Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 23
silvi_2005 spune:
Fetelor va pup si va multumesc.
Giova si la masina mea Indesit se deschide usa....chiar eu am patit-o ca se orise, era fa faza de inia o pauzare si eu n-am vazut bine si mi-am scos o galeata de apa de jos...simpatica faza cu Marco.
Ioana eu nu am nimic impotriva, Doamne fereste numai ca nu sunt cine stie ce rezumatele alea dar dava vreti sa fie la indemana e ok, pupici.
Eu astept sa vina tata si mergem pana la Ambient ca asta e cel mai mare magazin de aici..macar sa il scot pe asta micu undeva si apoi ne punem pe dansat ca asta ii place.O sa fac filmulete sa-l vedeti, acum incarc bateriile
ca am uitat.
Mirela sa nu te mai aud cu astea ca ma superi, fiecare copil are i mamica perfecta:mamica lui. Nu stiu cat ne iubesc pe noi altii si cat ne dragalesc dar puiutii astia mici o fac si o vor face intotdeauna....cel putin pana pe la vreo 15 ani cand dau de gagici
.Asa ca fruntea sus, Dani are nevoie de tine si te iubeste mult de tot.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
Ingrid S spune:
Minunat!! Bine ca masina mea de spalat e in garaj, la asa o faza muream de inima..
Ingrid S si
Diana
Giova spune:
Bai dar dupa ce am inchis-o si si-a reluat programul, am incercat sa o deschid si nu se deschidea.
Deci... ori era intre programe...ori nu stiu ce sa zic. Caci ea, a intrat in pauza, cand a deschis Marco usa.
Masina noastra nu e in baie, este in hol, mascata in dulap. dar cum usile sunt rabatabile, el se joaca toata ziua la ele, asa ca...
Ce bine ca nu ajunge inca la frigider. ca si ala e acolo. e mancat pe el, dar ma bucur ca nu ajunge.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
Biancas spune:
""""Incepand cu 1 ianuarie, orice produs cumparat din magazine, fie el incaltaminte, haine, electronice, mobila sau autoturisme, este obligatoriu sa aiba cel putin 2 ani de garantie, conform Legii 449 - 2003, privind vanzarea produselor si garantiile asociate, impusa de aderarea la Uniunea Europeana.""""
Mi-am terminat acum tema la statistica
si merg sa mananc si apoi la scoala
Giova..nasol de tot...normal ar trebui sa fie blocata cand spala, nici a mea nu se deschide, odata chiar m-am enervat ca a trebuit sa o scot din priza sa mai bag o haina.. Si eu ma bucur ca Dani nu ajunge la frigider, de cate ori il deschid trece pe sub...inca
si cu congelatorul nu are treaba...inca
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
bumbita spune:
aoleu!!! cum s-o fi deschis usa???? initial ma gandeam sa-ti zic ca nu s-o fi inchis bine, dar asa nu incepea programul, nu? si sebi obisnuieste sa se invarte in jurul masinii intimp ce mereg...si eu, la fel, linistita ca usa e blocata.
a mancat si sebi - o amestecatura din ce zise toanca - nu am la dispozitie toate ingredientele
- cartofi, morcovi, telina, radacina patrunjel, sfecla rosie, fierte, blenduite si amestecate cu crema de branza almette si putina smantana ( o creama roz )...a mancat cam 200 grame...acum umbla cu un colt de paine prin casa si se mira ce sa mai faca.
filmulete si poze sebi
bumbita mami de sebastian(03.01.2006)
Biancas spune:
Soferitze si soferitze

http://www.autof1.ro/index/VIDEOUN_NOU_CLIP_DIN_SERIA_SOF.html
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Giova spune:
Bianca am auzit de garantia de 2 ani
, nu?
Asa si marco trece pe sub frigider. Ar deschide el congelatorul, daca ar ajunge. Mai trebuie sa creasca putin.
Bumbita si eu stiam tot asa, dar uite ca nu sunt singura la care i s-a intamplat. asa ca...aveti grija.
Si Marco se invarte pe langa ea, ii place sa-si puna capul pe usa si sa se uite cum se invarte, dar acum...a actionat.
Astazi iar ne-am dat programul peste cap, daca s-a trezit la 11.30. Macar doarme o data/zi si sper cat mai repede diseara, caci maine vrem sa plecam devreme spre Alba.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
bumbita spune:
giova pai si nu e bine ca marco doarme pana la 11, 30? asta ar fi somnul de dimineata...nu doarme si dupa-amiaza? atunci e super. dupa-masa cam cat doarme?
daca vreti, puteti sa-l vedeti
sebi tuns si julit la nas
bumbita mami de sebastian(03.01.2006)
mirela10 spune:
am pus si eu cateva pozici...
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
Giova spune:
L-am vazut pe sebi julit la nas. e mica, lasa ca-i trece. Bine ca nu a fost ceva mai grav.
Acum sper sa doarma de amiaz, cam 2 ore, si diseara.
E bine ca se trezeste asa tarziu, daca s-a culcat la 12.30 aseara? Dar mi-a adormit la 6 fara 10 si s-a trezit la 8. Normal ca nu puteam sa-l culc dupa 2 ore.
Mirela l-am vazut pe dani. doamne ce dulce e!!! Pai la asa urs mare, normal ca s-a grabit sa-l imbratiseze si s-a lovit.
Nu pot sa bag comentarii, dar nu la toti, numai la unii.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)