Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am sunat-o pe pediatra si ii zic ca ia augumentin de marti dimineatza si azi iar 39,4 febra ... o intreb daca il schimbam si imi raspunde taaare taraganat "pai da ,il schimbam sigur ca-l schimbam" Cu ce si cand o intreb eu.Pai zice "mai lasam pana maine sa vedem"
Diana iar are 37,8 si i-am zis sa ii mai puna un supozitor si sa o culce.Daca dupaamiaza mai urca il mai sun si pe ala,ca tot ii dadui 80RON (mie mi s-a parut f.scump totusi pentru 10 minute si Aradul nu-i mare sa zici ca a consumat cine stie ce benzina - cica e si director la spitalul de copii tipul)

La capitolul teren,noi avem 740 mp unde e casa socrului.E o "zona buna" ,numai cu case,dar as prefera sa o schimbam cu alta intr-o zona cu case de langa blocul nostru si locul de munca,pe viitor. Oricum ar trebui renovata la greu.Totusi e important ca exista si socrul numai pe Ghitza il are,asa ca a noastra o fi.Am si stat acolo 7 ani,dar mi s-a acrit de gaz in teracote si ar fi costat enorm renovarea,mami care ne-ar mai fi finantat oleaka,a preferat sa ne dea avansul la ap.asta,decat sa tot investim in casa,pana e pe numele socrului si fiind el acolo,tot nu puteam sa o fac super.Eu aranjam ceva, el iar le punea cum stie el - numai cuie prin peretii exteriori si umbrele sau alte cele agatzate etc. Ca omu' la 70 de ani

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Moni parca augmentin ii dai Dianei nu?Pai dupa parerea mea e un antibiotic destul de puternic si tot face copilul febra mare , spunei ca vrei sa faci antibiograma , nu cred ca e bine sa ia fata antibiotice asa dupa ureche .
Noi am luat pt gatut ospamox si se pare ca a fost ok.

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani celor nascuti astazi.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Monica, e clar ca antibioticul nu are efect.
Neaparat sa faceti o antibiograma!
Sa dea Domnul sa nu fie nevoie sa faceti ceva injectabil.
Nu mai lasa fata asa, pentru ca dati in alta minune.
Daca iti mai amintesti Oana a facut candidoza din cauza consumului mare de antibiotice.
SANATATE !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Dana, am uitat sa raportam la un an: avem 9.860 kg si 76 cm.
Monica, bag de seama ca a cam ....sa nu zic cum dr.

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Da, si Matei a facu candida intestinala din cauza antibioticului si i-a trebuit 10 zile de tratament

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Pai stiu Toanca ca cer prea mult. Dar eu vreau curte mare, cu multa iarba, copaci si flori. Si putina gradina. Nu vreau piscina, casa e mica ca suprafata- deh avem deja un plan cum o vrem.
Acina sincer nu stiu cat e un proiect, poate te referi la tot cu 2000 euro si arhitect si in stalatii si verificator. Sotul e doar proiectant, dar se rezolva mai ieftin cu verificator si arhitect ca doar e pt. noi.
Voi puteti vinde jumatae si cu banii aia va ridicatio casa. super investitie.
Dana noi ne dormi casa, sunt altii ca si tine, care nu vor asa ceva.
Silvi e mult zau, noi cand am facut contractul pt. ap. acum 2 ani, avea pretul de 54.000 euro, cu 20% pt. noi. acum unul ca al nostru se vinde la 70.000. Daca mi-ar oferi cineva 120.000 euro cu tot cum e, cu mobila si ce investitii am facut in plus, l-as vinde urgent.
Chiar a venit unul sa vada un ap. langa noi si nu a ramas uimit cand am zis cifra de mai sus.

Bai ce m-am enervat:

M-am uitat la stiri si am vazut ca ainceput procesul in care-si cere Mutu copilul. Pai ala e nebun? cum sa iei un copil de langa mama lui? Si nici nu l-a interesat de el pana acum. auzi sa-l ia sa creasca langu surioara lui. Pai cu o mama vitrega?

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Da, Toanca, exact. Alte 10 zile de tratament cu alt antibiotic .
Oana a facut si candidoza bucala, si intestinala, si vaginala. Nasol de tot .
Am adaugat datele lui Mateias.

Giova, nu am spus ca nu-mi doresc casa. Cum sa nu-mi placa sa am o curte in care sa se joace fetele, cu gradina, cu un foisor eventual?
Dar nu ne permitem. Si ca sa fac imprumuturi pentru asta, zic PAS.
Lasa sa ne aranjam noi apartamentul si oricum avem unde ne relaxa in weekenduri fiindca socrii mei au o casa bine amenajata intr-o zona de deal-munte, la 20 de minute de oras. E suficient, zic eu.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Multumim pentru urari....de data asta ne-a pacalit. la 9 si 10 luni i-a iesit cate un dinte....acum: nimic.

case, apartamente.......eu am ajuns sa am o fobie de discutiile astea ca am un sot pasionat de astfel de proiecte.

Moni- eu stiu ca un antibiotic se da la copii cam 5 zile. oriucm, faza cu febra care variaza e nasoala. buna ideea cu analizele- imp e sa incerci tot

Dana - la persoanele mai " avute" eu ma orientez la un cadou " interesant" ca, in princiu, utilitatzile si le-au satisfacut ei dupa propriul gust. Noi nu i-a luat nimic nasului la botez, chiar daca stiu ac si in zona noastra se da, dar nu am gasit nimic care sa se potriveasca....pt Craciun am luat-o catinel cu cautarile si i-am luat un fel de calendar-enciclopedie cu niste fotografii superbe cu locuri inedite din Europa si un album de fotografii, care e din inox si la prima vedere ai senzatia ac e o cutie pe care scrie "photos", dar cand il deschizi vezi ca e , de fapt, album cu file obisnuite, in care i-am pus poze de la botez si o fotografie inramata cu Alex facuta de fotograful cresei........asta asa ca idee si ca sa-mi exemplific "principiile alegerii".....ca albumul ala, chiar daca e supeb, pt mine nu l-as fi luat ca costa o caruta de bani, dar ca un cadou a fost de efect........idei. depinde acum si ce aprecieaza "nasii"......poti sa le iei si chestii simple, dar care stii clar ca le-ar placea.mi-am amintit de o chestei....;noi avem un prieten arhitect, care idem numai de bani nu se poae plange........indiferent ce cadou i-am lua de ziua lui, daca nu-i fac si un cozonac, e ca si cum nu i-as fi dus nimic. si primeste toate traznaile si minunatziile, dar cand gaseste cozonacu zici ca a primit biletu pentru luna.......cumlea e ca suntem nascuti si in ac zi si, de obicei, tragem chefuimpreuna?............;
hai ca aberez aici is intarzii la scoala
felicitari umblaciosilor.........si pupici pe nsucurile julite la micii accidentatzi.....

bumbitza- informeaza-ma si pe mine ce se face cu mosii.....;ca ai nostrii sunt moldveni, deci sunt total pe langa obicei, eu personal habar nu am . eu am glumit ca-i pun mosi, de anul nou nu ne-am vazut ca am fost la chefutri diferite si acum vor musai sa vina sa faca chestie cu "stalpu"........le-am explicat ca e grinda, dar asat conteaza mai putin. imp e ca am gasit prilez de chef "intarzat"..;noi si rev ospatarilor.ma rog, ce se intampala?
fug........

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Aoleu...Dana, a facu mititica trei candide?
Saracuta.....

poze

Mergi la inceput