Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 26
pisoi3 spune:
Sa nu uit: ANA
, fata, misto pozele de la aniversarea lui Tibi
!
Ma uitam ca toanta la cum au crescut copiii astia ai nostri, deja nu mai sunt bebelusi, ci copilasi. Maine poimaine ne vin cu baieti/fete la usa!

bumbita spune:
anasebe, am reusit si eu , in sfarsit, sa vad pozele de la party-ul lui tibi . super petrecerea
! se vede ca s-au simtit bine micutii, ca si parintii de altfel
. frumoasa si organizarea, ma bucur pentru voi ca faceti astfel de intalniri CU spiridusii. BRAVO!!!![]()
poze si filmulete sebi
bumbita mami de sebastian(03.01.2006)
Giova spune:
Anda si mark e de comedie. auzi la el, in gunoi? Si marco a mai avut tentative dintr-astea, dar l-am oprit la timp.
Denisa mai da inca odata link-ul sa vad si eu pozele.
Micio ne bucuram ca mai dai un semn. Sa vatraiasca ficiorul!!! Tanti auguri e buon compleanno!!!!Asteptam poze.
Nu am rezistat tentatiei si mi-am facut clatite
. am halit 6, dar gata, sper, ca pana maine sa nu mai pap nimic.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
Denisam spune:
Giova:
www.dropshots.com/emmat
Sa-tzi fie de bine clatitele.
Anda- pupici si ma bucur de vesti!
Denisa
Denisa
15w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Denisa am vazut si filmele si pozele. este o isteata si o dulce Emma. si ce rosie e in obrajei. mereu e asa? Pacat ca nu pot lasa comentarii.
Am pus si eu filmuletul de ieri de la porumbei:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=210798&cdate=20070118&ctime=075501
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
Denisam spune:
Anas-mersi si scuze d cnu am vazut ca ai screis de vaccin dar eu fac treburi pe aici, bag un ochi si la voi si suna si telefoanele- cat are tibi la 1 an, kg si cm?Suntetzi ok?Pupicei dulci!
Micio-sanatate si pupicei!
Denisa
Denisa
15w si
'de
Emma Andreea
Denisam spune:
Giova- venise de afara si inconstienta de socrela la -12 C cu vant a tzinut-o afara peste 1h si a trebuit sa ii dau supozitor cu paracetamol seara si tylenol preventiv, ca ii curgea nasul si era si dupa vaccin, sper ca nu face nimic.
MA uit acasa la filmuletz ca aici nu mai pot.Pupici la Blondinul cu ochii albastrii!
Denisa
Denisa
15w si
'de
Emma Andreea
anasebe spune:
Denisa Are 83 cm si 12,8 kg (in luna a 10-a notase idioata de asitenta gresit la mine in caiet, nu avea 13 ci 12kg
)
Gio Am ras de numa' cand am vazut titlul filmuletului. Saracu Marco, au tabarat aia pe el.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
Denisam spune:
Ana-super Tibi-deci Emma e sora cu el doar la inaltzime:)-sanatosi sa fie, restul se schimba!Pupici!
Denisa
Denisa
15w si
'de
Emma Andreea
monica70 spune:
Am reusit sa va citesc,dar acum diana e pe adormite si profit sa ma arunc in pat 
Voiam sa zic pana nu uit cum sa aiba Clara de Spania numai 73 cm ???
Ar insemna ca n-are Diana nici 70 cm atunci,nu 76 cat mi-a iesit mie ... eu le-am vazut alaturi si Clara era evident mai inalta decat Diana,dar mai usoara un pic - asta e adevarat,desi parea mai grasutza.Cred ca in seara asta o masor in picioare.Amintiti-mi ![]()
Dar si pediatra a masurat-o pe la 10 luni si avea 72 cm si de atunci multe haine i-au ramas mici.
Dar ANA ma bucur ca ati ajuns cu bine si ca ii plac piticii printesei! Si MICIO ma bucur c aai scris si tu,te solicita Edy vad ![]()
SILVI imi pare rau ca am avut o saptamana aiurea si tu o adresa instabila
,dar rezolvam noi,mai bine mai tarziu decat niciodata ![]()
ANDAAAAAAAAAAAAA baga-ti odata netul ala 

INGRID mersi de ideea cu termometrul,cand am venit acasa avea 37,8 cu ala electronic si 37,3 cu ala normal,dar l-a tinut doar vreun minut jumate,ca n-are stare si se miorlaie.Eu stiu c ase tine 3 minute ala clasic,asa e,nu?
In rest, a solicitat-o pe mami la greu
ca Ghitza s-a dus la socru,eu la firma de unde am evadat - bietul director e tare dezamagit
de aia noua
da' are si de ce
E cam paralela - a lucrat la o banca si tine contabilitate acasa,dar comert.Habar n-avea de lucru cu valuta,import ,export etc. Si in plus, din a doua zi cica i-a zis unuia din ingineri ca e bun de f-t-t 

Astia au fost profund shocati ![]()
![]()
e si ceva mai in varsta ca mine (sau doar pare?) si grasutza,foarte exuberanta
Mie mi-a fost simpatica si am invatzat-o sa ceara cel putin 600 de euro salariu
ce dracu,acu poate e strans patronu' cu usa si ii da la tzatza asta
(nu intzelegeti
)
Gata a dormit Dia, fug la nani,revin pe seara cu detalii,raspunsuri si recuperari de vizionari ... doar daca nu dorm pana dimineatza 

MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"