Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza si de la noi,
AM 2 min si am vrut sa citesc ce s eintampal cu bbeii- nu am citit sf.capitolului trecut daor cele 4 pag de aici.
Moni- sanatate multa Dianei si sunt trista ca mai are febra dar sper sa se rezolve-pupicie dulci de la noi!
Ioana- ma bucur ca Razvan e mult mai bine si sper sa se faca 100% sanatos cat mai repede.
Dana- vazut Roxanica- frumoasa foc-pupici!
Noi suntem binisor, eu inca racita un pic si chioara de somn, Emma cu fitze la laptele de seara si 2 treziri din care una de 1h, adica a vrut la mine in bratze sa doarma si eu am motzait, nu a fauct febra dar sunt curioasa dc o sa raceasca ca soacra si dragos au racit si ieri au tzinut-o 10 min dezbracata la medic, desi le-am zis sa nu faca asta, au zis ca asa le-a spus asistenta, aiurea.
Intrebare- de ce a pierdut emma in 7 sapt -jumatate de kg in greutate?
Restul fetelor va pup si numai bine, sper sa intru mai incolo de acasa.Stiiu ca merge si a fost 1 sapt bolnavioara, dar chiar asa de mult sa piarda? Si sper sa isi revina cu papa, ca cantitativ maninca la ca 7-8 luni si consuma energie de 10 ori mai mult, zic eu-vad ca si laptele asta de vaca nu e asa de super bun si nu o vad super happy,de si ajunsese la 2/3 lapte vaca si 1/3 lapte praf.
Pupici si o zi buna ca sunt super busy la job.

Denisa
Denisa 14+w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Noi am fost la plimbarica. Tare frumos si cald e afara, chiar daca bate un pic vantul. Am fost in parculet, s-a plimbat Tibi (cu hamul) apoi pana la Miniblu in prospectare de piata si apoi acasa. Copilul a adormit instant in masina si isi continua somnul linistit acasa.

ana + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Frumos Acina si Bee. Sa va ajute D-zeu sa va indepliniti visul.
Denisa pai poate umbla, se misca mai mult. si nici nu mai papa atatea cereale si alte chestii care numai unfla copii. sau poate nu ai cantarit-o bine.
Ioana ma bucur ca sunteti bine si ca papa razvanel. au perioade si perioade.
Anasebe exact la fel am facut si noi: am luat taxi, am fost in parc la porumbei, acolo ne-am intalnit cu cineva...pun poze imediat. Am mers la Miniblu de am mai luat set dintr-ala cu rama si cutiute pt. suvita si dintisori. Pe urma am luat masina de la Clau, cum l-am pus mi-a adormit si acum e in patut, sper eu, ca doarme in continuare.

Vreau sa descarc pozele si revin...

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Acum mi-au plecat musafirii si am recuperat si vreo 2 pagini p-aci,in timp ce am mancat
Diana de cand am venit acasa are tot cca 37 37,5 febra in funduletz,deci e ok deocamdata.Nu l-am mai sunat pe doctorul ala,dar daca maine dimineatza are iar febra il sun si pe el si pe pediatra sa vad cu ce antibiotic imi vor zice sa-l schimb.Parca vad ca fiecare va zice altceva dar sper sa nu fie cazul.
A papat si pilaf de orez cu carnitza chiar si un pic de lapte cu cereale (zilele astea i-am bagat cereale in el ... ) A mai papat pireu de fructe,dar putin,la fel cateva linguritze doar de branza proaspata de vaci (proaspat adusa de la tzara ) cu galbenus de ou si un pic de zahar.Evident ca n-a lipsit sucul si a baut pana la urma chiar si de mar,cand s-a prins ca totusi nu-i ceai
Acum o pune la culcare pe kk-cioasa ( de cum a inceput sa mai pape,iar a inceput productia ) Acum i-a luat febra 37,9 iar.
Eu din pacate am mult de lucru si urgent,a venit la fratelo control de la Insp.terit.de munca si trebuie sa pregatesc un maldar de acte pe maine si asa as mai dormi
O sa las deschis sa mai bag nasul,ca sunt la zi cu lectura dar n-am timp de raspunsuri si vizionari deocamdata
la

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Poze de azi:
http://new.photos.yahoo.com/ioana14nemes/album/576460762384006260

_
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Cele care primiti indemnizatia pe card: stiti ca ar trebui dus un extras de cont pt anul trecut pt a putea continua cu plata? Stiti ceva?

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

giova frumoase poze..mi-au placut mult cea in care e marco necajt si suparat si cea cu cei doi micuti banatei - marco si filip.

sunteti in piata unde este si teatrul sa in partea cealalta la biserica? am fost de doua ori in timisoara..frumoasa foc!

sebi, la pranz, nu a mancat legumele cu carnita. nu a vrut. a mancat insa o cutie de almette cu verdeata. sa vedem acum pe seara ce mai manca...de-a noastra - piure de cartofi cu pulpe de pui sau de-a lui - gris cu lapte...

filmulete si poze sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Oana nu te pot ajuta, habar n-am.
Bumbita acolo e, in p-ta Victotriei, unde e Opera si Catedrala in cealalta parte.

Marco numai acum s-a trezit, a papat iaurtel. cred ca plecam sa luam ulei si mustar, caci am uitat.Poate-l luam si pe tati de la birou.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Oachi nu stiam ca trebuie dus ceva..pana la urma ce ai auzit ca trebuie sa facem?Mie abia azi mi-au intrat banii pe card
Giova asa e cu preturile astea, par exagerat de mari raportat la venit.
Moni sanatate multa , sper sa scape Dia.sau e o infectie puternica sau nu reactioneaza la Augmentin, cam duca dr aia..nu te supara.
Dana, am mers la Bistrita ca a luat de la Kaufland mai multe, Nasaudul asat e un orasel asa de mic ca nu prea gasesc nimic, mai ales la capitolul legume.Nu sunt eu f pretentioasa dar consum multe legume si aici chair nu gasesc brocoli sau varza rosie, ridichii, salata verde sau carne necongelata..chestii de astea de care eu chiar consum.
Ioana iti multumesc de invitatie, promit sa trecem pe la tine, azi am fost cu o prietena cu masina strict la cumparaturi si acasa. Cu toata cura de slabire am intrat la o patiserie in centrul vechi si am luat ceva impletitura cu vanilie.....bestiala....am mancat-o toata, numancasem nimic si mi-a picat tare binein Cluj nu gaseam asa ceva aromat si bun.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Giova tare dragute sunt pozele, mai ales cele de la elicoptere si cea din bucatarie
Anasebe cu zecile si lui Tibisor mancatorul de copane.Eu daca l-as vedea asa pe Alain i-as face tablou nu filmulet dar nu stiu cand va manca si el...
Bee, pupicei si tie si Anucai.
Denisa, Bumbita, si tuturor fetelor Fug si eu la Alain ca mi-am terminat si intalnirea online cu Jean.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput