LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 (27) *
Raspunsuri - Pagina 30
Biuta spune:
Doublemom, am uitat sa pup mamica cu fete frumoase :) 
Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
ciuf spune:
Biuta, Luca e mare fan Teletubbies. Nu mai vorbeste cu nimeni cand incepe programul.
Kim, saru'mana de mesaj. Asa voi face.
Ma duc la nanica. Numai bine.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
honeypuma spune:
Buna fetele si bebeii...Am intrat sa pun un link cu cateva poze facute aseara si cateva din zilele trecute...nu prea am timp sa scriu pt ca Eric se plictiseste repede si tre sa fiu in priza, la joaca....Sper ca toata lumea e bine, pupici tuturor, La multi ani tuturor sarbatoritilor si sa aveti un week-end minunat...offff poate da Dumnezeu si ninge si in Bucuresti ca tare mi-ar placea sa il plimb si pe Eric cu sania....Eric nu are un program preferat la tv, dar e clar un mare fan reclame....cand sunt reclame tre sa te dai din dreptul televizorului pt ca altfel superi marele telespectator de 9 luni....
http://s123.photobucket.com/albums/o282/eric-honeypuma/?action=view¤t=Picture1242.jpg
Tili spune:
Buna seara, fetele si
tuturor sarbatoritilor:
25:
februarie - Rudy - - Delia21
februarie - Adrian Mark - - Mamaariadna
martie - Cristian - - Mihaser
martie - Stefan Vlad - - TweetyGeo
martie - Vlad - - claudia_d
aprilie - Andrei - - Amyana
26:
martie - Teodora Maria - - Mari 78
martie - Victor Gabriel - -Onsami
27:
februarie - Mark - -Bagheera 1975
aprilie - Erik-Sebastian - - Ama kaly
Multumim ca ne-ati vazut pozicile si pentru urarile de sanatate. Am uitat intr-adevar sa va spun ca Mateias a papat piure de spanac cu galbenus fiert (era ziua de ou), unul din felurile preferate de puiut. Din cauza lui arata ca un mimimartian in "miile" de poze pe care i le-am facut. I-as mai fi facut, dar deja nu-i mai convenea.
Am vazut pozicile cu Maia, "minunea cu ochi mari", asa cum bine a alintat-o Ada. Cel mai mult imi plac pozele in care doarme cu tati. Imi place starea pe care ti-o da doar privitul unui copil care doarme, d-apoi sa mai dormi lipit de el. M-as topi... Sincer nici unul din copiii mei nu a avut stare sa adoarma asa. Dupa parerea mea ochii cei mari si frumosi i-a mostenit de la Ada, chiar daca nu si culoarea lor.
alinaalex si ti se pare normal sa te simti asa rau? Nu ai consultat nici un medic in privinta durerilor tale?
Biuta nu pot sa-ti vad pozele. Si despre ce gombotei pomenesti?
Gabi_fer sanatate lui Alex si tu nu mai plange! O sa vezi ca o sa fie bine!
Catrinel ai dreptate, imi vine sa-mi mananc baiatul de atata drag, mai ales ca am motive mii.
Nu v-am zis ca mai nou se ridica de pe burta in sezut. Suntem noi cam lenesi la capitolul mers in picioare, dar la asezat in funduc nu ne intrece nimeni. Asa ca inceput cu hopa-mitica: pune baiatul in patut sa faca nani (in sacul de dormit!), iar baiatul se ridica in funduc si incepe cu logoreea... Asa am patit dimineata la 6, dupa ce am papat tzitzi (el care de regula doarme fara probleme pana la 9). Eu, culcata de la 3 am, eram chioara de somn si domnului meu ii ardea de discutii.
Ne-am ales si cu primul semn de buna purtare: a cazut in tarc cu fatuca peste jucarii. Asa ca acum avem o vanataie mititica sub ochisorul stang. A pupat mama sa treaca! 
Micaalsa eu am fost mai drastica cu Matei in privinta culcatului cu mine. La inceput dormea cu mine ca imi era mie mai usor sa il alaptez peste noapte, dar apoi m-a certat dr. noastra pediatra si mi-a zis ca trebuie sa il mai las sa planga. Nu spun ca mi se rupea inima, dar in cateva zile, cu ajutorul si unui ritual de culcare, am reusit sa il culc in patut fara probleme. Pana sa ajungem la culcatul direct, am trecut si prin expierenta leganatului, dar Mateias al meu se trezea tocmai cand il puneam in patut, asa ca trebuia sa o luam de la capat. Am pus punct cand am vazut ca e din ce in ce mai greu de leganat. Chiar daca nu ma asculta deloc, ii cantam si treptat s-a obisnuit. Acum in timp ce il alaptez seara inainte de culcare (face parte din ritual) ii si cant, asa ca il pun deja linistit.
Cameliada felicitari pentru cei 3 ani de casnicie! 
Pispirica trimite-mi pe zara_otilia@yahoo.co.uk adresa ta de e-mail si iti trimit si tie carticica. Bafta cu gasitul bonei! Eu zic sa mai lasi sa treaca macar o saptamana pana mai incerci cu supica.
honeypuma vazut pozicile cu Eric grasunelul. E scump tare...
Noi am inceput din nou chinul pentru ca ne iese al 6-lea dintisor. Mergem cat de cat de-a busilea si suntem tare curiosi. Nici un coltisor nu a ramas neexplorat. Inca sunt cu cei doi flacai acasa. Cu virozele astea mi-e tare teama sa nu aduca vreuna Mihai lui Matei. Oricum Mihai s-a facut bine.
Poze cu Matei si Mihaita aici.
adar spune:
Dragutele mele, va multumesc inca o data pentru aprecieri.... tare imi creste inima ... tare de tot ...
Dar cel mai mult, imi creste inima stiind ce veste am sa va dau ....
In aceasta seara, Maia ... a spus pentru prima oara ... MAMA !!!!

PLUTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSCCCCCCCCCCCCC.............
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
Irina71 spune:
honeypuma, super baietelul tau !
Va rupe multe inimi cand va fi mare. Cine e baiatul acela cu cercel, care ii da sa pape ? Si tu ... esti cea cu ochelari ? 
Acum cateva luni a fost aici o discutie despre pozele bebeilor care arata explicit organele genitale. Era vorba despre faptul ca pedofilii isi fac site-uri cu pozele de bebei culese de pe net. 

Este infiorator, stiu, te apuca groaza cand te gandesti ca, poate intr-o zi, poza copilului tau ar putea sa apara pe acolo .... ![]()
![]()
![]()
De aceea multe dintre fete s-au speriat si au cerut ca albumele lor din contul comun sa fie "private", adica numai cine stie contul si parola (fetele noastre) pot sa le vizioneze ... Eu l-am lasat public, pentru ca nu am pus poze "compromitatoare".
Sper sa nu te superi pe mine. 

Tu faci cum crezi ca e mai bine, dar eu mi-am facut datoria si ti-am spus. 
Maia de adar, felicitari !! pentru "MAMA" !!! 

Andrei din "baba" nu ma scoate. Eu ii zic "ma, te-am facut eu la batranete, dar nu-ti dau voie sa ma faci baba", iar el ... isi aduna puterile si zice taaaare, din tot sufletelul : "BABA" !!! 

Cine ne deschide si noua capitol nou ? Ca eu nu ma pricep ... 
Irina, mami de
Andrei (03.03.06)
www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine
honeypuma spune:
Irina71 baiatul cu cercel e fratele meu, iar cea cu ochelari e mama mea....o sa pun imediat link-ul cu o poza cu mine si Eric ca sa ma vezi si pe mine....uite nu m-am gandit niciodata la faza asta cu pedofilii...Doamne ce scarbos...de fapt scarbos nu descrie nici pe departe ceea ce imi trece prin minte acum ca mi-ai spus....ahhhh....
Aici sunt eu cu fiul meu...scuzati cearcanele, dar desi nu am pierdut o noapte pana acum (de cand am nascut), asa arat eu: obosita![]()
http://s123.photobucket.com/albums/o282/eric-honeypuma/?action=view¤t=Picture747.jpg
honeypuma spune:
adar felicitari micutzei tale pentru mama....si Eric spune mama....doar ca la el toate sunt ''mama''....in afara de ursuletii de plus care sunt ''buuu''....Cat despre ''baba'' asa cum spunea Irina de puiul ei, Eric cand se plictiseste de mama trece la baba....deci, Irina, sigur nu se referea la tine, doar ca a prins el drag de cuvantul asta, ii iese usor si gata....si in plus m-am uitat si eu la cateva poze cu voi si scuza-ma dar nu pari ''baba'' deloc....
Pupici tuturor si fug la Eric ca s-a trezit si are chef de joaca....
adar spune:
irina, honeypuma - multumim !!! Sunt tare fericita! Si eu am fost de-a lungul timpului "baba", iar acum sunt in sfarsit "MAMA" sau "NANA" ... daca ii este greu sa spuna MAMA zice NANA, dar nu-i bai, eu tot fericita sunt ...
Iar despre pozele micutilor nostri, am mai zis: sa nu indrazneasca cineva sa se apropie de pozele noastre ca e vai si-amar de ei ... nenorocitii ... scarbosii ... inumanii .... de-aia se manie Dumnezeu, din cauza unor oameni ca ei, daca ii putem numi oameni ...
E plina lumea de tampiti. Chiar am vazut de curand la stiri, o fetita de 8 luni ajunsa in coma la spital, cu fracturi craniene ... de la tatal ei, suparat ca nu se putea uita la televizor din cauza plansetelor copilei ... e cumplit ... cum poti oare sa bati un copilas de 8 luni ??????????????? Oare chiar nu le e frica de Dumnezeu, daca de mila nu poate fi vorba ... eu una i-as omori cu sange rece, la zid ca pe Ceausesti .... sincer!!!!
Edit: vazut poze de irina si honeypuma ... pupa mama puii mici (ditamai flacaii!!!) si pe mamicile lor, babe sau nu .... ![]()
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
Tili spune:
Adar, felicitari pentru MAMA. Stiu ce ai simtit, pentru ca si mie nu imi venea sa cred urechilor cand Matei a zis MAMA pentru prima data, mai ales ca a fost primul lui cuvant. La Mihaita primul cuvant a fost TATA, asa ca acum sunt superfericita ca acum s-a intamplat asa. Mateias spune mama de vreo luna, dar spune doar cand e somnoros sau cand ii este foame. Altfel, nu. Asa ca nu ma pot supara pe el cand e scancit. Spune MAMA si m-am topit....
Lui Mihaita i se misca un dintisor de lapte, primul care va cadea. Din 5 in 5 minute ma intreaba cand cade, pentru ca abia asteapta sa il viziteze Zana Maseluta
. Cand ma gandeam ca baiatul meu e mare, se intampla una din asta... si tare imi place.
Va pup. 
Poze cu Matei si Mihaita aici.

MAIA
minunea cu ochi mari