** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (20)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

mica0307 in anii in care nu cade 29 februarie, mi-o serbez pe 28. Deh, ce sa fac! In 2008 cade si de abia astept!

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Alyna24, lasa-l mama cu un nume ca nu e rau nici asa. La BB2 ii pui David sau ce nume iti place tie/sotului si gata!
Ralucami, pt puii mici sunt ideale pieptarasele astea, adica bluzite care se imbraca dinspre fata spre spate, doar ca la spate se leaga sus cu un siretel discret. La cat sunt ei de fragili la cap, hainele astea sunt very handy de pus.
Eheee fetelor, ce-mi faceti voi mie. Tot vorbind de hainute mi-am adus aminte de primele zile la maternitate cu M, de faptul ca la externare am constatat ca hainele lui erau prea mari, si cum am constatat ulterior ca haina cosmonaut (era iarna) in care l-am imbracat pt exterior ii venea ideal la 6 luni! Ca sa nu mai zic de mirosuri! Doamne, parca ieri a fost!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 20s cu BB2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

andradap, cred ca depinde de maternitate. La Polizu de ex. BB era musai sa fie imbracat, mai bine zis infasat in scutecele lor de finet (si tare imi dadea batai de cap infasatul la inceput, pe urma am devenit experta!). Abia la externare ii puneai hainele de acasa. In alte maternitati mamicile erau lasate sa-si imbrace ele puii cu ce doreau. Oricum, clar iti trebuie sa ai cumparate haine pt externare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Liviana, cum adik "mirosuri"? La ce te referi???

Aici e Burtik mea

POZA Bebe Antonio din Sapt.16

Andrada 24+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

ralucami super filmuletul tau...in unele momente se zaresc manute si picioruse dolofane...abia astept sa-l fac si eu.

Lauraa cu kg nu ii regula...cred eu..mama mea de exemplu o luat 9kg toata sarcina...din care eu am avut 3.500...si acuma la 46 de ani ii la fel de slaba ca mine....si cu fratele meu la fel si el o avut 4.200...depinde de multi factori kg care le luam in sarcina....eu una sper totusi sa nu raman cu prea multe.oricum ce i-mi doresc cel mai mult este ca bebita sa fie sanatoasa...kg le dau eu jos.

in cateva minute pun poza cu burtica mea.care o crescut binisor.

pupici

18+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

am pus o poza cu burtica mea ...am facut-o acuma.asai ca o crescut?
veti observa ca eu inca mai am bradul....dar il desfac in curand...cum sunt in sesiune nu prea am avut timp.

18+
poze

Mergi la inceput

Pauly, ce burtik frumoasa!!! Si stai linistita ca nici noi nu am strans inca bradul... Il mai tinem ca e tare dragut!

Aici e Burtik mea

Andrada 24+ cu Antonio

Mergi la inceput

Andradap, asa cum cred ca deja stii, in sarcina dar si dupa nastere ni se "ascut" simturile. Mi-a ramas viu in memorie mirosul de BB nou-nascut si papacios de laptic, mirosul pielii lui, a casei cand am revenit de la maternitate, a compotului de caise pe care il beam cu placere in maternitate, a ceaiului de musetel/pelin in care ii faceam baie, etc. Ulterior, eram singura care "depista" dupa miros cand BB facea diverse chestii in scutec. O sa experimentati si voi aceste lucruri. Sunt minunate si unice.

Mergi la inceput

Ooof.... eu chiar simt ca nu mai am rabdare... tocmai acum pe ultima suta de metri!!! Imi doresc din ce in ce mai tare sa-mi tin copilul in brate si sa simt asa cum zici tu toate aceste mirosuri... Oooof... si pare drum asa de lung de-aici incolo!!!

Dar... asa cum imi zic mie insumi de fiecare data... mai bine stau eu acum si astept... decat sa vina el mai devreme!!! Las' sa stea acolo cat trebuie si cand o veni sa vina sanatos ca eu il astept!!!

Aici e Burtik mea

Andrada 24+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Buna burtici! trec si eu in fuga sa va salut. Eu sunt in medical pe termen nelimitat, din cauza tromboflebitei hemoroidale care imi da mari batai de cap... de 4 zile am o criza nasoala de nu pot sta nici in fund fac baite de sezut si dau cu alifii...si nik! de servici nici nu mai poate fi vorba, asa ca m-am resemnat. Bebe se agita mult, e sportiv si am o placere deosebita sa il trezesc dimineata cu muzica (sadic, nu?) dar cred ca si lui ii place

Sper ca sunteti toate bine, maine imi fac timp sa mai citesc din urma, ca acum deja nu mai pot sta pe scaun, eu tot sper in inconstienta mea ca in cateva zile/saptamani o sa se mai diminueze problema cu hemoroizii si o sa pot si eu sa-mi reiau viata activa, ca tare imi lipseste...

Va pup si va urmaresc "din umbra"...aveti grija de voi si de burticele!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

My baby development

Poze cu bebe

23 si David Cristian

Mergi la inceput