Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Buna dimineata de la noi!
Noua nu ne-a zis niciodata sa nu manince dupa vaccin. De fapt chiar am intrebat-o la 2 luni si mi-a zis ca am voie pt ca ii fac vaccinul cumparat. Cu nemincatul e valabil pt vaccinul de la dispensar pt ca ii da parca antipoliomieliticul pe gura. Asa e fetelor care vi s-a spus sa nu le dati mincare?
Despre noi: pina acum mergea Razvan f bine tinut de o minuta. De azi dimineata merge singur
Sanatate Dianei si celorlalti bebei bolnaviori.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

L-am filmat pe fii-miu, sa-l vedeti cum papa carnea
http://www.dropshots.com/day.php?userid=121923&cdate=20070118&ctime=140412

ana + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pai haideti sa visam la o casa frumoasa, mica si cocheta cu o gradina mare unde sa alerge spiridusii nostri, cu leagane, topogan si nisip. Ce frumos!!!

Moni deci pana maine nimic, tot asa continuati tratamentul.
Dana 3 candide? o saraca de ea.e naspa antibioticul asta. stiu ca si eu faceam candida dupa ce luam.
In Italia imi dadea ceva medicamnte tocmai sa nu fac candida, dar aici....
Noroc ca nu le-am mai folosit de mult timp.
Ana de France lasa ca-i ies si frumosului dintisorii, toate la timpul lor.

Cam bate vantul afara, as vrea sa ies, sa cumpar cadoul [pt. prietena noastra, dar nu stiu daca sa ma risc sa ies cu el.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Andiaroro, ai multa dreptate.
Chestia asta cu albumul foto am facut-o de Craciun. Le-am cumparat un album dintr-acela mare (vorba ta, eu nu mi-as fi permis sa-l cumpar pentru mine) si am facut colaje cu fotografii de-ale Roxanei si Oanei.
Au fost foarte incantati.
Ideea este ca nasha Roxanei e si f.f.f.f. gospodina. Se pricepe la bucatarie si la orice tine de casa. Face si golbenuri minunate. In plus este educatoare (daca intelegeti ce vreau sa spun ). De aceea e tare greu sa aleg un cadou.
Ei nu se formalizeaza prea mult, ma rog nashul Roxanei este varul meu, dar eu tin sa fie si multumiti.

M-am gandit si la ideea pe care mi-a dat-o Bumbita. O luasem si eu in calcul. Ma refer la seturile cuvertura + pernute din satin. O sa ma mai gandesc. Sau la lenjerii mai deosebite, in ideea in care oricate lenjerii ar avea tot utile se pot dovedi.

Mai astept idei .

---------

Da, fetelor, 3 tipuri de candida a facut mititica. Bine ca am scapat.

Oachi, felicitari pentru mersul singurel .
In privinta vaccinului, ai dreptate. Ma refeream la cel gratuit.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

BRAVO RAZVANEL!

ana + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

anasebe, super tare Tiberica....cum papa el copanu'
Mos din ala de care era pe pavita are si Matei si tare mult ii place

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bravo Razvan!!!!
L-am vazut pe Tibi mergand singur si cum papa carnita. si lui Marco ii place sa roada pe oase si sa manance asa din mana.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Abia am deschis PC-ul si ce-mi vad ochii, Diana tot cu febra. Doar cu de la noi nu se rezolva, dar totusi incercam! Sper sa treaca odata si sa va linistiti.
Bravo Razvanel pui umblacios.
Case? Noi luaram terenul si acum suntem in curs de proiectare arhitect, proiectant, etc. Anul asta incepem, parasim apartamentul de la oras, ne mutam cu chirie si facem casa pe pamant. CAt pamant? 1 hectar, facem si ferma ca altfel nu se poate. Deci aveti in fata un viitor tanar fermier (Eu insami). Ce-om creste/cultiva, ramane de vazut. In principiu plante medicinale. Sa vad eu intai casa construita si apoi ne mai ocupam de alte detalii. Cu Dumnezeu inainte. EU nu sunt tocmai om de oras, asa ca .......abia astept sa-mi beau cafeaua pe veranda, chiar daca net voi avea doar prin mila si bunavointa Zapp-ului.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ziua buna!
Nu am avut net si chiar si acum sper sa nu pice pana trimit macar mesajul.
Am reusit sa citesc aproape un capitol restant!
Bravo plimbaretilor Tiberiu, Dani si Razvan de Oachi! L-am vazut pe Tibi mergand so papand carnita, pupa mama pe el de carnivor si am vazut si pozele de la party......toti spiridusii au fost minunati
Noi suntem bine, zic eu . Adica nu mai tusim, nu mai harsaim, nu ne mai curge nasul, luam tratamentul dat de Dr Miu in continuare, singura mea durere e ca dupa amiaza face febra (intre 37.7-37.9) chiar daca dimineata are 36.8-36.3., Mai stam vreo 2 zile si facem iar o leucograma.
Mi-a mancat ficatii vreo doua zile, am crezut ca ajung la balamuc, nu a vrut sa manance nimik! Adica deschidea gura, lua o lingurita de papica, 2, 3 si dupa aia scuipa tot. Nu voia sa inghita nimic.....va dati seama cum i-am dat siropelele. Mai greu a fost ca nu prea voia nici lapte. Ma rog, sper sa-l tina naravul, azi a baut dimineata 200 lapte, la 12 a papat 350 ml supa cu galusti , la 15 a baut 100 lapte si sper sa bage si ceva fructe si iaurt pe seara. Incerc sa il trec pe 4 mese ca vad ca altfel, daca nu ii e foame, nu inghite. Mai bine sa pape 4 mese bine decat 5 prost si sa imi toace nervii.
Silvia, te astept pe la noi daca ai timp!
Pup tooti bebei care fac febra si sper sa treaca peste asta!
Moni, sa stii ca la noi de ex nu a dat rezultate Ampicilina, asa ca am continuat cu Augmentin. Sfatul meu e sa schimbi cat mai repede antibioticul daca vezi ca nu are efect pentru ca altfel ajungeti ca noi, sa luati 10 zile antibiotic!
Fug sa vvad de ce nu doarme piciul, ca il aud cum lalaie in patut!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Dana cat s-a chinuit mititica.Bine ca a trecut. La noi nu se da cadou la nasi decat la nunta .
Giova sa fiu sincera eu ma vad in viitor langa o casa mica si cocheta cu terasa mare si o curte cu iarba si stejarei cu frunze cazatoare.Eu adun gramezi de frunze si ma vad cu Andrei si o fetita cum ne aruncam in gramada de frunze .Hehehe.
Bee voi unde va faceti ferma aia?vindeti si produse, ca aveti aici primii clienti.Produse proaspete de tara, calitate sigura.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput