Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (38)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

carminaal meu mananca destul de mult. Dar eu nu pot contoriza bine laptele ca il alaptez.
noaptea si ultima oara pe la 6.00 supt
9.00 3sau4 linguri cereale( 60ml)+ o banana ( aproape intreaga) si 2 linguri iaurt( deobicei cand e satul il cam refuza)

12.30- 60ml piure de legume( dovleac facut de mine) si 60 ml piure de fructe( piersici). Iaurt mai mult 2-3 linguri.

18.00sau17.00: 3-4 linguri cereale + 60ml piersici piure(cumparat) +60ml piure de patate sucre(Cumparat)
Mai suge la 11( ca sa-l adorm, dar nu reusesc mereu. De ex . azi a adormit singur dupa ce renuntasem si eu si taica-su, i-am facut si poza ca nu-mi venea sa cred. E inca in aparat v-o pun maine.)Apoi la 15-16 alta incercare de culcare, si ametit cu lapte la san. De fapt nu stiu cat suge ca el adoarme si suge in acelasi timp. si apoi seara pe la 20 cand incercam iar culcarea( nici asta nu merge mereu, se trezeste plangand de durere pe la 9.00 si daca pierdem momentul si se trezeste de-al binelea atunci la revedere pana pe la 22.30.
Iar noapte mai cere de vreo 2 - sau 3 sau chiar 6 ori. Ultimul caz e exceptie dar mi s-a intamplat saptamana trecuta, cauza fiind crampele si gazele.
Sper ca ti-am fost de folos .
Mihaela

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

miki, stiu, stiu ca una e zaharul de la tabel si alta cel de la ingrediente. si la biscuiti si la borcanasele cu fructe scrie zahar la ingrediente si la fel e si cu cerealele, tot la rubrica ingrediente e trecut zaharul. de aceea am si intrebat, deci clar nu o sa ii mai dau pana la un an. eu am cautat si pe net firmele producatoare si chiar unele dintre ele iti prezinta compozitia produselor lor, de acolo se vede f bine cate dintre ele utilizeaza zaharul la produse chiar si pentru 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Hello gagici! Noi suntem bine, dar nu prea mai avem timp de scris.Seby este fooarte agitat, vrea numai in brate toata ziua sau bagat in seama, nu sta nicio clipa singur.Si abia mai doarme 2-3 ore pe zi in doua reprize: una dimineata si alta cand il scot afara..asa ca nu mai apuc sa fac absolut nimic.Abia am reusit azi sa fac un tort pentru taticul nostru ca sarbatorim 2 ani de la casatorie si i-am facut o surpriza..placuta zic eu!Ioana nici eu nu l-am pus pe olita pe Seb si chiar imi faceam procese de constiinta ca sunt o mama denaturata! Foarte bine ca ai lamurit si pb asta, ca sa nu ma mai stresez!
Si mie mi-a zis dr sa astept macar un an pana la o noua sarcina..oricum mai devreme nici nu se punea pb, insa eu tot sper sa nasc normal data viitoare..fie ca va trebui s-o fac aici sau in alta tara!Amiss arata super prajitura ta, am facut-o si eu inainte de Craciun, dar sincer nu am fost asa satisfacuta de gust, desi am urmat intocmai reteta.Adica e buna, dar nu extra cum parea in poze.Tie cum ti s-a parut?Ramona si mie tot 1 an mi-a spus sa astept..nu stiu de ce, poate nu e asa open-mind ca alti dr sau a taiat/cusut altfel pe acolo, cine stie? Nici eu nu ma incumet inca sa incep lucrul pt bebe2.Kailan a crescut superb si vad ca i-au ramas okii albastri. Seb ii are cam spre verde, sunt tare curioasa daca vor fi verzi sau albastri.Intreba cineva de somn si Calma Baby.Eu dupa un tratament cu o sticluta de Calma Baby data exact cum scrie pe prospect-de 3* pe zi , dupa fiecare masa, am reusit sa ii mut ora de culcare lui Seb de la 3-4 noaptea!!! la 10 seara!! Asa ca merita incercat zic eu, pentru cine are pb cu somnul!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Salutare!

N-am mai reusit sa intru din cauza de net - ca sa zic asa; care ba mergea ba nu mergea...

Multumim tuturor pentru urarile de 7 luni de joi si le intoarcem inmmit! Multumim de asemenea si pentru recomandarile legate de scaunul de baie. Am cumparat astazi unul; o sa il incerc maine.
Fetele care faceti baie pruncilor in cada mare cu ce produse o curatati ca sa nu fie toxic pentru ei? Ca maine vreau sa o inaugurez si eu.

Am vazut toate pozele si filmuletele si felicitam protagonistii!

Carmina ce ti-a recomandat dr pentru rahitism la Mihnea?

Noi suntem in principiu bine dar avem si zile si mai nou si nopti cam agitate. Probabil dintii, care se incapataneaza sa nu iasa

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

ralucise nasol daca e trecut zahar la ingrediente. Cred ca depinde de legislatie , sau de recomandarile medicilor locali.Aici nu am vazut nici un produs cu zahar.
Ce produse sunt acasa? Da-mi si mie niste nume sa ma uit pe site-ul lor.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

CARMINA crede-ma ca Mihnea e foarte normal.....eu am experienta de copil nemancacios - Rares. El pana la 2 ani a supt san, dar pana la 1 an si jumatate a fost, pot zice, hranit exclusiv la san ca nu vroia sa manance....daca manca o masa odata la 2 zile eram cea mai fericita...ii faceam toate prostiile de mancaruri si alergam prin toata casa....si eram numai nervi....mergeam la medici (ma stresa socrul meu ca de ce nu mananca copilul). Am ajuns in final la o pediatra care mi-a masurat/cantarit/consultat copilul sii dupa aia m-a certat bine cum ca ce vreau sa gasesc copilului, nu vad ca e vesel, e sanatos ce vreau?! Si el era un copil care dormea ziua cel mult 10 min. si doar daca stateam langa el si el cu tzatza in gura, noaptea urla si nu vroia sa doarma....vai viata.
Cu olita ....haaa, cata treaba aveau toti cu mine, ca de ce nu-l pun, ca va face in scutece pana merge la scoala...la 2 ani si 1 saptamana am dus olita la baie - am citit undeva ca tinuta in camera va considera ca mai are o jucarie in plus si nu un obiect cu alta folosinta - si mergeam la baie si el statea pe olita si noi cu randul pe WC . Sa ma laud ca intr-o saptamana am scos cu totul scutecul??!!Si erau alte mamici care au pus copii chiar de la 1 an pe olita si noaptea inca foloseau scutec...nu-mi dau seama de ce ca al meu nu mai facea - oricum la ele invatatul cu olita si dazvatatul de scutec a durat foarte mult.
Acuma cu Daria mi se pare boierie....e un copil papacios, dar eu spun ca si voi sunteti de vina pentru asta - cu ea nu m-am mai strasat, am incercat sa respect orele de masa, daca una nu a vrut-o, am lasat-o pana la urmatoarea....si tot asa, daca a refuzat total mancarea si a vrut doar lapte am incercat cu mancare doar dupa cateva zile....deci:MULTUMIM DIN INIMA MAMICILOR CU EXPERIENTA

DOROTI ma bucur mult pentru voi ca Guguta mica e bine.

Mai vroiam sa scriu ceva dar am uitat ca am scris in trei etape pe asta ca matza mea facea ture din camera cealalta pana aici la mine si se baga sub birou si urla la mine sa o iau. Fata mea ma striga ALA, nici macar BABA nu mai sunt

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Sa va spun ce am invatat sa fac eu zilele astea???? sa spal vase cu o mana...ca cealalta era ocupata cu un copil urlator

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

quote:
Originally posted by Steluta

Buna dimineata fetelor!!

Amiss, pai tu asa vrei sa-mi faci un bine?? Cu prajituri de-astea?? Acum daca e provocare, apoi provocare sa fie, dar RETETA??? Vezi ce-ai declansat aici?? Si te pui cu Carmina gravidutza?? Ai mila de ea ... Gata am ajuns si la reteta. Eu citesc pe rand si raspund...

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

ca mare dreptate ai Steluta.

4+

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

eee atunci Carmina are posibilitatea oricand sa comande un Kerm! Asa ca, draga mea sa imi spui cand vrei sa papi un Krem si fac o tava pentru voi! Nu rata ocazia .

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by A.C

quote:
Originally posted by amiss_zip

Prajitura am facut-o dupa reteta Nataliei! De cand am intrat la deserturile Nataliei...nu m-am mai putut desprinde...
Aici aveti reteta

Amiss

Mie nu mi-a iesit blatul deloc.Nu a crescut .Acum am incercat sa fac prajitura.Care e secretul blatului?ce tava folositi voi?eu am folosit una de la aragaz,nu cea neagra ,cealalta alba.E dreptunghiulara si este lunga de 38 cm.

http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/

Trebuie facut intr-o forma 20/30.
eu l-am copt intr-un vas yena dreptunghiular.

Amiss

Mergi la inceput

Ama mie mi s-a parut delicios. Parca mi-a placut mai mult decat Brownies. Blatul se topeste in gura la propriu, crema are un gust foarte placut de lapte cu vanilie...iar glazura cu wiskyCream...ce sa zic...mai bine tac .
Ca altfel...

Amiss

Mergi la inceput