Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Moni scumpo nu e bien sa faca febra asa mare dupa atata Augmentin.F bine ti-a zis Nicole, fa-i un copro, sau e ceva viroza care nu raspunde la tratamment. E clar ca tratamentul asta nu e potrivit.Suna prima data pediatra ei dar fa-i un copro
si o coprocultura sa-i faci dra cu aia mai dureaza pana ai rezultatul.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Si eu am notat reteta.
Si fiindca mi-a venit ideea dupa postarea lui Nicole, m-am gandit ca pe site-ul nostru pot sa fac o pagina cu retete. Asa ne-ar fi usor sa le gasim si sa variem meniul copiilor.
Cew ziceti?

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

DANAAAAA..EU ZIC UN MARE DAAAAAAAAAAA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Piure de sfecla:
Pui sfecla fiert taiata in bucatele mici, cu un pic de sare; cand e aproape gata pui si cartoful la fiert (sfecla fierbe mult mai greu decat cartoful);
Intre timp fierbi ficatelul: eu il firb in lapte avand in vedere ca iese mai gustos si ii ia toata amareala...
Dupa ce e fiert ficatelul eu in frec cu un pic de sare si un pic de unt....iese asa de bun.
E, dupa asta amesteci pasta de ficatel cu cartofii si sfecla rosie.....BUN, BUN.

Piure de brocoli
Brocoli se pune la fiert cu un pic de sare.
Separat fierbi un ou tare.
Cand e fiert brocoli in amesteci cu galbenusul de ou.
Piureul rezultat se pune la foc mic cu un pic de lapte si o lingura de malai si se tine pe foc pana fierbe malaiul; daca scade prea tare mai pui un pic de lapte; GATA.

Ciulama de pui
Fierbi puiul cu un morcov, ardei gras si un pic de albitura.
Cand e fiert puiul se pune la prajit o lingura de unt cu o lingura de faina; ai graija sa amesteci in continuu sa nu se formeze cocoloase.
faina se stinge cu zeama in care a fiert puiul.
Se adauga puiul taiat marunt si se mai lasa la fiert pana mai da de cateva ori in clocot.
Foarte bun...

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Toanca...esti o adevarata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

nicoleta, vazut reteta lui toanca cu pastele, cu pui, scuze, dar eram in urma si nu stiam ce s-a postat.

toanca, multumim. sunt si eu cu pixu' in mana.da, da-ne idei.

dana, ar fi super sa faci pe prima pagina o sectiune cu retete.

filmulete si poze sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Fetelor o sa notez si eu retetele, Toanca f bune par toate, multumim.
Moni o sa mai intru sa vad ce face Dia.
va pup, mai caut si eu ceva muzica pana se trezeste piticul.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

L-am sunat si pe pediatrul ala particular ... asta e si mai calm A calculat ca de marti dimineatza cand a luat augumentin prima oara,azi e a treia zi ... ca adauga 24 de h (n-am inteles nimic ) Si ca s-o mai lasam pana diseara-maine dimineata ... ca isi face efectul M-a intrebat cum e starea generala,i-am zis ca e buna ,ca umbla intr-o veselie si a si mancat cate ceva ... Si sa continui cu tratamentul ...
Acu sa vad ce mai zice si pediatra cand o vede azi .

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Moni, eu nu stiu ce sa zic... as vrea sa te incurajez. Sper sa fie bine si ei sa aiba dreptate .

Fetelor, gata ! Am adaugat o pagina cu retete.
Pe prima pagina, in coloana din dreapta, ultimul este linkul catre RETETE.
.
Gata, acum ma duc la bucatarie sa termin mancarica.
Va pup!

Toanca, esti o minune. Multumesc!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">SPIRIDUSI DE IANUARIE-FEBRUARIE 2006
www.nazdravani.ro" target="_blank">NAZDRAVANI DE AUGUST-SEPTEMBRIE 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna fetelor.
LA MULTI ANI ALAIN , sa cresti mare, sa papi mancarica gustoasa, sa fii sanatos si cuminte.
http://i104.photobucket.com/albums/m184/miracol26/My%20album/1079106275flori.jpg asta e pt mamica ta
Am citit vreo 3 pagini si nu mai am rabdare... Deja incep sa am morcovi la cu examenele astea. Nu am timp sa invatz, eu ca deobicei ma las pe ultima suta de metrii si asha nu se poate.
Am inteles ca Dia tot cu febra...sorry Moni, schimba-i antibioticul. la Dia. Si am vazut ca Mirela a dat un semn de viatza.. cu toate ca Dani e bolnavior...
Eu incerc sa ma abtin de DC, asha ca sper ca interventiile mele sa fie tot mai rare...pana se termina balamucul.
Pur si simplu citesc si nu pricep nimic, dar sa mai invatz...nush ce o sa fac dar e foarte greu. Eu trebuie sa stau cu hartia si pixul in mana si sa imi conspectez si asha pot invatza. Sper ca la sf saptamanii sa il ia soacra-mea pe Dani sa pot invatza si eu ceva cu toate ca nu imi convine ca de cate ori merge acolo vine acasa si se trezeste noapte, i se schimba programul, nu stiu dar acum doarme toata noaptea.
Va pun si eu o reteta, la Dani ii place foarte mult. Nu masor cantitatile, le pun dupa ochi:
Ciulama pentru bebe (de la 6 luni)

Pt 6 portii:
300g carne pasare, 80g ceapa, 50g morcov,, 50g rad. de patrunjel, 5 lingurite unt (ulei), 2 lingurite faina, 100ml lapte, zeama de carne.

Bucatile de carne se fierb impreuna cu zarzavatul tocat. Separat, intr-o cratita, se incinge untul, se amesteca cu faina, apoi se stinge cu lapte si cu zeama de carne, amestecand mereu cu telul, sa nu se formeze cocoloase. Se fiebe pana cand capata consistenta unei smantani groase, se adauga bucatele de carne si se mai da un clocot.

Se serveste cu mamaliguta.

Am mai pus-o parca aici
Weekend placut la toata lumea
Dani a inceput sa faca ture si trebuie sa fiu cu ochii pe el...
Sanatate la bebei bolnaviori.
Mi-e un somn...la noi asha vreme urata e...numai chef de invatzat nu am, si pt azi am tema la statistica si trebuie sa mi-o fac

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput