** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

amely, imi pare rau ca suferi, sanatate multa!am avut mari probleme de hemoroizi dupa nastere si inainte!

Flavia 19+, mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

SI oare toti vor ramane baietzei pana la sfarshit??? Sau cand vine marele moment... o sa avem o surpriza?

Aici e Burtik mea

POZA Bebe Antonio din Sapt.16

Andrada 24+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Ralucami foarte frumos filmuletul! Eu zic ca- i baietel
Andradap nu cred ca e nevoie sa fierbem hainutele insa cred ca e bine sa le spalam la inceput cu detergent special pt bebelusi!
Elteka ai boxat sau nu in seara asta! Hai nu mai fi necajita....

cristina 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Fetelor care stiti sa puneti carucioare in listuta noastra, ma gandeam ca la fetele care au hotarat sa nu afle ce vor avea poate le punem semnul de "surpriza" in loc de carucior, daca sunt si ele de acord, bineinteles. Pt ca e mai simplu sa vedem care am trecut de ecografia morfologica (eu stiu ca asta e obligatorie) si tinem pasul aproape. Pe mine ma ingrijoreaza fetele care nu au cerut inca carucior colorat, mai ales cele cu DPN in mai. Sper ca toata lumea e bine si bebeii incep sa miste care mai de care.

Anca, 22s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Tocmai am vazut-o pe Cheburaska ca a scris la alt subiect, banuiesc ca e bine. Ce mai faci? E totul ok cu tine?

Anca, 22s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

didi, sunt pe-aici, doar ca nu am foarte mult timp sa scriu... si mai si uit sa raspund (chestia cu uitarea la mine e normala in srcina. peste vreo 2 saptamani o sa vina si faza cu scapatul din maini si spart farfurii & pahare - atunci sa vezi dixtractie!). tardyferonul mi l-a dat din sapt. 22, sora-mii din sapt. 20. dei tot cam pe-acolo (si sor-mea e gravi - are burta mai mare cu o luna decat a mea)
hainute - eu nu le fierb si n-o sa le fierb. nici lui andrei nu i-am fiert nimic si a fost in regula. le-am spalat la masina, separat, la temperatura indicata pe etcheta, niciodata la mai mult de 60 de grade.
in primele 2 luni am calcat tot ce venea in contact cu pielea lu' bb. dup-aia m-am plictisit... parerea mea e ca devine mai sensibil cu cat te straduiesti mai mult sa-i pastrezi un mediu "steril".
de acord cu hainele de bumbac 100%, cel putin cele de corp
noapte buna, mamici
pupici la burtici

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

fetelor, eu ma retrag..ne vedem maine!
Noapte buna tuturor!

dia 22 + Stefan
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Buna seara, desi e noapte cu adevarat!
M-ati dat gata cu harnicia! Abia ieri a inceput capitolul, iar azi nu mai prididesc sa termin de citit! Iar subiectele ... ce variate! Abia astept sa fac eco morfo sa intru si eu in randul lumii! Maine am eco sper sa fie morfo!

Acum ma grabesc sa va raspund!

Gina - multumesc de link. Citisem deja subiectul. Eu am medic gineco in Suceava. La Onofriescu, la Iasi, merg doar pentru eco 3D. Are specializari multe in strainatate si e renumit in Moldova. Cel putin pentru eco. Multumesc pentru grija.

Oana, din spusele fetelor, Elevit nu se mai compenseaza. Eu am deja a doua cutie cu pret intreg 386700lei. Voi vorbi saptamana viitoare cu dr. de familie si ma lamuresc.

Dianalaura ti-a crescut cu adevarat burtica! Sa fii sanatoasa si Stefanel la fel!

Elteka felicitari pentru baietel! Am mai spus, dar repet : ai un stil savuros de a scrie! Mi-e drag sa te citesc.
In sprijinul celor care spera ca eco sa se fi inselat va spun povestea prietenei mele: avea deja un baietel si dorea o fetita. Pana in ultima clipa la eco i-au zis ca e fetita. Ultimul eco l-a facut vineri, iar luni a nascut. Moasa a intrebat-o: ce asteptati? - O fetita!!! - Valeleu ... fetita dumitale are putza lunga! Va dati seama ce soc! Dar are acum doi baietei foarte frumusei!

Ralucami, mi-a placut foarte mult filmuletul tau! Eu am unul de 5 minute de la eco 3D, dar printesa mea avea 17 sapt si nu se misca deloc! Dar e impresionant. L-am aratat tuturor! M-am laudat cu fetita mea frumoasa, desi eco nu e la fel de clar ca al tau! Apropo de sexul copilasului - mie chiar mi s-a parut ca al tau e baietel. La fetita mea, dr. a zis ca se vad clar "liniutele". Sotul meu inca mai spera sa-i fi crescut ceva intre timp, dar eu sper sa ramana liniute!!!
Ai mare noroc de serviciile medicale!Cred ca ai un doctor ideal!

Pauly, esti din Gura Humorului? Ti-am vazut pozele! De la nunta, presupun, nu? Foarte frumoasa rochia!

Noapte buna tuturor!

Motannel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Pauly am uitat: ai o burtica frumusica! Felicitari!

Motannel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Aseara am fost cu tati si 2 amici la restaurant (tipic japonez, eu prea ma omor dupa ele, dar deh...). Era o galagie, ca asa e aici vinerea seara... Nu stiu daca de la galagie, agitatia mea din timpul eco-urilor sau din cauza mincarii (cartilaj de pui pane...stomac de pui/rinza cu usturoi...sepie la gratar..), bebe a inceput sa boxeze!!

Asa a scapat taica-su, altfel il pocneam eu

Dar pe urma am fost la karaoke...NU pot sa va descriu cum urla trei barbati (din care unul e in culmea extazului ca o sa aiba un baietel), si toti au baut rachiuri japoneze

Cit e camaruta de mica, amplifica de citeva ori...Plus ca volumul era pus asa tare (narbatii cind se pilesc parca nu mai aud bine ) Mai aveau si niste zdranganele, accesoriu necesar aici...si dai, frate!

Bebe al meu a inceput sa se agite, cam cum povesteai tu Ralucami dupa cafea+cola. Al meu n-a miscat in viata lui ca sa-l simt eu, dar acum, auzindu-l pe taica-su cum racneste, a inceput sa-mi traga niste suturi de m-am convins si eu ca nu era gaze la stomac...

Poc una in stomac, poc una la vezica...Am zis ca nu e adevarat. Nu stiu daca era fericit sau stresat, dar dupa ce am plecat de la karaoke s-a facut liniste. Acum de dimineata a venit la buric: aia e pozitia lui favorita de dimineata, se da putin huta pe cordonul ombilical, eu il mingii, si gata - am inceput ziua!

Sa aveti si voi o simbata frumoasa!
Elteka

PS. Motannel, ma bucur ca te inveselesti, spre deosebirea sotului meu, care ma cearta "Iar esti la MAMICI in loc sa-ti scrii cercetarea". Acum am noroc ca doarme, si a trebuit sa vin pis-pis sa vad ce ati mai scris de ieri, dar in curind ma furisez linga el si pretind ca ne trezim impreuna

Mergi la inceput