LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 (27) *

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Cameliada, suna f bine mamaliga ta..mananca..nu gluma, eu ii fac cam din maxim 300 ml, tot cu branza si smantanica.
Chiar foarte fainuta aniversarea, te apropii sufleteste mai mult in casa ta decat in restaurant :) LA MULTI ANI FERICITI!!
Ada mama, vazut pozele bombonica, aia cu limbutza scoasa mi-o placut cel mai mult :)
Cristina30, spor la lucru :)
Ciuf draga, nu am apucat sa vad pozele..da..vizionez de doarme bulina mai mult
Micaalsa, ciorbica lui Andreea: 1/2 telina mica
-2 morcovi potriviti
-1/2 dovlecel mic
-2 fire patrunjel verde
-cateva cubulete pastarnac
-cateva cubulete patrunjel-radacina
-o feliuta ardei verde/rosu
-o feliuta ceapa
-un catel usturoi
-cateva cubulete sfecla rosie(se adauga peste supa fiarta,exact dupa luarea de pe foc si se pune capacul)
-1-2 picaturi ulei de masline(tot la final)
-750 ml apa(aprox)
Pispiricaaaaaaaaa, ce bine ca ai mai scris :), bafta mare la bona, si sanatate la toti!! Ne-au urat fetele,de Sf Anton, e in ambele calendare, am cercetat pe net si ne-am executat, i-am luat casete cu desene, plus ca l-am lasat sa patruleze cat o vrut, dar mai ales..pe unde o vrut :)
Doublemom pupici la galusce dragutze :),plus admiratia mea
Stefanna, bine ca ati ajuns cu bine..amu pregateste-te de socul cu preturile..pup ciufuletul scump.
Cat draga mea..pupam comoricile
Tcelen
Irina71 iar te sorcovesc cu recuperare :) si cauta pe net de Spiridusul ala..ca eu nu am idee.:)
AAlina
Kim draga, cand amintesti de lucrari si cursuri, parca ma duc inapoi pe cand eram in cadrul universitatii, esti de admirat..oricum, bafta
Andreea placere pe toate partile, la cetit, la privit :) mare
Si..gomboteii erau ratati..vai de mama lor..ca nu am pus, de frica, mai mult gris, aveam zemuca f putina..da..de cate ori o dau in bara, imi place sa vad partea pozitiva, adica, din galuste ratate, sa fie galuscutze speciale pt bebei :)
Cum e Bubu?
Alorea dintit usor.

Oare pe unde or fi Noe, Aida??
LA MULTI ANI PT LUNISOARE IMPLINITE:
- Teodora Maria - Mari 78
Pupam pupilasii si mamicutele!!!!
Aaa, era sa uit:
http://www.dropshots.com/tropici sa vedeti cum se uita al meu la Teletubbies, e lesinat..si cand ii cant melodia, lasa tot..si devine antena :)

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Repede, vin si eu la raport.
Fusei cu Luca la clasa de gym. Acum mancam, facem nani si mergem sa il luam pe tati de la aeroport.
Biuta, mama, vazusi documentarul de aseara de pe MSNBC cu incalzirea globala? M-a speriat la maxim. Sa vezi ce calcule imi faceam cat or sa aiba copiii mei atunci, ca eu sigur nu ma vad apucand varsta de 80 de ani. Am adormit cu imaginea copiilor mei in minte. Mai bine nu il priveam ca nu prea am eu ce face ca sa schimb in bine. Sa faca Bush ceva cu industriile lui, experimentele lui. Se pare ca America nu prea actioneaza deloc in favoarea problemei. Parca ii cam doare in pix. Parerea mea.
Fug, e gata masa. Pupicioi

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

BIUTZA, ce gombotzei, mey? Erau in supica?

MICAALSA, eu fix asa am facut cu spanacul, l-am fiert si l-am portionat. Si asa am sa si fac in continuare. Ce naiba…

ADAR, mor dupa poza aia cu Maia si tati!! (adica ciclul ala de poze) sunt su-per-be!

IRINA, nu stiu de aparat… Tu de unde ai auzit de el? De unde l-ai cumparat? Pe net ai cautat?

ANDREEA, multumesc pt poza, am auzit ca Inglesina sunt chiar foarte-foarte bune carucioare. Se strange “umbrela”? (sau mi.ai scris?... acu chiar nu pot sa ma uit…) Ce mai face Buburuzuca?

MARIANA, nu pot sa cred ce putin mai ai!!! Vine Magdaaaaa!! A eliberat Markus patutzul?

CIUF, cum merge cu munca?

KIM, asa-i ca-i un spectacol minunat? Pai acuma o sa fie foarte ocupata Alisuca. Sunt atatea de descoperit!! Oana deschide sertare, dulapuri, vai de capul meu.
Lucrez in online publishing cum ar veni. Avem o biblioteca online cu reviste de specialitate la care universitatile fac abonamente pt studenti. Gen EBSCO, daca stii. Deci tot educational

MICAALSA Acufene e Tinnitus, am cautat pe net. Dar nu prea-mi vine sa cred ca ai tu asa ceva. E chiar permanent tituitul ala?

BIUTZA, Noe e plecata...

ILE, tu pe unde-mi umbli? Ai intins-o in Ro?

Io sunt tare suparata…Una din prietenele mele cele mai bune, daca nu cea mai buna, pleaca din frankfurt inapoi in Suedia… S-a saturat de germania si se duce acasa. Ufffff…. O sa-mi lipseasca. E asa o tipa cu capul pe umeri, si totdeauna stia sa ma asculte, orice nimic aveam de povestit, cu multa, multa, multa, multa rabdare.

In plus tati lu Oana de trei saptamani vine la ora 9 jumate seara... Cateodata pleaca inainte sa se scoale Oana si vine dupa ce doarme ea. Ma simt ca naiba pe moment. Asa de singura.

Noroc ca-i mama aici.

Primul Craciun

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Ciuf, mama, nu am vazut..da, din datele pe care le stiu pana acum, m-as mira eu sa treaca 20 de ani..si sa nu se intample ceva rau de tot. Is f suparata,pt ca America, fiind cel mai mare poluator,nu face mai nimic,normal, din cauza banilor.
Si eu simt ca nu pot face nimic, la o prob extrem de serioasa. Mass media..da..toataaaaaaaaa..ar trebui sa intre in actiune, pt ca tragem toti,nu cred ca exista exceptii, sincer, cand e vb de clima.
Pup

Bia+Anthony
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/mamici_de_martie_aprilie2006/album?.dir=/1087&urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

quote:
Originally posted by alorea16

Salutare fetelor! Nu stiu daca va mai aduceti aminte de noi dar sa stiti ca noi nu v-am uitat dar din anumite motive ( probleme personale ) nu am mai putut intra . Cristian care pana sambata trecuta nu avea nici un dinte astazi are 2 si urmeaza sa iasa al 3 lea .Ne-am ridicat in picioruse si cand ne plictisim de mers strabatem toata casa de-a busilea . De papat cam ca toata lumea de pe aici un picut de greva .In rest daca avem sanatate le-om duce noi pe toate.
Va multumim tuturor pentru urarile de la multi ani. Uram si noi cu intarziere cei drept celor care au implinit un anisor LA MULTI ANI ![blue]
17 ianuarie ANA MARIA (TCELEN: Cristina/Galati)

normal ca ne aducem aminte de tine,felicitari ptr dintisorii lui cristian si ptr ca s-a ridicat in picioruse

multumim de felicitari

ANIVERSARE 1 AN ANA-MARIA

POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

LA MULTI ANI CLAUDIA_D!!!
MULTA SANATATE SI NOROC!

GabiFer, imi pare rau ca micutzul Alex e bolnavior! ce mai face, cum se simte, si0a mai revenit? sanatate maxima!

Andreea, si inainte de sarcina CM venea neregulat, cu intarziere. Am luat pilule 6-7 ani de zile si atunci imi venea si mie ceas, fix 28 zile, fara dureri si fara efecte secundare. Deocandata nu mai vreau sa iau AC.

Kim, merci de complimente! neaparat o sa merg la dr., nu mi se pare in regula , mai ales ca trebuia sa-mi vina deja CM, iar dr. oricum mi-a zis sa vin cand termin cu alaptarea. Ma bucur ca tu esti OK , mai ales ca noi avem probleme asemanatoare

Adar, ti-am mai spus sa-mi dai mie kilele alea!!!! pupam okioasa mica!

Micaalsa, si eu cumpar cate o juma de kil de spanac, il fierb , il portionez si il pun la conge. nu cred sa fie vreo problema. mai degraba cu oul nefiert!

Aloreea, welcome back!

Alina si bb Marc Alexandru (28.03.2006)

PRIMUL CRACIUN

poze

varsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

saluti!
serj sa stii ca imi pare tare rau ca te-ai suparat. Sa stii ca in perioada cand scriai mai des te simpatizam si te admiram. Chiar mi-ar placea sa te intorci. Nici eu nu scriu zilnic pe forum, lipsesc uneori si mai mult de o luna dar nu ma supar ca sunt fete nou venite care nici nu ma cunosc. Si atunci ce ar putea ele sa-mi zica. Vezi ca din cele care am scris mult inainte de nastere au ramas doar cateva la fel de active. Si stii si tu de ce, nu pentru ca cineva vrea sa ignore pe altcineva. si sa stii ca aici ai sa gasesti mereu prietene bune, chiar daca nici tu nici eu nu vom fi vedetele locului!! Da' sunt sigura ca fetele ne iubesc si asa.
poli sanatate multa mamicii tale. Un pupic pentru Nick si unul pentru viitoarea miresica!! Sunt sigura ca vei fi o bomboana de mireasa!
MP pupam Mateiasu' care a trecut prin asa necaz. Sa fie sanatos si sa nu mai aiba niciodata febra.
irina recuperare cat mai rapida sa poti iesi la plimbare cu Andrei, ca abia astepti, cred!
micaalsa daca vrei sa se duca bine pe gat salata aia, stoarce bine legumele inainte sa pui maioneza si pune si niste cubulete foarte mici de cascaval neafumat si o legatura de patrunjel tocat. Maioneza o faci un pic mai acruta, cu zeama de lamaie adevarata, nu cu hellas. Incearca sa faci maioneza numai cu galbenus crud, iese extrem de fina. Ca sa nu te chinui foloseste telul(cel in forma de para, nu arcul) in loc de lingura de lemn. Maioneza trebuie sa "stea singura" nu trebuie sa curga. Pofta buna!!
tweetygeo Vladut e un dragalas! Norocul lui ca nu e in Bucuresti ca il puneam eu intre doua mandrutze...mama ce spectacol! ochishorii lui frumosi!
andreea_g Bubu-lina ochioasa sa fie sanatoasa! (iti place rima?? ) pare delicios ostropelul tau, dar nu e cam mult usturoi? Ii place Theei asa? Si eu pun cate puuuutina sare in mancarea fetelor. Am vazut ca micaalsa zicea sa pui retele de papici pentru pitici pe site-ul tau. Ce idee grozava! Daca ai, bineinteles, timp. Daca nu te streseaza, ai putea sa pui acolo si faimoasa ta reteta de cozonaci, ca eu nu am apucat sa o incerc si nu mai stiu de unde sa o iau.
mariana nu te mai necaji ca se supara bebita! Doamne, de cate ori ne-am spus asta una alteia anul trecut??? Si uite, tu curajoasa esti pe ultima suta din nou!! la burtik!
delia ce orori ai vazut tu acolo, Doamne. Bine ca e Rudy sanatos acum si sa stea asa.
ciuf in privinta olitei sunt de acord cu tine. Eu am renuntat la idee cand am incercat sa pun fetele de proba, imbracate, pe oala si mi-au urlat dupa 10 sec de stat pe ea. Ce rost are sa le traumatizez?
Chiar nu vrei sa ne zici si noua cum e la voluntariat?
cat tare dulcele Anna si Ambra jucause!!
catrinelu' ..si zii asa, a-nceput sezonul regretelor?? Fa-i poze Oanei si arata-ne si noua! De nervii aia, incearca sa bei niste ceaiuri calmante in saptamana dinaintea stopului.
biuta si fetelor mele le plac copii la nebunie. S-ar intinde dupa toti pe strada, si la televizor si daca vad poze cu copii nu am pace pana nu le las sa puna mana. lui Anthony.
alinaalex sa stii ca si la mine e la fel de neregulat ca inainte de sarcina, la 45 de zile, fix. Si eu auzisem ca se regleaza dar se pare ca nu.
Nu am apucat sa citesc decat pana pe la pag16, pup si ne vedem maine.

Miha
mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Gagici, de ieri fatuca mea nu mai vrea sa doama in timpul zilei (tocmai pe cand ma pregateam sa ma laud ce misto adoarme singurica), se ridica in picioare si are chef de joaca deci adio somn, cu mare greu reusesc s-o adorm. Acum doarme, sunt curioasa cat. Iar eu ma tot conversez cu colegele de echipa, astept sa-si faca si ele treaba sa vedem ce iese in final. Oricum sunt cu mintea imprastiata, numai la lucruri serioase nu-mi sta capul, daca m-ar pune sa cant un cantecel cu Winnie l'ourson in fata colegilor as fi mai bine pregatita.

Claudia, oriunde ai fi, iti uram si noi de ziua ta un sincer LA MULTI ANI!

Biuta, mersi de ciorbita, numai bine fac si eu ce soir. La ce se uita asa pasionat Anthony? la tv?

Ciuf, si toate fetele, in 1 februarie, intre 19:55 si 20:00 ora locala, se sting toate luminile in semn de solidaritate pt a sensibiliza puterile lumii vis-à-vis de incalzirea globala a planetei.

Catrinel, stiam eu ca suntem pe aproape, ca domeniu, pai la cate afinitati ne-am descoperit pe aici, nici nu ma mir. Te impaci bine cu germana?

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Aidons la planète...

ON ÉTEINT TOUT le 1er février de 19h55 à 20h00

Urgent : Action contre le changement climatique

Le 1er février 2007 :

Participez à la plus grande mobilisation des citoyens pour
agir contre le changement climatique! L'Alliance pour la Planète (groupement d'associations environnementales) lance un appel simple à tous les citoyens, 5 minutes de répit pour la planète : tout le monde éteint ses veilles et lumières le 1er février 2007 entre 19h55 et 20h00 à votre heure locale. Il ne s'agit pas d'économiser 5 minutes d'électricité uniquement ce jour-là, mais d'attirer l'attention des citoyens, des médias et des décideurs sur le gaspillage d'énergie et l'urgence de passer à l'action!
Cinq minutes de répit pour la planète : ça ne prend pas longtemps, ça ne coûte rien et ça montrera aux candidats aux élections législatives de juin 2007 que le changement climatique est un sujet qui doit peser dans le débat politique.
Pourquoi le 1er février? Ce jour là sortira, à Paris, le nouveau rapport du groupe d'experts climatiques des Nations Unies. Cet événement aura lieu chez nos voisins : il ne faut pas laisser passer cette occasion de braquer les projecteurs sur l'urgence de la situation climatique mondiale.
Si nous y participons tous, cette action aura un réel poids
médiatique et politique, quelques mois avant les élections en
France et assez longtemps avant les élections au Québec et au
Canada pour qu'on influence les débats entre les politiciens.
Pour chaque fuseau horaire à travers le monde, les lumières
s'éteindront entre 19h55 et 20h... l'heure où cette
manifestation pourra être observée par les médias locaux. On pourra en faire le suivi à travers le monde à toutes les heures selon les fuseaux horaires différents.
Quelque soit votre pays, nos gouvernements seront interpellés
par notre force commune.Faites circuler ce message!
Ce petit geste prend toute son importance si l'on s'y met tous!

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Kim is curioasa la cata lumea ajunge anuntul asta..eu o sa sting luminile :)..si de comenteaza sotul..
Da..se uita la Teletubbies, nu stiu de aveti si voi programul pt copii..da al meu e innebunit, nu pot vb cu el absolut nimic cand se uita la ei :)
Eu intru deja in criza de idei ce sa ii mai fac la micut, oricum, reteta e f buna..de la Andreea :), enjoy :)
Catrinel, da, erau in supica. :), si,imi pare rau ca nu ai cu cine povesti acum, ne infingem si noi macar un picior in pamant, si povestim :) Fac haz de nacaz, stiu ca e dureros sa nu ai prietene, doar in situatia asta sunt si eu, nu am cu cine povesti, da..mai ne varsam un pic si pe forum, nu?
AlinaAlex, nu mai ai stop de cand ai nascut? sau e f neregulat? Sa nu fi gravidutza :)..sau sa fii :)
Pup fetele si bobicile!!

Bia+Anthony

Mergi la inceput