Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (38)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anileda spune:

Alec, Natalita, felicitari pentru dintzoci!
La noi nici un semn inca, la 7 luni si 11 zile.

Fetelor am gasit un site interesant www.nutritiondata.com , analizeaza dpv nutritiv o groaza de alimente, simple sau combinate. Introduci alimentul cautat si ti-l descrie in toate felurile - nutritional vorbind . Cel mai mult imi place indicatorul Nutrient Balance, care afiseaza proportia de vitamine, minerale, proteine, dar si de grasimi saturate, colesterol, sodiu. Gasesti pana si meniuri de la Mac, KFC, Pizza Hut, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Carmina, multumesc pentru raspunsul cu cartoful dulce...chiar acum am pus la copt sa vad daca i-o placea....ca ce e mofturos Mihnea al tau la mancarea, dar Ilinca mea cred ca intreece orice limita...
ea intotdeauna a mancat mai putin decat trebuia, dar se pare ca asta-i ritmul ei....si cu san si cu formula a luat fix 400 g/luna...si diversificata la fel...prin urmare nascuta cu 3300 g la 5 luni avea ghiciti cat?....400x5 luni+3300= fix 5300...se pare ca asta-i este ritmul.......nu va spun cati nervi imi fac cand vad ca io ii prepar fel si fel si ea ori nu inghite, ori scuipa....aia e....vad ca nici razaciosul lui Lyly nu e mancacios, dar macar e bine cu greutatea...noi tinem la silueta...ca Timeea Dianei R

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Lacri, Doroti, pupam dintzoshii!!

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_daniela spune:

Buna ciresici,

Cred ca am avut o zi mai proasta si cand am vazut ce a scris si Inaioana, a cazut cerul pe mine. Eu am spus ca Bianca face deja la olita si de aceea m-am simtit vizata. N-as obliga-o niciodata sa faca ce nu vrea, mai ales acum cand e mica si nu constientizeaza. M-am gandit ca e mai bine sa se invete de mica, decat sa ajungem la 2-3 ani si sa nu vrea sa faca, asa cum am auzit ca fac copiii mai mari. Acum ma gandesc, ca daca unii copii zic devreme mama, tata, merg de la 7 luni(exceptii of course), de ce nu ar face si Bia la olita mai devreme? :)
Glumesc, dar atata vreme cand Bianca o sa stea pe olita de bunavoie, eu am sa o pun.
Va multumesc si scuze pentru polimica creata.

Am actualizat si noi pozele pe yahoo. O sa pun si poze mai recente cu pomul de iarna, dar ma enervez ca se incarca f. greu si renunt mereu.
Scuze inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

DANIELA am rascolit toate pozele Biancai si nu am gasit niciuna cu olitza...asta ca sa ne convingi ca Bianca face kk pe olitza

Frumoasa Biencutza cu rochitele ei...dar nici mamica nu este mai prejos

va pupacim

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Ahaaaa...deci Razacila rade acum cu toti dintzii...Uite ca i-a luat-o inainte lui Ingrid...Ma gandesc ca d-aia n-avea el spor la papat papici ca n-avea omu' cu ce sa mestece...sa vezi acush cand s-o pune pe rontzaiala...

Mei am dat un search la subiectul nostru la niste capitole mai vechi...cautam o chestiune...si mi-am dat seama ca sunt mai multe mamici care nu ne mai frecventeaza:Raalucutza,Cristina,Alia,Gicutza,Luana,Alda...si cam atat am retzinut dar precis sunt mai multe...asa ca cine s-a auzit strigat rugam sa ridice 2 degete si sa zica "prezent" si sa ne mai dea de veste ce mai fac cireshicile,ba chiar sa bage si 2-3 poze sa le mai vedem la fatza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Si daca tot m-am apucat sa fac prezentza sa o fac ca lumea.Asadar vrem vesti si de la urmatoarele persoane(sper ca nu am sarit pe nimeni,am luat lista de la inceput si strig pe cine mi se pare mie ca n-am mai vazut de mult sau foarte rar pe aici):
Papadie ,LuciaCS ,Amalisimona ,NoemiTM ,Lucias ,Alisia ,BogdanaI,
Nikolett2445 ,MihaelaF ,Catxo ,Bebita2006 ,Zuzi ,VoichiV ,Ursulia,
Maximilian ,Utionela ,Nicopuscasu ,Luc 2 ,Andira ,Ira Tgr ,Irinaghita
Carmencita ,Roli25 ,Ildikodrujit ,Monnica ,Dilaural ,Crisbar ,Ildiqo,
Stoica Simona ,Nicolungu...

Daca e cineva care nu s-a auzit "strigat" sa raspunda oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Buna seara, ciresici,
Noi ne recuperam dupa un weekend extrem de solicitant, mai ales ptr mine care am gasit un munte cu zapada si am schiat pana la epuizare si taaare bine a fost... o sa ne invrednicim sa punem si ceva poze...
A fost si ziua mea vineri si bebe mi-a facut cel mai frumos cadou- un dintisor... asa ca ne inscriem si noi in clubul celor mai proaspeti dintosi cu Alec si Natalia.
Ioana, ma bucur ca ai deschis subiectul cu olita, poate mai schimbam din mentalitatile invechite in cresterea copiilor... Da, am citit si eu nenumarate articole cum ca pusul pe olita la varste mici, cand ei nici macar nu inteleg ce fac este cel putin inutil, daca nu chiar daunator, asa ca noi nu o sa ne batem capul cu asta pana dupa un an... Oricum, fiecare mamica decide ce e mai bine ptr puiul ei, dar e bine sa ia aceasta decizie, informata fiind.
Daniela, am vazut pozele sunt mortale, de fapt voi va grabiti cu olita ptr ca nu se asorteaza pampersii cu rochitele alea grozave , va inteleg.
Dolce, felicitari ptr operatiunea cu micuta... ... oricum, dc creste repede hemangionul asta, trebuie sa actioneze rapid.
Lacri, peste cateva saptamani, propun sa inuguram clubul iepurasilor dintosi.
Si mai vroiam eu sa va intreb eu cam cata carne lingurite/ grame de carne si branzica le dati la bebiti?.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Daryana, felicitari ptr dintisor! Branzica nu-i dau ptr ca nu-i place de nici o culoare (ca multe altele din pacate) si carnica ii dau cam 20 grame pe zi (carnea proaspata, nu fiarta) ptr ca daca ii pun mai mult in piure nu mi-l mananca. Noroc ca macar oul il papa cu placere...

Geliza, of, las ca asa e si Timi, iar Vladut a fost fix cum ii Ilinca, 400 de grame pe luna in primele 3 luni... Apoi luat cate 500-600 pana la 8 luni. Dar acum au greutati identice la aceeasi varsta, Timi are acum la 8 luni 7120 grame si 71 cm. Balerina o face mama. Totusi ea nu pare asa de slaba ca frate-su la varsta ei desi aveau aceeasi greutate si chiar Timi e mai inaltuta...

Daniela, frumusica puiuta ta, sa-ti traiasca!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata livada!! Pupam ciresele !!

Uff ca greu mai prind un moment de liniste( si sa nu cad epuizata .. dupa o zi de alergatura)!! Sofia a descoperit toate minunile miscarii la un loc asa ca toata ziua vrea sa o sprijinim sa stea in picioare, sa mearga, se rostogoleste de pe pat si arunca pe burta dupa jucarii si alte cele, daca sta in fundulet se taraste pe fund ( mai mare rasul ..cum poate sa faca)si agata tot in cale asa ca trebuie sa ne tinem in permanenta dupa dumneaei..
la capitolul ce a mai facut gogoshica mea nazdravana raportam ca Soficu danseaza.. ma rog mai bine zis cand aude muzica se bataie..incerc sa o prind sa ii fac un filmulet ca e super amuzanta!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput