Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (142)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

La multi ani Alain si EduardSa cresteti mari cuminti ,sanatosi si sa aduceti multe ,multe bucurii parintilor

Si lui Eduard separat un mare , mare de la Iarina.

ali
albume IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni
Povestea nasterii Iarinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ana mea nu distruge nimic. Decat telefoanele. Si pe alea involuntar, ca sunt distruse de la balele ei curgatoare. Le ia in gura si le mananca! In rest, nu are treaba cu papusi, cu plusuri, cu nimic. Ea doar se bucura de ele, danseaza cu papusa de la AnaS (o ia in brate si danseaza ci ea). Cu cartile si revistele insa, e jale! Bucati le face de atata studiu. Pupa mama pe ea de geniu. Maaaare geniu, ca ii plac doar cataloagele de Moda. Aveam si eu in casa un catalog Quelle si l-a studiat din scoarta-n scoarta. Abia mai are cateva pagini intregi, dar tot nu se lasa. Si sa va spun ce face afara. POt sa plec eu si-n luna, ca nu vine dupa mine! Ba chiar imi face cu mana "pa". Ea are treaba cu gardurile, cu frunzele si copiii. Si pot s-o iau de mana, ca nu vine cu mine. Copilul asta pur si simplu nu imita nimic! Pana nu se lamureste ea de cate o chestie, nimic n-o poate lamuri!

Bee
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mie nu mi-a mers netul, asa ca am smotruit bucataria. caci maine dim. vine unul dintre sefi sa-l initieze pe Clau cu Herba Life. Bine ar fi daca s-ar ingrasa putin.

Ali felicitari pt. Iarina umblareata!!!
Nico suntem mame denaturate cum a zis Bee. sa vezi ce mustrulaiala mi-a tras Clau. de mai fac asa ceva, mai vad eu masina....
Silvi, Ioana mersi de raspuns.
Ioana eu i-am dat Calcarea carbonica in 2 zile. dar inca nu se vede nimic. si i-am dat ultima de rev. Cica sunt efecte in timp, acum sa vedem.
O vazui pe Irina Columbeanu, la Protv. Mamica frumoasa, taticul elegant, pitica nu e cine stie ce, seamana cu taticul.

Fete merg sa-i pregatesc l;apticul la al meu pici si sa-l bag la somn., ca ar fi cazul.

pupicei si noapte buna.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Nici Tibi nu distruge jucarii. Doar carti si reviste. In resti NIMIC. Macar de l-ar tine!

ana + tiberiu (13.01.2006)

poze petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Bee nu chiar din prima dar in timp de o juma de ora facea din ce in ce mai multi.Din prima afacut 7 fara sa isi dea seama apoi s-a oprit si a mai stat putin singura in picioare si a mai facut 2 dupa care s-a aruncat in fata ca eram eu in fata ei.

Hai mai, ca nu aratai rau hai sa caut eu o poza sa vezi cum am aratat eu

ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRUmontaj
IARINA la 10 luni

Mergi la inceput

Bee Hai sa ne vedem sapt viitoare, pe acolo pe la tine. Sa vedem daca s-o misca Ana daca e cu Tibi ( sau poate se razgandeste Tibi si sta ca Ana).

poze petrecere Tibi

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Ali Unde cauti mama pozele?

petrecere Tibi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

sebi are boala pe telecomanda...e cam larguta ea la baterii, ii scoate capacelul, scoate baterile si le baga in gura, trebuie sa fim mereu cu ochii pe el....apoi are boala, la fel, cu telefoanele si le baga in gura la baleala tocmai pe unde se baga acumulatorul...azi, de ex, nici nu mi se mai vedea ecranul

ce mai face? aaa, masinutele mai mari le ia, se plimba cu ele prin casa si le arunca de sus...pe gresie..ii place zgomotul si striga gooo ( adica gol )...usor -usor se distrug, de-aia nici nu-i cumpar scumpe...p-alea mici le freaca de usa de la sifonier, pe masuta ( mi le zgarie si pe-astea ).

daca-i zic nu e voie, incepe sa rada si face exact ce nu e voie, il iau de acolo, il duc altundeva, el se intoarce si tot asa...inca nu ma pot intelege cu el.

filmulete si poze sebi

bumbita mami de sebastian(03.01.2006)

Mergi la inceput

Ali Sincer, dupa nastere aratai de o mie de ori mai bine decat inainte. Fata, sa nu te superi!!!!!!!!!

petrecere Tibi

Mergi la inceput

Uitati aici cand imi faceam bagajul in dimineata aia www.dropshots.com/day.php?userid=226524&cdate=20060216&ctime=070657" target="_blank">Gravidoasa si www.dropshots.com/day.php?userid=226524&cdate=20060220&ctime=124038" target="_blank">a treia zi de la nastere

ali
IARINA la 10 luni

Mergi la inceput