Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (142)
Raspunsuri - Pagina 12
szaboali spune:
Anasebe

![]()

Maraki
ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei
anasebe spune:
Ali Il faceti pe ala gratuit?
ana +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
tiberica fara frica
szaboali spune:
Ana cam asa face si Iarina cu burtica in fata sau poate mai mult ca nu e asa zdravana
e mai slabanoaga
.E tare dulcic Tiberica.
ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
szaboali spune:
Da Ana ca noi toate le-am facut alea gratuite.Eu sincer nu am stiut ca sunt si altele

pana nu am avut net
si net mi-am bagat dupa ce am nascut![]()
ali
IARINA la 10 luni
silvi_2005 spune:
Anasebe daca asa ai auzit de la ceva medic cred ca e ok, sper sa apara efectul repede.
Ali pupici si felicitari Iarinei!!!! Faceti deja ROR-ul?Mie mi-a zis ca la un an si 3 luni i-l face...parca....
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
anasebe spune:
Silvi Noua ne-a zis pediatra ca priorixul se face intre 9 si 13 luni parca. Pana mea, cati doctori atatea pareri.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Tibi
tiberica fara frica
bumbita spune:
tot nu pot pune mesaj in drop.
anasebe, e bestial tibi cum manca cotoiul...si cum ia si bucatica de carnita care i-a cazut...nu o iarta
. deci se poate, da? ar trebui sa le aratam la copii mofturosi...paote le vine si lor pofta. BRAVO!!!! si pentru mers , bineinteles.
ali, felicitari si la iarina blondina pentru primii pasi
filmulete si poze sebi
bumbita mami de sebastian(03.01.2006)
szaboali spune:
Pai mie asa mi-a zis dr. ca in 20 feb. suntem planificate la vaccin si se numeste ROR. Noi toate le-am facut la timp ca nu am avut probleme sau sa fie racita la nici unul.Apoi eu nu stiu de ce alti bebei fac mai tarziu
ROR-ul.
ali
IARINA la 10 luni
anasebe spune:
Ref carne. Eu ii bag carnita in piureuri, dar intotdeauna ii pastrez sa ii dau si in minuta. Cel mai mult ii place ficatelul. Din ala musca mult si mestecaaaaaaaaaaaaa si mestecaaaaaaaa si de abia mai aopuc sa-i bag in gura si piure. Cred ca ar manca asa, ficatel gol.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
poze petrecere Tibi
tiberica fara frica
bumbita spune:
fetele, si noi facem ROR - ul la sfarsitul lunii. a zis dr ca ne anunta cand le vine la policlinica. e gratuit.
m-au innebunit astia cu scrisorile lor/ biletele lor
pe toate posturile tv acelasi subiect...au innebunit de tot, ne-am facut de ras in europa
...parca am fi intr-o piesa de-a lui caragiale, zau

filmulete si poze sebi
bumbita mami de sebastian(03.01.2006)