** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (20)
Raspunsuri - Pagina 10
Alyna24 spune:
Salutare!
Iar sunteti harnicute!Abia am reusit sa va citesc si mai merge si calculatorul asta greu!
Oanaclaudia, am fost pe 17 la eco la Herghelegiu si cum am spus si in capitolul anterior am probleme cu tensiunea pe arterele uterine!Fac deja tratament!Bebe este bine insa mai mititel decat media!Ca si gr are 52 gr!
Andradap, eu iau No Spa pt dureri abdominale si de mijloc de 40 mg si costa in jur de 10 ron.
Elteka, felicitari pt baietel!Si eu imi doream fetita mult de tot insa dc asa a fost sa fie nu m-a deranjat, normal!Important este sa fie sanatos si voinic!Si-asa am emotii cu toate probl pe care le am!
Crissu, felicitari pt fetita!Sa fie sanatoasa in primul rand!
Ralucami, misto filmuletul cu fetita ta!Super interesant!Pacat ca nu am facut si eu!Am crezut ca la morfologica se include si 3D sau 4 D, ceva dar nu a fost asa!Unde ai facut 4d?Cat ai dat?As vrea si eu sa ma programez undeva dar unde ar fi mai ieftin?Stie careva?
Tamara, referitor la contractii sa stii ca si eu am avut si ma tineau destul de mult si cam des!Am ajuns la spital intr-un final si au deswcoperit ca am colica renala!De aia aveam contractii+tensiunea aceea in arterele uterine!Fac tratament insa nu e grav daca iei masuri din timp!Daca persista contractiile du-te la medic, da?Pupici@!
Ancamari, si noi suntem in dilema cu numele caci numele nostru de familie este tot din 4 litere(FOBL) si e cam greu sa ale g 2 nume(unul neaparat de sfant) care sa se si potriveasca!Numele e de origine germana(austriaca mai degraba)!Iti dai seama!
Ne-am gandit la o varianta:DAVID ANDREAS(insa puyu vrea sa-i spuna Andreas iar eu David).De regula numele de sfant esate al2lea, nu?Altfel ce rost ar mai avea al2lea nume daca il strigi deja pe numele de sfant, nu?Cum e?
Va pupic pe toate!
23+
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
andradap spune:
Alyna24, sincer si mie imi place mai mult DAVID si ca sa nu va "certatzi" puteti sa-i puneti doua nume copilului, nu conteaza ordinea lor. Important este ca are cel putin un nume de sfant si inca un lucru: la varsta cand va putea alege, va avea de unde s-o faca... Se va recomanda fie David, fie Andreas... asa ca nu ai de ce sa-ti faci probleme!!
PS: Mersi si tie de raspuns... era sa uit!!!
Aici e Burtik mea
POZA Bebe Antonio din Sapt.16
Andrada 24+ cu Antonio
mica0307 spune:
Andradap pai si cu ce o sa iti imbrace bebeul cand il scoate ? Tre sa cumperi macar hainele din bagajul de spital si apoi se ocupa tati de restul.
M-am uitat si eu de detergent pt bebe si am vazut intru-un supermarket unul de la Persavon, lichid si era parca vreo 70.000 bidonul M-am gandit ca primele hainute sa i le spal cu detergent de bebe si dupa daca nu e alergic folosesc din cel normal.
Am fost si eu sa mananc putin si ati umplut 2 pagini .
Mica 23+
Poze
Alyna24 spune:
Andradap, dar nu va fi copilul derutat mic fiind dc eu il strig intr-un fel iar puyu si altii in alt fel?Treb sa se obisnuiasca in primul rand cu un nume!Eu stiu ca numele de sfant se pune al 2lea!Daca ii pui primul nume de sfant, al2lea mai bine nu i-l mai pui!Eu asa vad lucrurile!Uneori mi-e teama sa aduk in discutie tema asta ca ma cert cu puyu ca el vrea musai sa-i spunem Andreas!Si atunci primul pe certificat va treb sa fie asta!Si cu David cum ramane?I-l pun degeaba?Mi-ar mai place si Antonio sau Mark!
Mai vedem noi!
Pupici!
Alyna
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
ralucami spune:
Astept sa se umple cada si daca tot am calculatorul deschis am mai bagat un oki pe la voi!
Liviana am casetele cu ecografii de la fiecare vizita (ultima pe 10 ian) dar sunt pe caseta video si trebuie sa le (re)filmez eu cu o camera digitala si apoi sa le pun pe net. Cand o sa am timp o sa o fac si pe-asta caci si frate-meu si prietena mea din Ro ma rugau sa le trimit "poze cu burta si ecografii cu bebica!"
Total de acord cu Liviana la faza cu hainutele de bbc. Ma gandesc ca o sa nasc vara si aici verile sunt criminale !!( cu temperaturi mari si o umiditate de nu poti sa respiri. Eu stau si aproape de ocean si mori cu zile daca nu ai aer conditionat in casa). Deci orice hainute din sintetic se exclude ! Si zilele trecute vb cu prietena mea din Ro care are baietel de 4 luni si mi-a mai spus o faza : sa nu iau in nici un caz hainute care se inchid la spate cu nasturi sau capse. ( bebelusii stau numai pe spate si va dati seama ce ii deranjeaza si ce probleme le pot crea porcariile alea de capse) Sincera sa fiu eu nu ma gandisem la faza asta, dar e bine ca m-a atentionat.
Fetelor NU am fetita!!! Sau mai exact nu stiu INCA ! Eu tot sper in adancul sufletului la un baietel. Abia la sfarsitul lunii aflu exact ce am "in dotare".
Andrada si eu am vazut hainute de 60cm mai mult ( cele de 50 cm sunt destul de putintele si nu cine stie ce modele. Multe, foarte multe albe cu dungulite bleu sau roz). Sigur trebuie sa gasesti pe la mall-uri .
Alyna eu ti-as spune unde am facut 4D si cat am dat, dar nu te ajuta cu nimic. Pana in Jp e drum lung. Daca esti din Bucuresti am vazut ca vorbeau fetele mai devreme de cabinete si preturi. Ati ales un nume tare frumos pt baietelul vostru. Si mie imi place David .
Ma duc sa verific cada ca mi-e frica sa nu inund casa.
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
mica0307 spune:
Chiqui tu esti nascuta pe 29 februarie??? Pai anul asta nu e ziua ta. Cand o serbezi???
Mica 23+
Poze
Lauraa spune:
Buna mamicilor,
vad ca sunteti foarte harnicute la scris!
Eu am inceput cursul de pregatire pentru nastere, teoretic ar trebui sa stiu ce si cum dar ma duc pentru ca imi face placere sa ma intalnesc cu alte mamici si in plus moasa care tine cursul e prietena mea si e si ea graviduta. Inca nu m-am hotarat la ce spital sa nasc si nici macar daca o sa incerc nastere normala ( pe prima fetita am nascut-o cu cezariana ca a avut 4200g si nu iesea pur si simplu, am stat 3 zile in spital si am tot primit inducere,degeaba). Acum sa vedem cat de mare va fi papusica,poate o sa incerc natural,cu PDA sau in apa (desi la prima nastere,in timpul contractiilor, jur ca numai de cada nu aveam chef! Era langa mine dar am preferat sa stau pe un pat (in fund) si sa respir).
Cu kilogramele...e poveste lunga. Din experienta mea si din ce zice prietena mea care e moasa de 15 ani, in ultimele 10 saptamani se mai iau cam 8kg. De fapt mai multe dar 8 e media. Acum la 25 de sapt. am luat 8 kg, cred ca o sa ajung cam la 20kg luate pana la final.Asta e, oricum nu am ce face..
Ieri am facut testul de glucoza (pt. descoperirea unui eventual diabet de sarcina), a fost ok, o sa mai fac unul spre sfarsit.
In rest nimic deosebit, bebelina e voioasa tare,misca intr-una, eu ma simt excelent, toate bune!
Va pupa,
Laura cu LARA si
Surpriza
dianalaura spune:
Alyna24, de unde ai scos tu chestia asta ca al doilea nume trebuie sa fie cel de sfant? Eu nu am mai auzit chestia asta. Mie mi se pare logic in cazul in care vrei sa ii pui 2 nume, sa i le pui in asa fel incat sa sune mai frumos, mai melodios. Uite, eu stiu pe cineva care si-a pus numele la copil David Gabriel, pt ca alaturat cu numele de familie suna mai bine decat Gabriel David. Dar ii spun Gabi. Eu, de pilda, mai voiam sa ii pun lui bebe si numele de Dragos, dar nu i-a placut sotului meu numele si pana la urma am convenit sa aiba doar un nume. Dar atunci era DRAGOS STEFAN, si nu STEFAN DRAGOS, pt ca mi se pare ca suna mai bine Dragos Stefan, nu fiindca Stefan ar fi nume de sfant, si trebuie pus al doilea. Oricum, copilul se va obisnui cu numele, stai linistita...mai am asa tot pe cineva, fata nasilor mei de botez, pe care o cheama IOANA DANA MONICA. Si taica-su ii zice Ioana, maica-sa Mona.
dia 22 + Stefan
bebe
poze
andradap spune:
Alyna24, nu trebuie sa-ti faci griji ca nu se va obisnui copilul cu ambele nume... pai ce ar fi singurul care are doua nume??? Sunt atatia care au doua nume si nu cred ca-si aduc aminte sa le fi fost greu in a le retine
Iar chestia cu care nume sa-l pui primul... nu are legatura cu numele de sfant.. ci pur si simplu e dupa cum suna mai bine!!! Asa cum s-a mai spus, de fapt... asa ca daca sotului ii place Andreas si tie David... ramane de stabilit care nume il puneti primul astfel incat sa sune cat mai frumos!!!
Aici e Burtik mea
Andrada 24+ cu Antonio
andradap spune:
Mica0307, sincer eu stiam ca la maternitate nu le trebuie hainutze... ca stiam ca ii tin cei de la spital infasati... Este posibil sa ma fi inselat??? il imbraca pe copil de la inceput in hainute? Mai stie careva daca e asa... ca eu una se pare ca aflu lucruri noi ... eh bine ca le aflu totusi din timp Mersi Mica
Aici e Burtik mea
Andrada 24+ cu Antonio