Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Nu stiu nici eu cum e. Am gasit un subiect aici pe DC in care mamicile se plingeau ca au primit o cerere sa aduca extras de cont pt anul trecut altfel nu le intra banii in februarie.Am crezut ca stiti voi ceva.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DIANA s-a trezit deja si vad ca n-are febra acum.In schimb e mai miorlaita zilele astea,ea care nu suporta sa stea in brazte,acum se mai cere uneori,ba chiar isi lipeste capul de al meu (sau al nostru) si ne imbratiseaza ... e clar ca e bolnavioara ,ca ea nu era asa de lipicioasa.
Ghitza iar a evadat cu DVD-urile la schimbat si eu nu pot lucra de Diana - mai devrame ne-am luptat pe biblioraftul cu statele de plata si contractele de munca - numai pe ala il voia
Si e plin de dosare primprejur (tre sa duca o tona de prostii maine ) deci are Dia de unde alege acum i-am dat calculatorul de birou sa mai stea 2 minute linistita.
Ce sa va zic ca mai nou nu mai are nevoie de telecomanda,imi aprinde Tv-ul de la butoane si muta posturile,il regleaza
Aoleuuuuuu ce a trantit cu calculatorul meu de podea si vine si ma trage de pantaloni sa ne jucam - lucra daca poti Il omor pe Ghitza ,a zis ca sta doar juma de ora,dar cum pleaca,cum se trezeste Dia ,asa face mereu.
Ma pun sa ma joc cu ea,pana vine ...
O sa lucrez la noapte iar

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

BUNA FETELOR!!!!!!!LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR CARE S-AU SARBATORIT INTRE TIMP!MULTA SANATATE BOLNAVIORILOR!
slava Domnului mi-au reparat lap-topul,altfel ajungeam la nebuni.deja sunt pe drum,mai m-a apucat o depresie.......acum chiar pe bune.
dani tuseste incontinuare de rupe,iar muci produce cu tonele...are deja mai mult de trei sapt.a luat de 2 ori biseptol pana acum ,si siropuri de tuse ,dar nik.la cresa nu mai pot sa-l duc,l-am dus 6 zile si s-au dus pe apa sambatei aproape 700 de euro.in fine,macar sa se faca el bine,ca ma dispera...
eu am fost ieri la probele preoperatorii,dar mi-au dat acum sa fac rezonanta magnetica,alata proba ca sa vada exact localizarea fistulei si intindera,asa ca mai dureaza cam o luna...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lasa-l mai Moni si pe Ghitza sa respire putin. Tu joaca-te cu Diana, iar la fratello sa-i faca altcineva actele. Fain, nu?
Ma bucur ca nu mai are febra, sper sa ramana tot asa, chiar daca e mai morocanoasa.
Silvi mersi. si eu azi am topit un strudel cu branza dulce. cand l-am vazut.....
Cat de departe e Nasaud de Bistrita?

Tocmai am venit de la un mag. de cartier, la 10 min. de u7nde stam noi. e singurul mag. din apropiere, unde am stat in chirie. Mai sunt Real si Selgros aici, dar pt. un ulei nu m-am dus acolo.
M-am dus cu marcoo cu masina si l-am pus in scaunul din fata, legat cu centura . Sunt cam nebuna e drept, dar am mers printre blocuri, numai cu viteza 2.
Imi era lene sa-l pun in scaun, leaga-l, dezleaga-l si tpot asa.

Merg sa termin snitelele si vinetele ca imediat ajunge si Clau acasa.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna seara gagici!
Gio..stai calma..ca si io sunt nebuan 2..si eu am pus-o pe Dari in scaunu din fata...in centura..tot la un magazin de la 10 min...Asa ca...no problem....

Mergi la inceput

MIRELA ai iar Pc ma bucur tare mult ca ai aparut,chair daca vestile nu-s prea bune
Mi-a venit husbandu,da'pana a mancat si el,am mai stat cu Diana la joaca si prin urmare i-am bagat si niste poze . http://www.dropshots.com/day.php?userid=205939&cdate=20070118&ctime=214901
Am pus si o poza cu ultimele trei achizitii din pufuleti
Dar sunt f.multe masini,deja avem si un parc auto in toata regula ,poate sa vina fratziorul
Deja se vede ca nu mai are febra,a atat de activa ca imi vine sa fug de acasa
Si acum pentru ANDIARORO A zis sotzul lui vara-mea ca Diana e mai isteatza decat nepotul lor Nicolae ,cel care a fost la noi nu demult si care e mai mare cu o luna ca Diana.Si vara-mea a zis repede: "pai e fetitza"

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Silvi Pai cand il filmam pe Tibi cu copanul, exact la tine si la Alain ma gandeam.!
Gio, Nico
Mirela Ma bucur din suflet ca-ti merge laptopul. Hai ca o sa va faceti amandoi bine in curand. Trebuie!

ana + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

No,chiar camd ma laudam ca n-are febra - iar are 39 E calda doar la frunte si corp,mainile si picioarele sunt reci.L-am sunat si pe pediatrul particular si asta zice la fel ca pediatra noastra,sa mai asteptam pana maine si dupamiaza inca si daca mai face 38,5 schimba antibioticul. Si l-am intrebat de antibiograma,au dreptate cele de la laborator,daca a luat antibiotic deja, e degeaba.
Dar chiar nu pare sa aiba febra 39 Vara-mea zicea ca nepotii ei amandoi stau doar in brazte si sunt foarte "moi" cand au febra,iar Diana ... mi-a intors casa pe dos si azi. Si acum iar papa,dar numai pufuletzi vrea (cu amandoua mainile baga in gura ) si vorbeste de numa numa!
Va las,ma apuc iar de treaba,vai ce n-am nici un chef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Mire- ce ma bucur c-ai aparut!!!te asteptam cu vesti bune si strseaza-l pe pediatrul lui Dani. sa-ti dea musai ceva sa scape de muci.........si tie: curaj

Bumbita-nu ma uita cu mosii

si mie mi se pare aiurea faza cu mutul si fi-su...;nu zic ca nu-l iubeste, dar nu e deloc corect ce face

Moni-provocatoarea.........sîc! ca la mine nu tine.....orice ar spune oricine, eu nu cred in diferente intre bebeii mici ca ai nostrii..sunt dif de temperament, de faza de dezvoltarea, dar nu intre baietei si fetite........si exemple asa am si eu unu proaspat, dar in sens invers. chiar asta-seara imi zicea sotul lui sandrine ca ei nu au mai avut inca bebeloi asa inteligent si agitat ac alex ca n-au avut decat fetite de la cresa pana acum......i-am multumit de apreciere, dar i-am spus ca asa zice el ca e tatic de baieti.......si mare inteligenta pe capu lui ca i-a scos dr la cresa fisele din dulapul inchis cu siguranta. ma rog,......

acum am incurcat-o ca asa de agitat a fost azi si a facuit legea pe la cresa ca acum mi-a picat lat fara sa mai apûc sa-i dau sa manance.e prima oara cand sare peste o masa......o fi satul.ca cica i-a pus sa se joace intr-un castron mare cu gris .......si toti se jucau numai el se tot apleca pe langa castron......de fapt halea bobitele ce picau....sper sa nu mi se scoala la noapte de foame sau sa-l doara burta de la grisul ala

am uiata ce mai vroiam sa zic............ca pe aici e o furtuna de te muta din loc si un prof ma intreba azi ce-mi spune mie sii?........de fapt ma intreba de sibiu.

moni-alex a avut o singura data 38.5 si dansa de n-avea treaba........am vb cu sandrine si cica sunt copii care si la 40 se agita de zici ca n-au nimic

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna seara.
Eu la PC, Ana in pat si sotul pe drum de la Craiova spre Bucuresti.
Moni, e normal sa vrea si Diana mai mult in brate. Si Ana cat a fost bolnava, prin noiembrie plangea daca nu statea in brate. MA gandesc ce dureri avem si noi adultii cand facem febra (dureri de oase/muschi/cap), daramite ei micutii dragutii cat sufera. Si mai si zicem "se rasfata!". De unde, Ana cum s-a vindecat n-a mai vrut in brate. Sper sa scada febra aia odata la Diana. Spor la treaba.
Denisa, cu scazutul in greutate al Emmei, ce sa spun. O fi de la miscare, n-o fi? I-ai schimbat ceva in regimul de alimentatie? Sper sa nu fie nimic rau. Oricum ea arata a copil de peste 2 anisori. Parca totusi ar trebui sa o urmaresti, ca mi se pare putin ciudat sa scada asa, fara boala, fara nimic. Si spun asta, fiindca n-a scazut in greutate Ana mea nici cand nu manca nimic in afara de lapte si mai avea si diaree. Si si domnisoara mea e energica si nu sta locului, deci are de unde consuma.
Mirela, bine ca ati reparat laptopul. Saracutul Dani! Ai stat acasa cu el? Sau ce-ai facut? CAnd vine mama ta?
Giova si Nico, sunteti mame denaturate! Bine ca nu-s paparazzi pe urmele voastre, ca voi vad ca sunteti pe urmele lui Britany Spears care conducea cu bebe pe genunchi. Bine ca-s cuminti cei mici si nu v-au dat batai de cap!

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput