** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (20)
Raspunsuri - Pagina 4
andradap spune:
Buna Dimineata, Burticutze!!!
Azi dimineata, cand m-am trezit aveam burta TARE RAU... dar nu ma durea... Asta sa fi fost o contractie??? Si a durat cam 2 minute... apoi s-a relaxat. Cert este ca doar in zona uterului este tare, de-aia m-am gandit ca poate e o contractie...
Oricum, voiam sa va mai intreb ceva... aveti idee cam pana pe la ce varsta a sarcinii are loc copilul sa se zbenguie in halul asta??? Ca nu stiu cum e la voi, dar la mine parca e alergatura... Ce-i drept, are orele lui, ca in rest se mai si odihneste, dar cand il apuca...
Aici e Burtik mea
POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 23+ cu Antonio
DidiAlex spune:
Neatza,
in mare graba, manata de uragan
Am citit la un moment dat si mi s-a aprins beculetu.
Motannel medicul care iti urmareste sarcina este DR. Onofriescu, Iasi?
Nu il cunosc personal,dar pe DC am citit despre el lucruri nu tocmai bune. Intr-adevar nu exista medic fara o zona neagra in cariera lui ca deh toti suntem oameni dar parca asta a intrecut masura.
Uita citeste aici Povestea Laurei Ioana.
Daca ai sa citesti inclusiv pag nr 1 a acestui subiect o sa obs. ca ne-ar fi fost colega de suferintza acu. Din pacate a pierdut sarcina. Putini oameni am cunoscut ca ea si ii admir mult pt puterea si vointa lor. Sunt multe de scris dar ma opresc aici.
Nu am intentia deloc sa te sperii, vad ca esti incantata dupa cum scrii de el dar nu pot nici sa tac.
Gina, tinem pumnii
dianalaura spune:
oanaclaudia, bine ai revenit la odisee!
jollyes, va sa zica nu vrei sa afli sexul copilului? vrei sa fie surpriza? te admir ca ai asemenea rabdare....pentru mine si sotul meu nu a contat ce e, nu aveam preferinte, totusi abia am asteptam sa imi dea doctorita vestea ce "pui de om" am in burtica!
dia 22 + Stefan
bebe
poze
cristinamaria spune:
'Neata!
Andradap a fost o contractie! Mi se mai intampla si mie insa am inteles ca daca sunt nedureroase si nu au o frecveta regulata nu sunt probleme!
OanaClaudia nu stiu ce sa-ti zic.... sigur te lasa cu sotul! Eu am fost de 3 ori pana acum : de doua ori cu sotul... atunci a fost foarte comunicativ si mi-a raspuns la toate intrebarile si o data singura... a fost taciturn , abia vobea nu prea avea chef sa raspunda la intrebari! Probabil ca a avut si omul o zi mai proasta...
Bafta! Sa-mi spui cum a fost.... ca sunt curioasa!
A.. am schimbat saptamana... mama ce putin mai e!!!
cristina 25+
Florentina Roman spune:
Buna dimineata!
M-am trezit nauca ptr ca de vreo spt nici eu nu prea mai dorm bine din cauza burticii. Incerc sa dorm pe stanga, dar fac ce fac si tot pe burta ajung si atunci incepe bb sa faca gimnastica, probabil nu-i place la inghesuiala...
Si eu am o pofta nebuna de mancare, saptamana asta mi s-a pus pata pe fructe si legume, am tot mancat la salate si fructe proaspete sau din compot. Culmea e ca la combinatiile pe care le fac, tot nu-mi trece constipatia...
Liviana, ce bine ca te-ai linistit!
Andrada, a fost o contractie! Eu am asa ceva de vreo luna, daca e dureroasa sau vezi ca tine prea mult, ia un nospa si stai un pic linistita.
Am vazut ca la unele din voi se pune problema prezentei sotului la consultatii...Mie mereu imi zice dr sa-l iau si pe sot cu mine. La primul copil a si asistat la nastere...
21+ si Tudor(5.07.2002)
mica0307 spune:
Buna dimineata gravidutze,
Am dormit uimitor de bine in noaptea asta, m-am trezit pe partea stanga si nu ma mai durea deloc soldul . Am fost dimineata sa duc urina si sa luam secretie vaginala. Sa vedem ce iese.
Ginuta
Andradap bebe creste acum cate 1 cm pe saptamana. Nu stiu sa iti spun cand nu mai are loc. Bebelina mea are deja 30 cm si banuiesc ca nu mai are ea loc ca la inceput sa faca tumbe.
Cat despre contractii daca nu sunt dureroase si nu sunt mai multe de 10/zi nu trebuie sa iti faci probleme. Asa a zis dr mea. Burtica se mai intareste si atunci cand bebe face miscari bruste.
Pupi,
Mica 23+
Poze
andradap spune:
Cristinamaria, FLorentina Roman si Mica0307 va multumesc mult pentru raspunsuri... pe toate 3!!!
Acum va intreb altceva... Am inteles ca daca dureaza mai mult contractia sau devine dureroasa sa iau un NO-SPA... De altefl asa a zis si Dr.... Ce nu stiu eu este daca exista comprimate de diverse gramaje... si daca da de care comprimate sa iau . Pe de alta parte, sunt curioasa si cat costa...
Aici e Burtik mea
POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 23+ cu Antonio
gabiu spune:
fetelor, nu vreau sa nasc polemici cu privire la concediul de odihna, insa lucrez de 10 ani in acelasi loc ( Electrica SA) si cu siguranta se procedeaza corect.
In primul rand ca prin definitie concediul de odihna se calculeaza proportional cu zilele lucrate. Daca ipotetic vorbind te angajezi in septembrie vei lua CO aferent celor 4 luni.
Daca nu e asa nu-i bai, dreptatea sa primeze
Va pup, o zi buna
gabi
22+
mica0307 spune:
Andradap eu iau No spa de 40mg. Nu stiu daca exista si cu alt gramaj si nici nu stiu cat costa pentru ca il am din decembrie cand l-am luat cu o reteta compensata.
Mica 23+
Poze