LMA * Ghiocei de martie-aprilie 2006 (27) *

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Salut fetele... tot poporul, de la bunici, pana la catelul din fata usii, e pus sanatos pe somn,asa ca eu m-am apucat de frunzarit prin mesaje.Nu am citit tot, deci nu sint "curentata" in intregime.
Am ajuns in tara cu bine, dar cred ca in viata mea nu ma mai incumet la mers acasa de una singura cu fata.Catrinutza si Andreea Georgiana ati calatorit cu mine pe intreaga durata a zoburului.Cum?! Pai imediat ce am urcat in avion, am cerut pt maria sa Nicola un scaunel de bebelusi.Aveau numai cosulet.Mi-au adus cosuletul... din start se vedea ca picioarele Nicolei ar fi trebuit ajustate ca sa incapa in cosulet.Dar am zis poate poate... pana cand a venit surpriza numaru doi.Cosuletul tine numai 8 kg, si Nicola are 11kg.... ooooo Andreea G cat mi-as fi dorit sa fie Nicola delicata ca BUBU!!!!!!!!!!!!! E prima data cand te-am invidiat pt nr de kg al fulgusorului tau.Apoi cat a stat la mine in brate, se foia frate cand pe stanga cand pe dreapta.Mie mi se facuse foame.Cine sa se atinga de mancare?! Intr-un final am pacalit-o cu o sticla de plastic.SI in vremea cand o tinea numai intr-o miscare, imi ziceam "o Doamne iti multumesc ca nu e atat de atomica precum Mariuca, fiindca as fi cerut o parasuta sa ma arunc din zbor".cand a adormit am zis ca rasuflu usurata.De unde.A crescut presiune in vezica, si nu puteam sa ma duc la buda, pt ca aveam gaza pe scaunul de langa mine dormind, si trebuia sa fie pazita, fiindca ar fi putut sa cada.Am inceput sa inspectez imprejurimile, si toata lumea dormea.Am prins un domn care venea de unde doream eu sa ajung, si l-am rugat sa se uite la fetita cateva minute.Am avut noroc ca a fost un domn de treaba si a stat cu fata.In rest nici un fel de incident, gaza a dormit pana la Viena, si apoi de la Viena la Iasi a fost chiar de gasca, a "cantat" si s-a aplaudat de una singura vreo ora.
Nu am remarcat la ea nici un fel de problema legat de fusul orar.Io insa cred ca mai sint inca un pic chiauna.Abia azi am reusit sa merg prin oras, si Biuta, era sa mor cand am vazut care sint preturile aici.Nu imi vine sa cred.Parca mi-e si rusine ca mananc la masa alor mei... ca ei nu accepta bani de la noi.SI mai vor sa ii si cumpere cate ceva la Nicola.Biuta, oare eu sint singura care nu pot sa vad pozele baietelului tau?!
Andreea G sper ca Buburuza a castigat lupta impotriva "balaurului " din burtica si s-a reintors la indeleticirile ei clasice.
MP imi pare rau sa aud prin ce ai trecut.Sa stii ca a functionat empatia in ceea ce priveste dorinta de a fi in tara ta amarata, dar numai sa ai pe ai tai cu tine.Tu macar stii ca te intorci acasa.Mereu pic in capcana melancoliei la capitolul asta, si de fiecare data imi spun ca am stiut la ce ma inham cand m-am casatorit, si ca aceste lamentari sint inutile .La multi ani pt Valdut.Sper ca a avut o zi senina.
Adar mai trebuie sa spun ceva legat de ochii MAiei?! Toata lumea i-a descris asa frumos, ca eu deja nu mai am cuvinte.
Ciufulici m-am holbat la camera Evei, care m-a incanat mult de tot.Felicitari, ai facut o treaba grozava.
Kim de ce nu-mi dai ceapa?! .. te rog !!!! eu umflata, glumesti.Stii ce vreau sa spun, da?! O pup pe asta mica si scumpa.
Irina 71 cum te simti? In seara asta l-am vazut pe Andrei si tortul lui apetisant de la 10 luni.Il pupam, ca pare un baietel tare cuminte... chestia cu plansul dupa tzitzi cred ca sint povesti... el e baiat cuminte !!!!!!!!!!!!!!!
Micaalsa Felicitari pt operatiunea olita.Vreau si eu sa o declansez in tara, adica sa o pun pe mama la treaba....Iulia e o scumpa si jumatate, si imi place nespus de mult si habitatul ei.
Loranda iti multumesc mult ca tea-i gandit la drumul meu spre casa.Acum ne-au trecut emotiile, si sintem bine, aici la bunici.Am vazut ce viteza are Anda la "patrupezeala"...poate aranjam un concurs cu Nicola,care cred ca va merge in picioare cand s-o marita, ca e super incantata de avantul si "vantul" pe care il are in pozitia de patruped.
TweetyGeo ce vladut frumusel si serios ai adus tu printre noi.Il pupam caci e tare dargalas.
Pispi da, am ceva poze, dar in curand sper sa apara cele made in Romania.Sper sa fac treaba buna si sa poate fi vazute.
Cand am ajuns la Biserica cu cea mica, imbracata in costums de blugi,am primit de la multi calde felicitari pt reusitul baietel....
Nu am scris la toata lumea, pt ca nu am "citirea" completa,si mai sufar si de "criza memoriei".
va imbratisez cu drag
Stefanna si Bianca-Nicola(22martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Stafanna - sar'na pentru !!!!

_
adar si MAIA (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Feteleee ... s-a deschis un nou capitol AICI
Noroc ca am vazut mesajul Stefannei ... bine-ai ajuns acasa. Asteptam pozele.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Sterg mesajul de aici...ca il gasiti dincolo....

Mergi la inceput