Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (38)
Raspunsuri - Pagina 17
Steluta spune:
Amiss, acum o intrebare tehnica. Cum poti sa scrii url pentru un anumit mesaj din pagina??? Asa cum ai pus tu linkul de la reteta, care e la mijlocul paginii...
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)
arleena spune:
dupa discutia de aici am decis sa nu mai pun copilu pe olita deocamdata. dar de la ce vasrta e ok?ca nu vreau sa ajunga cum am vazut copilasi de 3 ani jumate care faceau inca in pampers(constieti de faptul ca o fac) si nu pueau merge nici la gradinita ca nu ii primeau din cauza asta. Pe noi ne-a pus mama de la 7-8 luni pe olita si sincer nici eu nici fratii mei nu suntem traumatizati din cauza asta....
amiss prajitura ta arata mai bine ca in poza nataliei![]()
la mine arata termometrul 14 grade, deci e fff mult in comparatie cu cat ar fi trebuit sa fie in ianuarie. de la an la an tot mai tare se schimba clima, eu asa observ.
vreau sa va intreb si eu ceva despre comportamentul copiilasilor vostri:
cat de puternici sunt?sunt agresivi??
alex tot da din maini cand e entuziast, imi trage cate una peste fata/ochi/nas/gura destul de tare, mi-a dat un cap in gura si mi-a sprt buza. tot incerc sa-i iau manuta si sa ma mangai pe fata sa-i arata cum sa faca draga draga, dar el nimic, pac imi trage cate una. loveste si jucariile si cu jucariile, bate cu palma in masa, daca ii pica deva la indemna ce nu are nevoie ma lupt cu el sa-i desclest degetele sa recuperez obiectul. nu stiu cum sa-l fac sa nu mai fie asa agresiv, aveti ceva idee mamicile cu copilasi mai mari??
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
A.C spune:
quote:
Originally posted by DianaR
Buna seara!
A.C. si Geliza, pentru a iesi cu copilul deocamdata e nevoie ca sa fie trecut in pasaportul parintilor sau sa aibe pasaportul lui. Asta temporar am inteles ca peste ceva timp se va putea trece doar cu buletinul chiar si cu copii dupa tine asa ca si cum ai trece dintr-un judet in altul.
Olita... Pe Vladut l-am pus pe olita de la vreo 7 luni. Statea ca-i placea nu l-am fortat niciodata. Dar cand a capatat mobilitate pe la 10 luni n-a mai vrut sa stea si atunci am pus olita deoparte si pana la 2 ani oricum n-am avut succes sa-l invat la olita. Chiar daca nu l-am fortat si sunt convinsa ca nu i-am creat nici o psihoza ptr ca m-am purtat tot timpul bland cu el la varsta aia si nu l-am certat sau fortat, am facut totul ca o joaca, acum imi dau seama ca a fost degeaba. Nu am obtinut absolut nimic punandu-l pe olita asa repede. Asa ca olitta sta undeva sus in debara si astept ca Timi sa treaca de un an jumate si sa incerc olita (Vladut face demult la wc, olita am folosit-o cateva luni).
Camelia.t am uitat sa-ti spun ca am vazut pozele cu Andrei cel dulce.
Carmina, asa era a mea ieri, abia spre unu s-a culcat.
Arleena, chiar asa, am facut ceva economie... pauza de 2 ani intre cicluri...Vad ca nici acum nu-mi vine ciclul, sper sa nici nu se grabeasca...
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas
) &![]()
Timeea (18.05.06)
Am inteles asta.Dar pentru adulti,chiar nu mai e nevoie de pasaport,daca copilul are propriul lui pasaport?Chiar se iese numai cu buletinul?Pasaportul meu a expirat si n-as mai vrea sa-mi fac altul,de aia intreb care a fost situatia la vama?
http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/
marrycalu spune:
DianaR multumim,Robert are aproape 10 kg.dar e lung si nu e gras,sau dus chiscutele.
Steluta multumim.
Marilena si Robert(2mai2006)
marrycalu spune:
DianaR mam uitat la poze,ai doi copii minunati,foarte interesanta chestia aia care ai pus-o in patut,ca sa se tina fetita,nu am vazut pe la noi
Marilena si Robert(2 mai 2006)
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by Steluta
Buna dimineata fetelor!!
Amiss, pai tu asa vrei sa-mi faci un bine?? Cu prajituri de-astea?? Acum daca e provocare, apoi provocare sa fie, dar RETETA???Vezi ce-ai declansat aici?? Si te pui cu Carmina gravidutza?? Ai mila de ea
... Gata am ajuns si la reteta. Eu citesc pe rand si raspund...
Steluta cuAndrada Cristina (17 iunie 2006)

ca mare dreptate ai Steluta.
4+
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc
carminabulina spune:
Tocmai i-am facut si eu lui Mihnea mamaliguta cu branzica si ou si iaurt si a fost foarte cihh
. Si de suparare ca nu i-a placut ce i-am dat nu a mai vrut nici altceva sa manance
. Sunt un pic cam dezamagita de programul lui, si cel de mancare si cel de somn. Eu habar nu am cum as putea sa-l "dresez" sa faca macar ca majoritatea bebelusilor.
De o saptamana a renuntat cu desvarsire la masa de la ora 10 -11.00, cea de fructe. Asa ca bea laptele la 8 dimineata si mai mananca legumele cu carne/ou la 14.00, asta daca nimeresc ce-i place ca daca nu, nu mai mananca decat la 18.00. Si s-a intamplat de 2 ori saptamana asta. Azi si miercuri cand i-am facut ceva delicios, sau ma rog mie cel putin imi placea mai mult decat laturile alea pe care le accepta el. Si asa ma trezesc cu un copil care are doar 3 mese pe zi la doar 8 luni
. I-am dat si ficatel de pasare si ala chiar e bleah de tot deasemenea si cartoful normal, oricum ar fi el gatit. Imi pare rau pentru el ca nu stie ce pierde dar in acelasi timp imi reduce si mie posibilitatea de a-i da alimente variate.
La 8 luni are 76 cm si 9 Kg, arata ca un copil de un an jumate, pe cuvant. Mai ales cand il imbrac de iesit afara nici nu zici ca-i bebelus. Nelamurirea mea este de ce nu-i plac si lui mancarurile cu gust de mancare, totusi? De ce prfere legumele alea fierte insipide? Sunt foarte trista, ca in situatii de genul asta isi da tot asa zisul program peste cap. Plus ca nici nu stiu ce sa fac, sa ies afara cu el sau nu, poate i s-o face foame in parc si trebuie iar sa urc cu el si tot asa. De fapt nu sunt trista ci furioasa
.
4+
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by arleena
vreau sa va intreb si eu ceva despre comportamentul copiilasilor vostri:
cat de puternici sunt?sunt agresivi??
alex tot da din maini cand e entuziast, imi trage cate una peste fata/ochi/nas/gura destul de tare, mi-a dat un cap in gura si mi-a sprt buza. tot incerc sa-i iau manuta si sa ma mangai pe fata sa-i arata cum sa faca draga draga, dar el nimic, pac imi trage cate una. loveste si jucariile si cu jucariile, bate cu palma in masa, daca ii pica deva la indemna ce nu are nevoie ma lupt cu el sa-i desclest degetele sa recuperez obiectul. nu stiu cum sa-l fac sa nu mai fie asa agresiv, aveti ceva idee mamicile cu copilasi mai mari??de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
Si Mihnea face la fel. Stii ca am intrebat daca si alti bebei au crize de nervi si isterie? Si al meu este foarte puternic, loveste si el cu mainile in masa, loveste cu jucariile, urla daca i se ia jucaria sau obiectul din mana, ii da lui ta-su palme in cap si il trage de ureche iar pe mine de par si pot spune ca are forta nene
Cat priveste pusul la olita si eventualele viitoare traume psihice au legatura cu modul in care se face acest pus la olita. Nu stiu prea multe, de ce sa vorbesc aiurea, dar si eu sunt curioasa cam ce l-ar putea afecta pe copil, totusi, in afar de faptul ca ma pot trezi cu el la 6 ani ca face pipi in pat noaptea.
Eu acum daca ma uit in urma la modul cum am fost cresuta eu si cum se cresc acum copii imi dau seama ca-s traumatizata rau de tot. Acum totul are legatura cu sanatatea mentala. Eu foarte sanatoasa nu sunt
Ioana, ajuta-ne
!!!!
4+
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihneauite cum cresc
mikiion spune:
Carminadar e foarte bine dezvoltat Mihnea. Nu pot sa inteleg cum cineva i-a pus diagnostic de rahitism.
Si nu am inteles , mananca doar de 3 ori pe zi asta incluzand masa de lapte? Ca si al meu mananca de 3 ori pe zi solide dar fiind alaptat cere san de mai multe ori pe zi si pe noapte
.Ceea ce nu e placut de loc. Ma refer la noapte.
Si pt. agresivitate. Eu cred ca asa sunt copiii. Al meu e prea calm si static si uneori mi-as dori sa fie mai mobil, sa incerce si el sa se deplaseze.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
mikiion spune:
Amonarsi eu incerc sa gasesc produse biologice. Dar domeniul asta nu e asa bine dezvoltat , aici, cum e in Europa. Am gasit iaurt biologic, legume biologice( dar aduse de la mari distante( chile)). Carne nu am descoperit de unde pot lua.O sa incerc cu pui crescut cu grane. Ca cel normal e cu faina animala si are gust de cauciuc.
Si in plus aici nu exsita etichetarea obligatorie pt. OGM-uri. Asa ca nu prea stii ce mananci.
virgim-am uitat si eu dupa Braun . Mi se pare cam scump dar exista si alte firme locale, mai ieftine. Sper ca sunt la fel de bune.
M-am distrat cu site-ul cu ghetute. Nu mai vazusem un site cu caractere asiatice.M-am simtit intr-un desen animat.
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Vad ca nici acum nu-mi vine ciclul, sper sa nici nu se grabeasca...