Bucurii de sept - oct 2006 (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Am rabdat ,am rabdat,n-am zis nik dar de fiecare data inghiteam in sec si eu am de dat inca 5 kg sa ajung la normal si inca 5 ca sa fiu si eu o doamna bine,dar cate una din fiecare tot bag,imi asum riscul

Io mami de Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by Sephora

Am rabdat ,am rabdat,n-am zis nik dar de fiecare data inghiteam in sec si eu am de dat inca 5 kg sa ajung la normal si inca 5 ca sa fiu si eu o doamna bine,dar cate una din fiecare tot bag,imi asum riscul

Io mami de Matteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Ca veni vorba de bucurii :). A venit a mea sora in tara de sarbatori iar cumnatul e din Iasi. Si ce credeti ca mi-a adus cand s-au intors din Iasi: normal ca Bucurii. Ca eu va auzeam pe voi si pofteam in tacere. Si uite asa am mancat struguri, visine, piersici si caise toate in ciocolata; si am mai mancat 2 feluri da pe care scria numai in ruseste si n-am priceput nimic. Mama da ce bune au fost...

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Si eu eram la cura cand au sosit bucuriile, da cica se poate face si cura cu ciocolata . Da-le naibii de 8 kile in plus, ca ciocolata e mult mai aratoasa...

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

quote:
Originally posted by DiaB

Ca veni vorba de bucurii :). A venit a mea sora in tara de sarbatori iar cumnatul e din Iasi. Si ce credeti ca mi-a adus cand s-au intors din Iasi: normal ca Bucurii. Ca eu va auzeam pe voi si pofteam in tacere. Si uite asa am mancat struguri, visine, piersici si caise toate in ciocolata; si am mai mancat 2 feluri da pe care scria numai in ruseste si n-am priceput nimic. Mama da ce bune au fost...

Diana de Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Lilina si Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by amarantina
Pai nici nu era posibil pentru ca Lavinia Sandru a nascut prin cezariana intr-o clinica din Strassbourg.

Stiu, la sor-sa..si daca avea chef si voia...era posibil. Mass-media abia asteapta. Nu tr sa-i rogi de 2 ori indiferent daca te cheama Moni sau Expertiza ...

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Pufy ce bine a crescut Nicolas. Traiasca tzitzi.
Adriana eu sper din tot sufletul sa nu fie infectie urinara. Baieteii nu sunt atat de predispusi la infectie asta. E bine ca faceti analiza maine si va lamuriti, dar eu zic sa nnu pui raul inainte. Poate chiar nu i-a mers combinatia mar + morcov.

Fetelor, bebeii vostri nu sughita dupa ec rad in hohote? David sughita mereu dupa o joaca de-asta cu rasete.

Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)

poze
Nasterea sufletelului nostru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Eloise....e mult D3. Vorbeste cu medicul pt. ca ori ii dai sirop simplu cu calciu ori renunti la Vigantol. Eu nu stiu in ce sens sa te sfatuiesc.
Alessia ...mar + morcov + cereale...ce a ramas azi de la copil, a ajuns la mine in burta
Gracie...care tinereti mama ? Ca acum eu te vad la vreo 19-20 de ani.

Inni, mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank"> Amalia si paginutza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ignatica !Da, chiar a crescut bine Nicolas...cu toate ca la inceput imi faceam probleme(acum m-am obisnuit) ca mananca numai 5-7 minute...
Voi cum mai sunteti?Cum e David?

Pupici!

Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Credo, am adresa de mail si nr. de telefon al unui doctor la care am fost acum 2 ani, pentru un control de rutina. Mi-a dat cartea de vizita si mi-a zis ca pot sa-i scriu sau sa-l sun de cate ori am nevoie. Era prima oara cand il vazusem si nu am fost recomandata de nimeni. Eu cred ca poate trimite prietena ta un mail sau da un telefon. Cred ca ar ajuta-o. Tipul este tanar. Si de regula daca-s cazuri foarte complicate sau are nevoie de o parere discuta cu doctorul Ion (cred ca de la CFR).
Merita incercat...
Am sa-ti trimit datele pe PM.

...si totusi exista iubire...
TUDOR (29 septembrie 2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank">Avem si site...

Mergi la inceput