Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 28
Denisam spune:
Giova- si eu i-am facut mereu baie cand a avut febra si duap vaccin la fel,deci eu i-as face.
Bianca-sa ai aspor cuinvatzatul.
Moni- ma bucur ca e ok Diana si eu sunt zombie de somn!
Bee-da pare si soacra e rezistenta dar eu sper sa nu faca nimica emma,si i-am dat acum in putzin lapte si belladona si chammomila de 6ch, ca de 5 sau 9 nu am gasit, dar eu cred ca e ok.Am citi pe net ca se dau cate 5 pastile de 3 ori ep zi, exact cum ziceau silvi si astery.
Gata, incerc si eu sa dorm un pic-pupici si o noapte buna!
Denisa
Denisa
15w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
Acu ca tot s-a kk-rit i-am luat temperatura ... 36,8 
Si a mai papat si al treilea iaurtzel
Eu o sa o las sa zburde cu Ghitza si ma pun in pat iar.Daca nu reusesc cumva sa adorm,vin eu pe DC
In loc de dush, ne-am limitat la spalat la funduletz,moaca si manutze
Picioarele au fost "impachetate" destul saptamana asta 
Merg sa ma "dragalesc" oleak cu razaila inainte sa ma culc.
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Biancas spune:
Denisa, si Dani a slabit dupa luna a 10 pana in luna 11 cu vreo 500 gr.dar chiar nu mi-am facut probleme. M-am bucurat ca a scazut sub 10 si la 11 luni avea 9900
.
Eu prefer un copil slab decat unul plinutz. Sandra mea intotdeuna a fost mai plinutza si acum tot asha a ramas. Se obisnuieste cu un ritm de mancare si apoi greu ii dezveti.
La Dani evit cerealele, painea si cam tot ce ingrasa. Ii dau in cantitati mici dar nu mult. La Sandra ii bagam paine si in felul 2, la Dani nu mai fac greseli dinastea. Supa si felul doi gol. Si Sandra intotdeuna mi-a fost peste medie la inaltime, dar si la greutate. Chiar si acum, in toamna avea 1.37-1.38 deci pt un copil de 9 ani jumate acum eu zic ca e peste medie. Imediat ma ajunge
.
Si la kg are 39-40..depinde..de sarbatori a avut si mai mult.
Nu vreau sa te influentez, dar gandeste-te bine sa nu iti para rau mai tarziu. Eu daca as putea da timpul inapoi cred ca nu as indopao asha pe Sandra
.
Bine ca depinde foarte mult si de mostenirea genetica...
Si inca ceva ce o stiu de pe mine, de la un medic chirunrg...
Dupa ce le dati mancare la copii nu le dati apa cel putin 30 min. Stomacul lor fiind plin cu mancare, voi mai bagati apa in el, el se umfla si treptat treptat se mareste...pt ca e muschi si se intinde..Asta e valabil si pt voi, mamicilor
. Eu m-am obisnuit sa nu veau apa dupa ce mananc, rar mai iau cate o gura cand chiar nu mai pot.
Moni, Denisa, multumesc de "sporuri" dar azi chiar nu am chef
. M-a obosit profa de statistica cu problemele ei![]()

Bine ca nu mai are Dia febra
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Giova spune:
Fetelor mersic de raspunsuri
.
Moni ma bucur ca ati scapat de febra. sper sa nu mai faca.
Astery i-am dat de rev. Calcarea carbonica, in 2 zile, doza data de dr. atat.
Bianca pai la noi e ok atunci, ca Marco nu bea apa dupa masa nici sa-l bati.
acum e cu tat-su in dormitor sa pot aduna eu din bucatarie.
dupa ii fac un dusulet si laptic si la somn cu el. Nu inainte sa-i verific temperatura.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
Biancas spune:
Merg si eu la nani ca dimineata iar am ore la faculta....
Giova, drum bun maine... ce m-as duce si eu pana la Sebes la bunica-mea...mi-e dor de ea
. Anul asta in mai face 89 ani
si tatal meu e mort de 3 ani jumate
Ce ti-e si viatza asta...
Noapte buna tutror.
Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
silvi_2005 spune:
Am pus cateva poze de azi aici http://www.dropshots.com/silvi2
Multumesc inca o data pt mesaje si telefoane, pupici si
tuturor, maine dam si
si
la toata lumea.
Merg sa vad ce ati mai scris si revin.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
T_Ioana spune:
Eu tot cautand un site de unde sa pot comanda Camomilla pt prietena mea cu baietelul agitat am gasit asta: http://www.medicalinfo.ro/homeopatie/index.php?s=2.php ......mi s-a parut util de citit inainte de a incerca remedii homeopate dupa ureche
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
Biancas spune:
Iar nu se pot lasa mesaje pe drop/...
Silvi, sa iti creasca baiatul mare
.
la ochiosul mic. E un dulce cum sufla in chestia aia
. Si ce frumos ai aranjat acolo
.
Chiar ca plec acum...
Ioana, mi-am salvat situl o sa il citesc maine ca azi mi-e prea somn. Chiar ma interesa asemenea informatii. Multumim
Inca nu sunt 100 % convinsa ca homeopatia face bine, mai ales la copii. Poate asha o sa ma conving si eu..cine stie.

Bianca

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
Craciun 2006
T_Ioana spune:
Silvia, tu ai postat lista farmaciilor unde se gaseste Camomilla, o ai l aindemana, sau iti amintesti in ce cap ai postat?
Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"
silvi_2005 spune:
Nu o am la indemana Ioana dar stai sa caut dupa criteriul care mi-l amintesc.
Bianca, pupici.am umflat la baloane si am stat cocotata 2 ore
singura ca mama era cu bb.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.