Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 22
acina spune:
buna fetelor,
am o stare de nu pot sa va zic .
Am primit o oferta de job super , care m-a pus pe ganduri.
Sunt plina de nervi ca este un moment f naspa ca eu aveam planuri de viitor si asta mi-ar schimba total planurile.Unde mai pui ca trebuie sa ma decid repede.
OFFFFFFFF.
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
acina spune:
hai ca m-am zapacit de tot mai voiam sa zic
ALAIN 
EDUARD 
Anca si
Andrei(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
asteryaro spune:
Ei, Mirela, mie exact de genul asta de cazaturi mi-e teama!!!
O sa-i treaca teama, poate ca mai greu, dar trece. Pupa-l mult mult mult, sa-i treaca mai repede.
Nicole, deci ii dau CHAMOMILLA 5 (sau 9) CH de 3 ori cate 5 granule/zi, BELLADONNA 5 sau 9 CH la fel si OSTEOCYNESINE o tableta pisata/zi, direct in gurita din lingurita. Sunt IEFTINE. Fabricate in Franta la Boiron. Efectul - incepand de-a doua zi, ca sa spun asa.
Eu m-am invatat minte de la ultimii doi dinti, cand Razvan a fost foarte nervos si a salivat mult. Deci il tin cu astea, ce ma costa? N-au contraindicatii, n-au efecte adverse nedorite, ce poate fi mai frumos?
Succes!
Si recunosc, eu am avut incredere maxima in ele de la inceput, adica am fost FOARTE sigura ca vor avea efectul scontat.
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
mirela10 spune:
ASTERY,tocmai vroiam sa te strig la apel.o sa bag si eu o cautare de ceva remedii homeopate,ca prea vad ca fac minuni
GIOVA,il lasati sa doarma singurel in pat????waw,eu nu am curaj.cat despre herbalife,pe aici e destul de apreciata firma.sper sa dea rezultate.sa-mi spui sa-l bag si eu pe iuli la cura de ingrasat
ANAS,normal ca-i un copil perfect,pupe mama pe el de manechin.vad ca e si destul de inalt
IOANA,despre ce rezumate e vorba,da detalii.ce mai face piciulica?
BUMBI,tot te tzitzileste sebi noaptea?trece si perioada asta,poatevine cumintirea de la un an...
ALI,
ANDIARO,ce mai face micul frantzuz?
DENISA,daca ema e bine si vioaie,eu zic sa nu te stresezi cu greutatea.au si ei ritmul lor.eu vad ca dani s-a cam desirat in ultimul timp,dar nici nu ma mai gandesc sa-l cantaresc.
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
LA MULTI ANI ALAIN SI EDUARD!! 

LA MULTI ANI DANI!! 

Eu sunt cam varza, ieri am avut musafiri (vreo 7), rudele mele dragi care au picat anuntate cu o zi inainte
. Asa ca la mine a fost o galagie imensa, copilul nu a putut sa doarma dupa-masa, eu m-am enervat si uite asa.
Plus ca ne-am luat un aparat de fitness si eu mor de ciuda ca sunt la CM si nu-l pot folosi...doar sotzul ce fuge in garaj in reprize scurte si vine multumit sus...
Maraki, asa mi-au zis mai multi medici ca prematurii merg pe varfuri initial, probabil ca ar fi bine sa le dam totusi pantofi, desi n-am observat ca ar fi progresat cumva. (Diana s-a nascut la 36 cu 6 zile).
Ma bucur de ideea cu retetele, eu erm de mult in pana, Toanca, bune meniuri ai!
Nico, va
, ma bucur ca te simti mai bine si tu si frumoasa Daria.
Eu am ajuns cam ca Ghita a lui Moni, cand apuc, hatz pe DVD la filme. Totusi, cand doarme Diana, nu inainte.
Moni, tu ai termometru digital? Daca da, n-ar fi rau sa incerci si cu unul normal. Mi se pare cam curioasa asa o febra.
Dianei si sa se faca repede bine.
Mirela, mai o luna pt investigatii pana la operatie? Pai pana acum ce naiba au facut? Dani e cam mult timp bolnav. Nu ai mai cerut opinia altui doctor? Sau acolo sunt toti batuti in cap? 
Denisa, chiar n-am habar cum a slabit Emma atat. Daca zici ca nu e de la alimentatie, poate o fi de la mers. Sau poate ultima cantarire nu a fost ok, iar acum credeti ca a slabit.
dragalashei!
Felicitari puiutzilor care merg: Tibi, Iarina si Dani de Bianca!!
Giova, vazut pozele din p-ta Operei, frumosi baietii, dar Canda de ce nu mai intra?
Va las acum, imi demoleaza casa si nu am intentia sa o las.
Ingrid S si
Diana
asteryaro spune:
Bre, am uitat sa felicit plimbaretii IARINA si DANI:
Deci, mergeti sanatosi, pui mici! La cat mai multi pasi, fara cazaturi majore!!!
Cristina, mami de
Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
mirela10 spune:
INGRID,pupicei,nasol cu musafiri,mai ales ca strica programul bebelinei...
pai pana acum
tot probe am facut...asta este.tre sa vad partea pozitiva,adica stau acasa cu dani,in concediu medical
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)
Giova spune:
Astery oare la noi sa nu-si faca efectul ca eu nu prea cred in ele? am fost cam sceptica de la inceput, cand mi-a zis mama. Nu stiu, poate o sun pe dr. sa vedem daca e bine sa-i dau Chamomilla si belladona. ca , cica, daca i-am dat Ca;lcareea nu mai trebuie sa-i dau altceva. Hbara n-am.
Mirela te voi tine la curent cu herbalife.Sunt scumpe? caut pe net sa vad niste preturi sa stiu la ce sa ma astept.
Eu am inceput sa merg de la 8 luni, dar cica am picat m-am speriat si am reluat dupa o luna. asa ca...rabdare cu saracul Dani,
mama pe el de frumos.
Acina ce sa zic, sper sa iei cea mai buna decizie.
Anasebe am trecut datele in tabel, Tibi a slabit? ca in luna 10-a avea 13 kg.
Ingrid naspa cu musafirii astia.
Canda a inceput munca, asa ca...mai citeste, dar va scrie mai rar. Timpul liber il ocupa Filip. Lasa ca stabilim o intalnire, iar la 2 ani am zis ca ne serbam si noi ca fetele din capitala
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
Giova spune:

Nu mai rezist!!!!
Tocmai mi-a deschis masina de spalat, in timp ce ea mergea si mi-a scos hainele afara. Isi lingea de pe o mana apa cu detergent.
Noroc ca nu era apa multa sa iasa afara.
CUM NAIBA S_A DESCHIS USA?
Stiu ca nu se deschide in timp ce merge. Tastele le-am blocat, dar usa ...?
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
nicoleta raducu spune:
GIO..STAI CALMA..NU ESTI SINGURA..SI DARIA SAPTAMINA TRECUTA A FACUT O FAZA IDEM..CU DIFERENTA CA EA PLUTEA IN APA CU DETERGENT..sI IN MOD NORMAL NICI HUBLOUL MEU NU SE DESCHIDE DECIT DUPA 2 MINUTE DE LA TERMINAREA PROGRAMULUI..SO...