Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

La copii mai mari sticlele de antibiotice tin 3 zile. Dupa 3 zile mergi normal la medic sa vada evolutia pe medicament. Daca nu a dat rezultate se schimba antibioticul.
Ma dispera la Sandra ca dupa 3 zile mergeam inapoi, chiar daca nu cu ea, dar mergeam sa ii mai scrie inca o reteta sa scot medicamentul.
Deci Moni sincer nu stiu ce sa zic. Eu zic ca ar fi trebuit sa isi faca efectul deja.
Acum tu stii...
Merg la Dani ca e marait

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Diana e iar cu 37 si zburda prin casa mancand pufuletzi
Eu am citit pe net de pneumonie interstitiala un pic si (daca aia e,cum zice doctorul) se manifesta cu febra oscilanta si tine si 2 saptamani

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Si Dani cand avea febra era ok. Putin era mai marait dar in rest facea exact ce facea inainte. Odata nu mi-am dat seama ca avea febra, si cand i-am dat laptele socrul meu a pus mana pe frunte si ardea. Cand i-am luat temperatura avea 39..si era de la dinti si atunci.
Inainte l-am schimbat pe Dani si acum iar s-a kk-cit. Deaia se maraia el ca era floasca la lui.
Moni, e bine ca macar e vesela si nu plangacioasa si moale ca o carpa..
Daca e pneumonie stiu si eu ca aia tine vreo 2 sapt. Sandra nu a avut niciodata, si nimeni din familia mea, dar stiu ca cumnatul meu a avut si statea cate 2 sapt acasa.
Ai putea sa mergi sa ii faci o radiogradie sau ecografie sa te lamuresti exact ce e.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Am si eu o rugaminte: bebeianfeb, nu putem pune undeva pe prima pagina un link catre rezumatele facute de Silvia (eu am pierdut rezumatul nr 1 pe care il salvasem)?! Bineinteles, daca si Silvia e de acord!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

NEATZA FETELOR!
LA MULTI ANI PUILOR SARBATORITI AZI ,MULTI PUPICEI SI MAMICILOR!
MONI,mai ce nasol,nu stiu ce sa zic,ce poate avea,dar macar bine ca e voioasa!sper sa descoperiti cauza si sa dea tratamentul adecvat!
ANAM,bine ca ai ajuns cu bine!am trimis PM
MARAKI,si eu am vazut la stiri ce prapad e pe acolo...sper sa treaca repede si sa vina primavara!
NICO,ma bucur sa te vad aasa de activa1
TOANCA,sarumana de retete,esti o bomboana1
BOMBO,CE MAI FACE MICUTZA!??????
DANA,prntesele tale ce mai fac,?cum te descurci cu amandoua,da-mi si mie reteta!!!
BEE,felicitari pt anuka mai cumintica ,sa dea Domnul sa recuperati toata perioada aia naspa1
BIANCA,spor la invatat si te admir ca inveti cu bebe pe langa tine
GIOVA,ai grija mare cu puiul pe scaunul din fata...
noi suntem cu o tona de muci,ii curg in gura efectiv...toata ziua ii scot,ii sterg si tot se reproduc.si tuse,bineinteles.l-am mai calmat cu ceai de tei si un sirop pt alergie...in rest,eu imi cam fac probleme ca nu sunt in stare sa ma descurc bine cu dani,ca m-am cam supraestimat,chestii din astea...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Toanca Hai ca-mi plac retetele tale. Mai da, daca mai ai.
Dana Super ideea cu siteul. Perfecta chiar.

Noi am fost la vaccin, a urlat mai mult de oftica decat de durere. Si cand l-am pus in masina a adormit instantaneu. In rest cica e un copil perfect.

Gio (iti trimit si un pm) datele la 1 an sunt: 83 cm si 12,8 kg.
Ah, da si ne-a zis sa luam si calciu ca e iarna.

Bun, despre Infranrix mi-a zis ca-l facem la 1,6 ani.

ana + tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Moni, imi pare tare rau de Dia.... Poate fi si o infectie urinara? Nasol ca acum orice analiza vei incerca sa faci, nu iese nimic, din cauza antibioticului. Eu SPER din tot sufletul sa-i dati de capat repede de tot! Imi imaginez ce-o fi in sulfetul tau, dar trebuie sa fii tare ca o stanca.

Mirela, ce vorbe-s astea fata??? Pai toate ne supraestimam, de ce nu??? Ia, te rog sa-ti revii si sa-ti pastrezi calmul, or trece la un moment dat toate necazurile astea, nu-i asa? Pup fata si baiatul.

Hotarat lucru, Razvan este muuuuuult mai calm si linistit de cand ii dau homeopatele pentru dintisori. Nici nu mai saliveaza, desi are un dintisor gata-gata de eruptie. Eu ii mai dau (de cateva luni bune), tot la recomandarea pediatrei (care este si homeopata) OSTEOCYNESINE (nu stiu daca am scris corect, mi-e lene sa ma ridic sa verific). Este un remediu "de cursa lunga", fff bun pentru asimilarea calciului in organism, cine are rabdare poate sa caute pe net.

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Cristina..ia sa-mi zici si mie de remediile alea homeopate please...
Mirela..sa nu te mai aud cu prostioare..Trec toate,ai sa vezi tu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!!
ALAIN si EDUARD !!!
Sa cresteti mari sanatosi si frumosi!!!!!

Pe Marco l-au apucat durerile dintisorilor la 7 azi dim. L-am facut cu calgel si a adormit oftand la pieptul meu. Nu vroia sa ma lasa de dupa gat. asa am dormit cu el cateva ore bune.
Ma trezesc si eu tarziu, pe la 11 si ma bag la dus. Si sa vedeti faza:
numai ce apare piciul in baie, ba dar m-am speriat de numa.
Cand e la noi in pat se da frumos jos cand se trezeste si numai te trezesti cu el printre picioare.

Silvi
distract9ie frumoasa azi si sa va traiasca puiul.
Dana super idee cu retetele pe site.
Ioana sunt de aciord cu ce ai zis si tu pe prima pag, dar daca nu are un link rezumatul ala, nu-l putem pune. Poate pe site-ul Danei si de acolo pe prima pag.
Ali ti-am vazut pozele, mie imi place si cea in care faci bagajul, parca mai mult decat dupa ce ai nascut.
Bee am pierdut si eu poza.
Ana_m lasa fata ca eu sunt de vina, ca am tot uitat sa te sun. am profitat ca a fost Clau liber si am bantuit prin oras, mai pt. mine, mai pt. casa.
Mirela ma bucur ca ai rezolvat cu calculatorul, lui dani si sper sa se insanatoseasca repede.
Moni...nu stiu ce sa mai zic. Imi pare rau de voi si de Dienuta ca nui mai trece febra asta.
Astery dupa cat timp si-au facut remediile homeopate efectul? Ca eu imi pierd speranta.
Anasebe eu n-o inteleg pe pediatra ta. Cum naiba a inversat vaccinurile? Vad ca toate il fac pe cel de 1 an primul si ROR-ul dupa.
NOtez datele.
Toanca multumim de retete. suna super bine prima, dar eu mai am de ieri vitel cu cartofi si legume, asa ca numai sapt. viitoare ii fac. Ca maine plecam la Alba.

Ce bine ca am iesit ieri cu Marco in oras si dupa cadoul, caci azi e o vreme de tot rahatul. si cica vor fi vanturi puternice si ploi. Gata cu primavara.

Merg si eu sa-mi beau cafeluta si sa pun undeva cutiile cu Herba Life-ul lui Clau. cine stie cate sute de euro dam pe ele.
Poate , daca vad ca se ingrasa, de luna urmatoare ma bag si eu, dar pe slabit.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

cred ca am luat si eu ceva streptococi de la dani ca sunt si eu cu lumanari la nas...mai,acum doua sapt m-am apucat sa-l invat si ue pe fimiu sa mearga,ce fericit era.pasea tantos intre canapea si mine,increzator ca-l prind de fiecare data.mai si odata a schimbay directia de mers si pana sa-l apuc eu de un colt de bluza,a depasit covorul si a cazut lat cu fata de gresie.a inceput sa tipe,s-a umflat pe partea dreapta la gurita si nasuc,ii curgea sange din gurita si apioi a inceput si din nasuc.am crezut ca mor,nu stiam cum sa-l linistim ,si sa-i pun si ceva gheata sa se dezumfle...si inainte cu o ora mai a tras o cazatura cu gura de marginea patutului,in avantul lui de a imbratisa un urs,si si-a spart iar buza in partea stanga...
si acum ii e frica sa mearga...doar tinut de manutza

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput