Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

anca, ma bucur pentru tine si fie sa iei decizia cea mai buna..dar de fapt ce te impiedica, daca noul job este super?

sebi tuns si julit la nas

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

Fetele care primiti indemnizatia pe card: nu trebuie dus extras de cont; e valabil doar pt alocatie. Am fost eu si am intrebat.
Ma dus sa-mi culc piciul ca e treaz de 2 ore si tipa de oboseala. Cred ca trag si eu un pui de somn. Pupici.

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oachi_79 spune:

La multi ani Alain si Eduard!!!

Oana si Razvan-Stefan (13.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

fetele, de ce nu merge dropul sa lasam un mesaj? asa vi se intampla si voua, nu?

mireiile ai un baietel frumos foc! si e si rusinos, asa mi se pare mie...are niste ochi si gene superbe! sa ne mai pui poze cu dani!

poze si filmulete sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Bumbi esti draguta.
Cat am stat acasa cu Andrei seful meu a fost un dragut si mi-a dat pe langa aia 8 mil diferenta de salariu.Ii ziceam mai zilele trecute ca eu as mai vrea un copil dar e prea curand .La care el imi zice nu fi fraiera ca daca lasi mai mult timp intre ei nu mai faci din punctul meu de vedere zice el o sa ai aceleasi conditii ca si la Andrei.
Acum daca plec de aici 2 ani nu pot face nici un bb ca e in conditiile astea semnez contractul .Chiar daca e avantajos din punct de vedere financiar si profesional , ma ingradeste faza cu bb.
Asta e alegerea naspa.Copil sau cariera.
Ca sa nu mai spun ca imi place enorm ce fac acum si atmosfera la lucru e super si colegii ca lumea si seful nu mai zic.
Offf.
Merci ca ma suportati .

Anca si Andrei(13.02.2006)

Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bumbita nici eu nu pot lasa mesaj pe drop, si asta de mai multe zile.
Acina, intr-adevar grea decizie. asta numai voi stiti, daca vreti o surioara acum sau peste vreo 3 ani. Daca in ciuda banilor si a carierei e mai bine acolo, decat unde esti acum. ma refer la atmosfera de lucru, colegi si sef.
Sotul meu are un super salr pt. romania, dar ... imi vine seara la 8-9 acasa, e tot timpul stresat, toate se sparg in capul lui, concedii cand - cum etc, etc.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Vai, am ras de m-am prapadit la filmuletul cu soferita indaratnica
Oare ce mai face Diana de Moni?!
M-ati uscis cu masina de spalat. Al meu copil nici nu stie ce face o masina de spalat ca nu oo vede niciodata in actiune. Si eu mai uit sa bag haine si o opresc de la alimentarea cu apa si curent ca sa deschid hubloul si sa mai adaug (daca e la inceput si nu s-a umplut cu apa). Nici nu ma gandesc sa umblu la ea cand e in priza.stiu ca la masina mamei de spalat exista o mica portiune unde sarise evopseaua si m-am curentat de zeci de ori cand functiona ca parca tot acolo aveam treaba.......mie daca mi-e frica de moarte de ceva imi e frica de curentul electric si de serpi!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Intru si eu repede,ca de aici plec acasa sa pap si apoi la vechia firma sa ii arat aleia ce si cum.
A fost pediatra,a controlat-o a vazut ca tot e ok nu mai febra oscilanta nu.A zis ca e plin orasul de asa cazuri si la copii si la adulti
A ramas ca daca maine dimineatza nu mai face febra,decat un pic mai continuam cu antibioticul asta.Daca face febra mare iar,il oprim si luni sa ii facem urocultura si exudat faringian si dupa aia continuam cu alt antibiotic,nu mai retin care a zis.

ACINA cred ca in locul tau as ramane acolo.Eu am plecat nu doar din cauza banilor ci pentru ca era brambureala si dezorganizare.Dar conteaza mult mai mult atmosfera de la locul de munca decat banii.Si mai poti face un bebel repede Ai timp cat cuprinde de cariera ca esti super tanara.Numai eu cu cariera si cand am vrut bebe ciuciu - acum sunt mama babornitza cu cariera
GIOVA e super MARCOOOOOO - ce m-a distrat
Noroc ca eu am cu incarcare verticala
Dar la noi de ieri curge apa la chiuveta din baie si am pus un lighean,iar dom-soara il plimba prin casa,abia l-am salvat,pana nu turna apa pe jos.Chiar,o fi venit instalatorul?
Doamneeeeeeeeee, numai eu am atatea pe cap??? Si Ghitza e cu puroi la masele ...

Diana inca doarme,ultima oara n-avea febra,vad eu cand ajung acasa.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza si d ela noi,
AM bagat si eu 2 min nasul ca sunt super busy dar vroiam sa vad ce fac bolnaviorii Dia si Dani!
Moni- eu tzin pumnii sa nu fie pneumonie si sa ii treaca si cred ca ce tzi-au recomandat fetele si Nicole mai ales e bine si de urmat-sanatate si pupicei dulci surioarei noastre!
Mirela- si tzie si lui Dani sanatate multa si cand ai rezultatul de la analiza ultima pt tine? Mama ta e acolo si sta cu Dani?Pupicei dulci!
Ioana,Ingrid,Giova, Mirela si cele care mi-atzi mai zis de greutate, nu ma mai stresez, i-am bagat aditzional de ieri un biberon de lapte ziua, cam 130-150, si o sa continui cu el asa ( ii dau lapte 2/3 de vaca si 1/3 praf) pina dupa ce se acomodeaza cu cresa si poate acolo se da pe brazda cu copii si papa mai bine-si dc va fi asa, o voi trece total pe lapet de vaca, dar pian ma lamuresc eu dc pierde sau stagneaza in greutate am decis sa fac asa, stitzi voi ca instinctul de mama e cel mai bun.
Anasebe- tzinem pumnii si vrem evsti buen de la vaccin sigreutate si tot si cna dpotzi raspunde-mi si mie la intrebare cu pozele-pupici!
Toanca- multumim de retzete si pupici!
DanaEne-esti o dulce ca intotdeauan si normal ca eu sunt DE ACORD sa avem retzetele pe site-pupici la printzese!

Denisa
Denisa 15w si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Tocmai am citit un articol care m-a ingrozit efectiv: http://www.tr eiursuleti.ro/forum/lofiversion/index.php/t5926.html .vedeti ca am bagat spatiu in cuvantul "trei" ca altfel nu il pot posta

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput