Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

LA MULTI ANI PUIUTILOR SCUMPI ALAIN SI EDUARD!
SA AVETI PARTE DE CEI MAI BUN!

Theodor – darul lui Dumnezeu

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

La multi ani Eduard si Alain Sa cresteti mari , sanatosi fericiti si norocosi mamicilor sa va traiasca baieteii si sa va bucurati de ei
Socrosenii sant cu Angelo pe afara, ma duc sa imi fac un dus repede, cand vine bebu de afara trebuie sa-i fac baie. Azi dimineata pe la 4.00 i-am dat nurofen ca avea temp....bine ca am reusit sa dorm si eu o ora pe la pranz ca as fi fost zombie la ora asta Revin mai tarziu...pupici

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Marco e cu febra...37,8.
Sper sa fie de la dinti si sa nu-i mai creasca, maine trebuie sa mergem in Alba. vedem daca contramandam totul maine dim.
E putin morocanos si vrea mai mult la mine in brate, dar in rest mananca, ok.
Denisa ma gandeam eu ca venise de afara, de aceea era rosie in obraji.
Anasebe pai au navalit pe noi, ce sa facem. Nu ai vazut si in poze, ca nu mai scapam de o fatuca si marco era innebunit dupa ea.
Maraki sper sa fie ok Angelos si sa nu mai faca febra.

mai revin....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Si Marco???????
Dumnezeule!!!! Sper sincer sa fie de la dinti!

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Seara si de la mine....
Numai chef de invatzat nu am ca mi-e somn si sunt doar cu copii acasa..
Giova super filmuletzul, mi-ar placea sa il pun si eu pe Dani acolo ca e innebunit dupa pasari dar la noi...numai in pomi sunt
Acina..ce sa zic...gandeste-te bine si ia o hotarare sa iti fie tie bine. In vara m-au chemat si pe mine inapoi la servici ca plecase o colega si era loc liber si as fi castigat in plus 3 mil. Am mers o zi la lucru (4 ore), am venit franta acasa si am zis ca pt aia 3 mil in plus nu merita sa nu fiu langa copilul meu si plus ca fiu si obosita.(eu acum nu ma mai pot intoarce la lucru pt ca nu am loc ca s-au facut restructurari) Cu tot acest risc, am preferat sa stau acasa, si cu Sandra am stat 2 ani si fost bine. Servicii se mai gasesc da-le naibii

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Acum am vb. sui cu mama, cica isi fac efectul homeopaticele, ca e bine sa faca febra, ca sa lupte organismul. si daca are 38 pot sa-l las si 3 zile si pe urma sa intervin. De fapt asta e obiectivul principal al dr. homeopati: sa lupte copilul cu organismul sa-si faca anticorpi.
Rosu in gat nu cred ca are, din moment ce mananca orice.
Sper sa fie dintii.

Oricum a dormit de la 7- 8, acum e cu chef de joaca.

Intrebare:
pot sa-i fac dus sau nu?

Bianca aici e plin de porumbei in piata. marco e innebunit dupa ei, dar cand vede un maidanez, in 2 timpi si 3 miscari e la el.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova, specilistii iti spun ca poti. Eu nu le-am facut niciodata baie la copiilor mei cand au fost raciti si cu febra.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Pai Giova, cred ca poti sa-i faci dus, poate apa ceva mai rece decat de obicei, mai scazi febra.
Cel mai bine cum simti tu, ce spune instinctul?
Nu stiu ce-i dai. Daca are si belladonna, cica e buna si de febra.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Giova, eu una i-am facut baie Anei mereu. Chiar si cu febra. Si mi s-a spus chiar sa-i fac baie mai des, daca are febra. Oricum 37 cu 8, nici nu prea poti spune ca e inca temperatura. Sper sa nu faca nimic.
Acina, sper sa iei cea mai buna decizie pentru tine. Dar parca nu prea te induri sa pleci! Te si cred, cu ce sef se pare ca ai. Si eu stiam ca treaba aia cu 2 ani nu e legala. Dar foarte practicata! Nu prea cred ca pot sa scrie asa ceva in contract. DAr eu una am lucrat intr-o firma, in care cine ramanea gravida isi facea bagajele..
Denisa, am vazut-o pe Emma, tare rosie in obrraji! 1 h la -12 grade? Soacra ta e si ea rezistenta inseamna! Cam nasol. Sper sa fie ok Emma.
Moni, cum e temperatura Dianei?

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Si eu tare i-as mai face baie Dianei,dar cred ca m-ar omora mami
A reusit Ghitza sa o faca sa pape ceva cereale si 2 iaurtzele.Cu mammi n-a mancat nimic,facea misto de ea
Febra nu cred sa aibe,s-a trezit pe la 21,30 si era normal la frunte si rece la maini.Ii mai pun un supozitor cand se culca oricum,sa vad si daca nu mai creste cumva dupa ce se zbenguie pe aici.Supozitor n-a mai luat de azidimineatza,doar nurofen i-am dat dupaamiaza.
Eu sunt mai zombie decat inainte de a ma culca,acum m-am "trezit" de vreo 20 de minute.Mi se inchid ochii si parca vad c aDiana cine stie la cat se va culca
GIOVA sper sa fie ok Marco,precis e cum zice mamai ta,ca nu e mare febra.
BIANCA spor la invatzat Imi inchipui ce chef ai.
Revin daca pot ca abia mai vad de somn

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput