Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

La farmacia catena am gasit eu remedii homeopate in Cluj, uite ca re reprentanta si Bistrita aici http://www.catena.ro/www/index.php/farmacii|view?id=6
suna si intreaba dac au.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Silvia, am vazut pozicile si filmuletul..foarte frumos ati decorat ap. Iar Cristi se tot minuna ca Alain stie la un an sa sufle in ...chestia aia. La ziua lui Razvan doar baietii nasilor puteau sa sufle, restul picilor nu au reusit (pe Razvan nici nu m-am gandit sa-l pun) dar mie mi s-aparut greu de suflat. Bravo Alain voinicel!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2

"E important sa ai in viata un scop precis
Scopul meu este sa fac... shopping la Paris"

Mergi la inceput

Ioana mai pun o data site-ul ca nu stiu daca se deschide primul http://www.catena.ro/www/index.php/farmacii|view/id_6/Bistritanasaud.html

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Ioana, piticul meu daca e de pus mana pe ceva, rupt, idoit, suflat carat e primul.Cand il intreb cum face catelul rade si zece : neeeeeeee

Mergi la inceput

Denisa scuza-ma dar eu una m-am cam enervat cand am auzit ca a tinut-o pe Emma la -12 grade o ora.Dar ce face drag, o pregateste pt Siberia?E cam dusa scuza-ma eu stiiu ca sub -5 grade nici nu se scot copii afara ca nu face fata sistemult respirator sa incalzeasca temperatura aerului care ajunge in plamani.Spune-i sa stea pe si sa n-o mai scoate, scuze pt limbaj
Giova e tare dulce Marco cu porumbeii
Bumbita Sebi e un scump si cu nasul julit sa treaca repede.

Mergi la inceput

Acina, pupici si succes in ceea ce vei hotari.
Moni lasa ca vedem noi cum facem, si eu am luat crema dar vb noi si ne descurcam.Sper sa aveti o noapte linistita fara febra.
Giova am uita sa iti zic ca se poate sa fi facut Marco febra de la granule.Sa il upraveghezi 2-3 zile, pupici.
Fetelor va las si va doresc noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvi am vazut filmuletul si pozele. foarte frumoase si ai un baiat super istet!!!
Ioana interesant link-ul. Multumim frumos. Dar nu cred ca este aici vreo mamaica care sa fi dat de la ea citire remediile. cred ca toate am consultat in prealabil un dr. homeopat.

Marco tot la fel e, am facut baiata,a papat 200 ml laptic, i-am bagat un supozitor cu paracetamol si acuym doarme.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Vai Giova draga, da nu am acuzat pe nimeni, daca asa a sunat imi cer scuze. Efectiv ma gandeam ca e bine sa fim documentate inainte de a ne gandi sa incepem un tratament de capul nostru....asta pt ca am vazut ca prezinta interes granulele respective si nu toata lumea are posibilitatea sa meraga la un homeopat

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana stai linistita ca nu m-am suparat. Cre si sper ca nu da nimeni copilului dupas capul lui asa ceva.
Am vazut montajul. Foarte frumos...cate amintiri mi-au trezit primele poze . Cum stateam si-l studiam pe razvan, cand am vazut pozele lui..primul bebeu al nostru. ce micut, frumos si perfect mi se parea. Nu ca acum n-ar fi.
Auzi...melodia ai pus-o sa se repete de 2 ori sau cum ai facut?
ca si eu de o sapt. am montajul facut, dar e de 9 min., azi l-am scurtat la 7 si tot nu-mi ajunge pt. un singur cantec.
Bianca asa e viata, ce sa-i faci.eu am o bunica la Ocna Mures pe care o vad din ani in pasti. si e singura saracuta, bunicul a murit cand eram .

Vad ca sunt singura...asa ca...va pup[ic si noapte buna.
sper sa revin maine cu vesti bune.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Giova, multumim. Da, poti sa programezi 3 melodii si eu am ales aceasi melodie de 3 ori......si e tare lung montajul (cred ca e aprox 15 minute) si nu am ajuns cu pozele decat pana la 7 luni, asa ca probabil va fi neceara o melodie mai lunga care sa se repete de 3 ori.............desi asta imi trezeste amintiri tare dragi!

Mergi la inceput