Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 25
bumbita spune:
anca, pai cum iti interzic 2 ani sa ramai gravi? e ilegal!
ia du-te tu la ei, ramai gravi si fa cerere de concediu medical si dupa aia de maternitate....ti-o refuza? nu-ti acorda? trimite pe capul lor inspectoratul teritorial de munca!
in conditiile astea, si eu mai bine zic sa ramai aici unde e numai lapte si miere....cu conditia asta care o pun ceilalti...demonstreaza multe.![]()

poze si filmulete sebi
bumbita mami de sebastian(03.01.2006)
anasebe spune:
Denisa Eu nu am retinut nici o intrebare
,. Poti s-o repeti?
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
Denisam spune:
Moni- ma bucur ca ai scris, sper sa nu mai ajungi luni cu ea la analize si sa treaca febr apina luni-pupici si sanatate is lui Ghitza si sa rezolev azi instalatorul.
Bianca- multumim de info cu sofatul:))
Giova- haios Marco- emam stie doar unde sunt masinile si ca spala,si ususca, si noi avem cuincarcare pe verticala, ca aici is putzien din alea ca in ro, dar eok, o sa mi le schimb si eu cand va creste cu hublon din laterala, ca aic ialea si mai eficiente, adica dureaza programele mai mult, ceea ce in opinia mea ins ca spala mai bine.
Cu pusul in fata insa ai mare grija, eu nu am curaj nici in spate unde are carseat-ul sa o las nelegata 100% ca stiu ce le poate pielea, nu mai zic ce amenda si puncte pierd de pe carnet dc ma opreste cineva, si nu stii cand nici macar pe stradutze-a mai nisn un pic la noi, si eu sper ca duminica sa bagam un ski, desi urasc sa o las pe emma acasa, am zis sa profit cat mai pot, ca nu se stie mai incolo.
Bee- voi ce mai zicetzi?Pupicei Anukai care e o dulcica!
Silvi- distractzie placuta azi si asteptam pozele si filmele-pupici la mumosul de 1 an.
Ingrid- pupicei si Dianei celei cumintzi si tzie!
BOMBOOOO_ nu mai zici nika, si nici pe mess nu mi-ai mai scris-pupici!
Gata a expirat timpul- o zi buna si numai bine si weekend placut dc nu mai apuc sa intru ca sper sa ma odihnesc si eu ca sunt varza- la 2 treziri pe noapte si treburi acasa si la job,si cred ca ma uit si eu de remeidile astea homeopate pt dintzi ca si eu cred in ele.
De soacra nu ma mai pling cum gasesc casa cand vin de la job, ca nu are sens sa cititzi asemenea chestii ca mi-zti zice sa o urc maien in avion, iar socru' profita la greu cand nu sunt acasa sa o tzian pe mma in bratze ca vad ca si cand vin mai are curaj si treb sa ii dau eu emmei ceva ca sa o iau de la el.
Denisa
Denisa
15w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Ioana m-a socat ce am citit.
Am auzit si eu de porumb, de rosie, de capsuna, ca s-ar putea sa manaci altceva decat ce se vede.
Doamne fereste...si te gandesti de unde apar atatea cazuri de cancer si alte boli.
Denisa parera mea, ca nu trebuia sa-i mai suplimentezi Emmei cu un bibe, ca doar e mare, papa, si are multe kg, nu e slabuta. dar vorba ta...instinctul de mama... .
Moni doamne ajuta sa nu mai faca spiridusa harnica febra. Chiar ca multe ti s-au adunat. stii cum e...cand vine una, toate vin.
Eu ma delectez cu brosuri despre Herbalife, am intrat pe net sa ma documentez, si chiar i-am inceput un baton de-a lui Clau cu cioco si alune
. Pai sunt bune. asa cura sa tot ti, bei prafuri dintr-alea, mananci batoane super bune, mai bagi niste vitamine, si ai o masa la alegere- poti manca ce vrei tu
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
Denisam spune:
ANAS- te-am intrebat dc nu tzi-a mers ieri drop-ul ca ai zis sa pun poze cu fii-mea si nu ai mentzionat nika:) si acum et intreb, cand ajungi la vaccin, ai fost, ai date, cum e Tibi?Pupici!
Denisa
Denisa
15w si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
acina spune:
Bumbi sunt clauze in contractul pe care urmeaza sa -l semnez.Dac il semnez inseamna ca sunt de acord cu el nu?Dac araman gravi intre timp ei sunt perfect acoperiti .
Ioana m-a lasat masca articolul .![]()
Moni sa stii ca m-am gandit la toate modurile cu bb2 , financiar e bine si la actualul job , dar stii cum e omul intotdeauna vrea mai mult decat are.Nu se va satura niciodat ade mai multul asta.
sper sa nu mai faca strumfa ta febra.
hai pupici.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
micio spune:

Multumim mult, mult de urari!
Am absentat total de pe forum, sper ca sunteti bine si voi si spiridusii! Credeam ca o sa-mi mai dea si pauza copilul cand va merge in picioare, dar e mai rau, trebuie sa nu-l scap din ochi ca face dezastru in casa!
Eduard a fost o saptamana bolnav, a luat un virus care da diaree si voma, a facut febra 40.5, acum este ok!
Spunem si noi LA MULTI ANI lui Alain si pentru toti care au immplinit un an, sa cresteti mari si sanatosi ! 
Oana & Eduard (19 ian 2006 )
https://www.dropshots.com/oanna
irinatunza spune:
La multi ani !!! Alain
La multi ani !!!!! Eduard
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
anasebe spune:
Denisa Am scris de mult ca am fost la vaccin. Pozele si filmuletele cu Emma, le-am vazut mai, cum sa nu, dar nu am reusit sa las mesaj in drop. Ah, ce mi-a placut a fost ca desi bunuica incerca s-o ademeneasca cu nu stiu ce jucarie, Emma tot la tine a venit!![]()
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
pisoi3 spune:
Buna fetele
La multi ani sarbatoritilor de astazi: ALAIN si EDUARD! Sa fie sanatosi, voiosi, norocosi si numai bine sa le dea Dumnezeu!
Am intrat si eu repede sa va salut, ca ma pregatesc sa plec acasa. E super ca vine week-endul. Am citit printre picaturi ce ati scris.
MONI
, sanatate multa Diei, sa se faca bine. Oricum, bine ca e vioaie!
MIRELUA
, sanatate lui Dani, sa se faca bine! Nu te mai subestima, esti o mamica super pentru Dani, nu e nimeni perfect, sa ma vezi pe mine cand vin cateodata super obosita si nu mai sunt in stare de nimic
. Daca nu ar fi George nu stiu ce as face!
ANCA
, grea alegere. Confirm ce a zis Moni, nu neaparat banii sunt cei mai importanti. Mie mi-e asa de dor de momentele cand stateam cu Mark, cand eram doar noi doi, cand nu trebuia sa plec de acasa dimineata si sa il vad doar seara. Sper sa faci cea mai buna alegere pentru tine! Tin pumnii.
DENISA
, toata admiratia mea ca te descurci si cu bebe mic in burtica si cu Emma. La fel si pentru March. Am mai zis-o si o repet!
GIO
, super faza cu tizul! Sa vezi tu cate faze de astea vor mai fi! Pe al meu l-am prins aseara cautand in gunoi, nu stiu cum a deschis dulapul, el era in gunoi cu o coaja de cartof in gura. Noroc ca era in gunoiul ala biodegradabil!![]()
Fetele
, mai lucrez un piculet.