Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

quote:
Originally posted by oachi_79

Nu stiu nici eu cum e. Am gasit un subiect aici pe DC in care mamicile se plingeau ca au primit o cerere sa aduca extras de cont pt anul trecut altfel nu le intra banii in februarie.Am crezut ca stiti voi ceva.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

oana asa este, daca ai cont deschis pentru alocatie, la sfarsitul anului sau inceput , trebuie sa duci extras de cont la directia muncii - la asistenta sociala. explicatia- sa vada ca iti mentii acelasi cont si in anul urmator. asa mi-au zis si mie. daca nu o duci plata pe luna ianurie se suspenda.

filmulete si poze sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Andiaroro, nici eu nu cred in diferentele intre sexe, dar cred in diferentele de temperament. Plus ca anumiti copii au moduri diferite de manifestare in functie de anturaj (ca si noi de altfel). Cine o vede pe Ana spune: "ce cuminte si linistita e, seamana cu voi (cu mine si cu Radu, care suntem "calmi si linistiti", vorba vine, dar asa ne vad toti)!" Si chiar seamana cu noi: rezervata in straini si un mic dracusor neastamparat acasa. Ne-ai trimis si noua furtuna, aud. Au anuntat si astia pe aici vant puternic.
Fetele, spuneti-mi si mie cum se comporta copiii vostri afara! Adica, i-ati scos pe micii umblatori la plimbare pe jos si cum au reactionat? Eu intreb, ca-s in continuare in mare dilema: carut nu, pe jos nu! SI m-am saturat de purtat fata in brate + marsupiu, mai ales ca am picioarele paradite rau (unul umflat si la celalat "bate planetara" cum spunea ortopedul). Eu am scos fata afara pe jos. Si era tare nelamurita! Sunt sigura ca nu stia ce am cu ea! Acasa mereg de nu are treaba, dar afara......parca nu vede scopul plimbarii.

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andiaroro

bumbitza- informeaza-ma si pe mine ce se face cu mosii.....;ca ai nostrii sunt moldveni, deci sunt total pe langa obicei, eu personal habar nu am . eu am glumit ca-i pun mosi, de anul nou nu ne-am vazut ca am fost la chefutri diferite si acum vor musai sa vina sa faca chestie cu "stalpu"........le-am explicat ca e grinda, dar asat conteaza mai putin. imp e ca am gasit prilez de chef "intarzat"..;noi si rev ospatarilor.ma rog, ce se intampala?
fug........

ana si alexandre (17.02.2006)

ana de france, sa-ti zic care etreaba cu mosii...la noi mosi sunt cumnatii mei, sora sotului meu. ce rol au ei. obiceiul zice ca in prima zi a anului, mosii dau copii la grinda.nepotii ( adica voi ) trebuie sa mearga la mosi sa-l dea la grinda. mosul ia copilul in brate in pragul usii (se pune un cutit jos de tot - nu stiu de ce) si-l ridica si zice tot felul de chestii : sa fie inalt ca un brad, sa fie frumos ca un..., sa fie destept ca un...sa fie sanatos....nu stiu nici eu versurile, in timpul asta moasa ii tine turta sus si ii presara deasupra capului orez ( care inseamna belsug )...

tot atunci, copilul ii si sorcoveste cu sorcova...

eu am si un filmulet cu toata procedura...de anul acesta, cu sebi dat la grinda de mosi. daca te intereseaza, spune-mi si-l pun pe drop.

filmulete si poze sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE cu mersul afara: noi incercam sa o tinem amandoi de cate o mana,ea vrea numai cel mult de o mana sa fie tinuta,cu cealalta trebuie sa faca "la la la" in timp ce mergeg.Daca o lasam libera culege de pe jos hartii,mucuri de tigara etc se opreste in loc sa studieze te miri ce ... Si baga viteza ... dar nu prea a avut ocazia sa mearga foarte mult pe jos,e adevarat,pentru ca o mai ducem cu caruciorul.mai rar pe jos deocamdata.

Si eu zic ca e (si) diferenta de temperament,dar am gasit metoda ideala s-o fac pe Ana de France sa scrie mai des

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

ana de france, filmuletul cu datu' la grinda il pusesem deja in drop pe 01 ianuarie - primul.

si sebi nu mai suporta in carucior, se enerveaza,se lasa pe spate, pana aluneca de ii atarna picioarele si trebuie sa-l dau jos.cand il dau pe jos, ca si diana, nu prea suporta sa-l tin de manuta, se agita el, da din manute, pune mana pe orice prostie, merge haotic, nu merge si el in fata, se opreste, o ia in alta directie etc

filmulete si poze sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Denisa, imi dau si eu cu parerea : poate ca nu a fost buna ultima cantarire?!!! Eu zic ca e de luat in calcul si varianta asta, ca depinde si de cat de agitata e cand o cantaresti!
Silvia, sa-ti fie de bine si impletitura si cumpartaura....si te asteptam cu mare drag pe la noi cand mai ajungeti in Bistrita.
Giova sunt aprox 25 de km de la Nasaud la Bistrita......nu e nu stiu ce doar ca e tare rau drumul si cu dealuri si coborasuri multe.....numai saracau Cristi stie ca il face zilnic dus-intor
Moni, pupici bolnavioarei si sa treaca repede febra asta ca stiu cum e sa astepti afisajul si semnalul sonor al termometrului cu inima cat un purice.
Mirelutza.multi pupici si ganduri bune. Doamne ajuta sa fie bine si cu Dani si cu tine!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bee eu l-am mai scos pe Alain pe aici prin zona la plimbare pe jos, il tin de manuta si umbla lipa-lipa, tare ii place. Fara simpatica era ca plouase si lui ii trebuie sa intre in balti si sa tropaie acolo.Cand obosea illuam in brate dar ii trebuie imediat jos din nou.
Bumbita...offf ce veste trista.Si pana cand trebuie depuse astea, ca eu iar trebuie sa fac un drum de Cluj pt asta?
Giova cred ca sunt 16 km intre Bistrita si Nasaud.Bine ca a stat Marcolino in scaun Alain cred ca era calare pe mine.
Moni sper sa scapati de febra asta o data....am vazut pozele, tare dulcica e Dia dar se vede ca-i bolnavioara.
Ana de France sunt deacord cu tine legat de inteligenta si de sexe.Chiar am citi asta in cartea pe care o cospectez eu acum si sunt mai multe chestii legate de mosternirea genetica care s-au dovedit a fi false.Inclusiv temperamentul de care ne legam asa de mult e influentat f tare de mediul in care se dezvolta bebelasul si mai apoi copilasul, concluzia are ca e importanta zestrea genetica dar mediu si atitudinea celor din jur sunt determinante pana la urma.
Anasebe cred ca Alaina intrat deja in istorie cu mofturile lui.
Fetelor imi cer scuze ca am chilit cu conspectele, nu stiu cum s-a facut dar nu mia-m mai gasit timp pt asta, am fost ocupata si cu franceza si cu bb....incerc in seara asta sa mai fac un capitol.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bumbita M-am uitat si eu la filmulet. Taaaaaaaaaaare interesant!

ana + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

silvi nu zici nimic? cum va petreceti maine de ziua lui alain?

filmulete si poze sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetele care dati Chamomilla (Asa se scrie???!!!) la bebei- Silvi, Ralu, Giova, mai dati-ne detalii, cum se manifesta?!!!........bebeii evident. Adica sa vadceva efecte?
Prietenii nostri cu baietelul de 2 ani sunt disperati ca de cand avea cam 7 luni (pana atunci a fost un copil model) a inceput sa se trezeasca noptile de cate 2-3 ori urland, sau pur si simplu. Se linisteste dupa ce bea un bibe de lapte sau ceai dar trezitul totata noapte ii extenueaza pe parintii lui. Sunt disperati deja si nu stiu ce sa-i faca. Eu i-am spus despre granulele pe care le dati voi dar in Bistrita nu am gasit la magazinele naturiste. Silvi, ai cumva idee daca la mag de langa cabinetul Dr. Rai gasesc asa ceva? sau nu comercializeaza si in magazin?! SI cam ce pret au?!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput