mine vad ca a inceput sa se rotunjeasca. Tot nu e burta de graviduta, dar oricum...e "ceva "

Nu mai stiu cine zicea de cosmaruri. Am si eu! Si ma trezesc speriata si cu niste dureri de cap groaznice! Mereu visez ca e ceva cu bebe ( ba ca am o fetita si mi-a rapit-o cineva, ba ca am baietel si e abia nascut si eu nu stiu sa ma comport cu el) Toate de fapt sunt temerile mele si uite ca subconstientul "lucreaza".

Ma duc sa mananc ceva mai sanatos ca de cand stau la calculator am mancat o punga de cipsuri butter toast.

POZE BEBE
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jollyies spune:

Buna la toate burticile,

Ma bucur sa va regasesc. Imi cer scuze ca am lipsit si sper ca nu m-ati uitat. Sper ca toate sunteti bine si ati trecut cu bine peste gripe, suparari si alte probleme care parca sunt mai mari decat inainte. Am citit despre Elektra ca e bine si m-am bucurat. V-am mai citit din cand in cand.

Eu si samburelul suntem bine si sanatosi. Am fost ieri la eco de 20 saptamani si totul este la locul lui si cum trebuie. Doctorul a masurat si a masurat si a rezultat ca ar fi mai dezvoltat cu o saptamana dar nu a spus ca ar trebui schimbata numaratoarea. Poate fac vreun geniu cu inima si creier mare Asa ca ramanem la 20 sapt si 5 zile. Pentru ca bebeul e bine si avem risc scazut am hotarat sa nastem SURPRIZA in apa si fara droguri.

Felicitari la fetele care au aflat sexul.

Va pup si ma intorc dupa ce va citesc,

Simona

Mergi la inceput