Bucurii de sept - oct 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

quote:
Originally posted by inni
Alessia ...mar + morcov + cereale...ce a ramas azi de la copil, a ajuns la mine in burta

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei
[/center]

Cum? Morcov ras sau fiert? Acu' spune-mi si cat pui intr-un amestec? De cand ii dai? Na, dak te-a mancat sa-mi raspunzi...[/b][/maroon]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

am vazut si eu acum pe ProTtv - fetita lui Iri si Monik
pana la urma a nascut la Elias
nu in strainatate cum se lauda ea

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

David a intrat in categoria grea, are 8 kilisoare, peste 10 zile ii facem vaccinul de 6 luni si nu imi vine sa cred ce mare a crescut.
In rest suntem bine, asteptam sa ne cheme la spital pentru cistografie, in continuare ii dam Cedax pentru a mentine urina sterila. ( sper sa fie sterila, sa nu avem iar o surpriza neplacuta).
Eu sunt fericita ca mi s-a marit productia de laptic cu tot pompatul meu, din pacate pe David nu pot sa il mai intorc la san, s-a facut baiat mare si independent nu mai vrea la mami. Sunt hotarata sa ii dau san in stilul asta pana la un an, asa cum aveam de gand, daca ar fi stat la tzitzi.
Creste pe zi ce trece, ma minunez de cate lucruri noi face cu fiecare zi, e atent si curios, imi umple sufletul. Si m-a terminat o chestie intr-o zi...am fost foarte suparata si am plans in hohote iar copilul a inceput sa planga dintr-o data atat de tare ca mi-au trecut toate. Nu mi-a venit sa cred, eu nu am avut ocazia sa cunosc legatura "ombilicala" intre mama si copil in copilaria mea ( mi-am pierdut mama la 5 ani) si nu prea credeam in povesti de genul: a simtit mama ca mi s-a intamplat ceva rau.
Oricum acum am grija sa nu ma mai supar deloc in prezentza lui.

Daca m-ai intrebat ce facem ...

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ignatica in primul rand vreau sa-ti spun ca imi pare rau ca ti-ai pierdut mama atat de mica fiind.Crunt!
Ma bucur ca sunteti bine, ca a crescut si creste asa frumos....va tin pumnii sa ramana mediul steril la urocultura si sa fie totul bine!....ar cam fi cazul sa scapati si voi de probleme ca destul ati tras pana acum....
8 kg?Bravo!Dar tu ai nervi sa te mulgi?Sau te mulgi cu pompa electrica si merge mai rapid si mai usor?Oricum felicitari pentru decizia de-ai da lapticul tau cat mai mult!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Buna seara mamici si bebici,

Am venit si noi de la vaccin. Deea fost zambareata si vesela pana cand i-a imobilizat piciorusul pt intepat. A tipat apoi de mama mama...dar cum i-a dat drumul, a tacut si s-a uitat urat la pediatra. Cat am mai stat de vorba, nu si-a luat privirea aia incruntata de la ea.
Vestea proasta este ca iar mi-a zis ca are suflu sistolic. Imi vine sa urlu de nervi. Nu-mi vine sa cred ca o luam de la capat cu eco de cord. Maine fac iar programare la eco.
Si asa nu stateam prea bine cu psihicul zilele astea pentru ca a murit bunica sotului, care i-a fost mai mult decat mama. Offfff, am inceput anul asta cu doua picioare stangi. Parca ne urmareste ghinionul. Nu mai vreaaaaaaaaaauuuuu!!!

Roxana de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

quote:
Originally posted by putzuruca

Buna seara mamici si bebici,

Am venit si noi de la vaccin. Deea fost zambareata si vesela pana cand i-a imobilizat piciorusul pt intepat. A tipat apoi de mama mama...dar cum i-a dat drumul, a tacut si s-a uitat urat la pediatra. Cat am mai stat de vorba, nu si-a luat privirea aia incruntata de la ea.
Vestea proasta este ca iar mi-a zis ca are suflu sistolic. Imi vine sa urlu de nervi. Nu-mi vine sa cred ca o luam de la capat cu eco de cord. Maine fac iar programare la eco.
Si asa nu stateam prea bine cu psihicul zilele astea pentru ca a murit bunica sotului, care i-a fost mai mult decat mama. Offfff, am inceput anul asta cu doua picioare stangi. Parca ne urmareste ghinionul. Nu mai vreaaaaaaaaaauuuuu!!!

Roxana de -Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul"

Imi pare tare rau pentru vestile ce le aud...multa sanatate..si nu fi nelinistita...suflu sistolic am avut si eu multii ani de zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Putzuruca imi pare rau ca aveti vesti proaste.....dar sper din suflet sa fie doar alarma falsa si suflul sistolic sa fie fiziologic, fara vreo semnificatie patologica....
Condoleante pentru bunica sotului!Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Va tin pumnii sa treceti cu bine peste vaccin si sa nu faca febra Deea sau alte reactii neplacute!

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Ignatica ma bucur ca sunteti bine...felicitari pt kg...
Pup si sa sa mergeti tot asa bine..!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Uitati-va pe B1 sunt iar Columbeii....

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Ignatica - felicitari pt. cele 8 Kg. Sa stii ca nici eu nu am crezut in chestia asta..legatura mama-copil si am observat ca atunci cand eu sunt agitata si suparata, nici el nu-si gaseste locul.

Putzuruca - imi pare tare rau pt. ce aud. Fi increzatoare si va fi bine. Dumnezeu are grija de noi si de puiutii astia mici.
Condoleante pt. bunica sotului!

Mergi la inceput