Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 13
bumbita spune:
LA MULTI ANI ALAIN!
LA MULTI ANI EDUARD!
SA FITI SANATOSI, FERICITI, SA AVETI MUUULT NOROC IN VIATA SI SA ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR VOSTRI!
filmulete si poze sebi
bumbita mami de sebastian(03.01.2006)
bumbita spune:
quote:
Originally posted by anasebe
Ref carne. Eu ii bag carnita in piureuri, dar intotdeauna ii pastrez sa ii dau si in minuta. Cel mai mult ii place ficatelul. Din ala musca mult si mestecaaaaaaaaaaaaa si mestecaaaaaaaa si de abia mai aopuc sa-i bag in gura si piure. Cred ca ar manca asa, ficatel gol.
ana +tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
tiberica fara frica![]()
maaaaama, ce bine ca tibi mananca si ii place ficatelul...lui sebi trebuie sa i-l amestec cu fel si fel - ou fiert, lapte, branza topita, cartof fiert sau cu almette. ma, da' e cuminte rau tibisor!

filmulete si poze sebi
szaboali spune:
Sa va spun ce a mai facut Iarina astazi...i-am desfacut o banana si i-am rupt o bucata ,defapt pana la urma am rupt-o in 3 si dupa ce a papat prima bucata frumos fara sa se murdareasca deloc a intins mana si mi-a aratat cu degetul aratator ca mai vrea ,i-am mai dat o bucata si a papat-o apoi iar mi-a mai cerut si i-am dat-o si pe ultima ,dupa ce a halit toata banana ar mai fi vrut ca se mai intindea dar nu a mai primit
ca papase deja o bananoaca
.
Mai nou cund ii tre ceva sau sa mearga undeva imi arata cu degetul aratator
.Deja incepem sa ne intelegem si noi![]()
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei
Bee spune:
Ali, 14 pasi din prima? Uauuuuuuu! Felicitari Iarinucai! E taaare. Ana a stat o luna pe 2-3 pasi. Dar asa e ea, mai prudenta.
Fetelor, ziceti si la mine sa nu mor proasta: Monica lui Irinel nascu natural au ba? Ca eu daca mai raman vrodata gravida vreau sa nasc ca ea. Cat o fi fost femeia de machiata, dar arata de nota 10 cand au filmat-o aia! Poate e si varsta de vina? La 19 ani se naste mai usor, iti revii mai repede, cred. Pai eu nici la 2 luni dupa ce-am nascut nu aratam asa "verde". Nici nu m-am pozat in prima perioada, ca eram horror fara bani. Ia care sunteti pe faza. Priviti si va minunati: http://www.dropshots.com/day.php?userid=125389&cdate=20070118&ctime=140612
Da iute ca sterg. Cat de jalnica puteam sa fiu. Cred ca nascusem de vreo 3-4 zile.
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
anasebe spune:
LA MULTI ANI ALAIN SI EDUARD!
ana +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Tibi
tiberica fara frica
anasebe spune:
Natural cu epidurala!
travaliu 3-4 ore.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Tibi
tiberica fara frica
szaboali spune:
Stati asa ca nu v-am spus ce fata distrugatoare am
strica toate jucariile ,i-am cumparat de mos o papusica faina care danseaza si canta dar saraca tre sa o duc sa ii puna mainile in gips ca nu le mai are la locul lor
si am dat si 700.000 pe ea
, Apoi a primit un soricel care se misca si are ceva luminite pe el dar are o muzica gen "Dosarele X" la ala i-a desfacut acolo unde are bateriile si i-a rupt coada...nu mai functioneaza
...si cate multe altele....
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei
Bee spune:
LA MULTI ANI ALAIN SI EDUARD!
Silvi si Micio, petrecere frumoasa de ziua flacailor!
Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
anasebe spune:
Mai Bee se poate si mai rau!

Nici eu nu am pozedin prima perioada. Imi facuse Alex una dar am sters-o!
ana +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Tibi
tiberica fara frica
bumbita spune:
pai bee, ce sa-i faci, tu nu ai stat in apartament la spital...si ai dreptate e si tanara rau.
( de-aia ma grabesc eu incet sa fac bb2 si nu se leaga nimik
) pai, am inteles ca travaliul a durat de la 14 la 19, 53 cand a nascut si expulzia , efectiv, a durat 7 minute....
dar de ce zici ca arati rau? esti proaspata mamica...dotata
probabil, mai stateai si noaptea treaza, anushka cu colicii...si asta explica totul.![]()
filmulete si poze sebi