Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (38)
Raspunsuri - Pagina 16
carminabulina spune:
Amonar, nu i-am facut nici o analiza care sa confirme sau infirme intoleranta la lactoza, si da, pot spune ca s-a dat diagnosticul dupa ochi...diagnosticul de intoleranta, daca intelegi ce vreau sa spun. Asa ca dupa 2 luni doar de lapte fara lactoza un medic destept mi-a spus ca bebe nu are nici o intoleranta dar da asta e cel mai usor si rapid mod de a scapa de diareea care tine foarte mult, iar el o avea de 2 saptamani. Pe scurt nu am facut nici o analiza complexa nici sa vad daca a avut nici daca i-a trecut
. Oricum TREBUIE sa facem niste analize totusi pt ca Mihnea are totusi un teren alergic. O sa te tin la curent.
Multumesc pentru sfaturi si pentru grija. Kailan ce mai face? Ai idee de ce este alergic la proteina din lapte de vaca? Sau nu-i nevoie de o cauza?
4+
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
carminabulina spune:
...s in alta ordine de idei: mai e vreun bebelus treaz la ora asta la ma-sa in brate
? fara a da nici cel mai mic semn ca i-ar fi somn? Al meu e treaz de la ora 17.00. A dormit doar o ora azi, de la 4 la 5, si s-a trezit la ora 8 dimineata.
4+
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc
amiss_zip spune:
Prajitura am facut-o dupa reteta Nataliei! De cand am intrat la deserturile Nataliei...nu m-am mai putut desprinde...
Aici aveti reteta
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss
DianaR spune:
Buna seara!
A.C. si Geliza, pentru a iesi cu copilul deocamdata e nevoie ca sa fie trecut in pasaportul parintilor sau sa aibe pasaportul lui. Asta temporar am inteles ca peste ceva timp se va putea trece doar cu buletinul chiar si cu copii dupa tine asa ca si cum ai trece dintr-un judet in altul.
Olita... Pe Vladut l-am pus pe olita de la vreo 7 luni. Statea ca-i placea nu l-am fortat niciodata. Dar cand a capatat mobilitate pe la 10 luni n-a mai vrut sa stea si atunci am pus olita deoparte si pana la 2 ani oricum n-am avut succes sa-l invat la olita. Chiar daca nu l-am fortat si sunt convinsa ca nu i-am creat nici o psihoza ptr ca m-am purtat tot timpul bland cu el la varsta aia si nu l-am certat sau fortat, am facut totul ca o joaca, acum imi dau seama ca a fost degeaba. Nu am obtinut absolut nimic punandu-l pe olita asa repede. Asa ca olitta sta undeva sus in debara si astept ca Timi sa treaca de un an jumate si sa incerc olita (Vladut face demult la wc, olita am folosit-o cateva luni).
Camelia.t am uitat sa-ti spun ca am vazut pozele cu Andrei cel dulce.
Carmina, asa era a mea ieri, abia spre unu s-a culcat.
Arleena, chiar asa, am facut ceva economie... pauza de 2 ani intre cicluri...
Vad ca nici acum nu-mi vine ciclul, sper sa nici nu se grabeasca...![]()
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
amiss_zip spune:
Carmina abia astept sa te vad iar cu burtica!! Ce frumos! La vara ne vom intalni cu bebeii in parc si tu vei avea burtica
Parca nu imi vine sa cred! Sper sa dea Dumnezeu sa avem si noi o bucurie cat mai curand.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss
ILDI25 spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
...s in alta ordine de idei: mai e vreun bebelus treaz la ora asta la ma-sa in brate? fara a da nici cel mai mic semn ca i-ar fi somn? Al meu e treaz de la ora 17.00. A dormit doar o ora azi, de la 4 la 5, si s-a trezit la ora 8 dimineata.
4+
uite cum cresc
al meu doarme busten ,in fiecare seara adoarme cel tarziu la ora 21 sau chiar mai repede.
arleena spune:
quote:
Originally posted by carminabulina
...s in alta ordine de idei: mai e vreun bebelus treaz la ora asta la ma-sa in brate? fara a da nici cel mai mic semn ca i-ar fi somn? Al meu e treaz de la ora 17.00. A dormit doar o ora azi, de la 4 la 5, si s-a trezit la ora 8 dimineata.
4+
uite cum cresc
daaaaaaaa,al meu a adormit de o ora doar...si a dormt cam o ora jumate cumulat azi, ultima tura 10 min dupa ce a adormit in scaunul de masa....lucru care imi venea greu sa cred ca se va intampla vreodata drept urmare l-am si filmat, era pacat sa pierd asa ceva

de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)www.flickr.com/photos/49551753@N00/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
mikiion spune:
Fetelor din State si din Europa cum stati cu vremea . Ca am vazut niste imagini de m-am speriat!!!
Dar in Romania?
Chiar ca s-a schimbat vremea. La mine ( in tara frigului) e bine si calm( -1 grad) si la voi......
Pt. fetele din Montreal am fost la Loblows( cred ca au si la Maxi & CIe) si am luat hainute de copii f.f. reduse. Un costum de iarna de 24 luni, cu 11 CAd
.Daca va intereseaza dati o fuga zilele astea.
Merita , macar daca va fi doar de schimb!!!!Plus pijamale si costmase!!!
Urmariti «vente de trotoir» si faceti «stocuri» pt la anul.De pe 25 ian incepe la Place Versailles.
Amonarsper sa ii treaca la 3 ani alergia la lapte.Pe mine ma interesa subiectul , ca aici sunt atatia copii cu alergii.Chiar am fost la un curs la dispensar unde ni s-a facut teorie pe subiectul asta.Si intrase frica in mine. Si apropo si doct. meu mi-a sugerat sa nu incerc carnea prea devreme. Dupa 8 luni chiar 9. Eu sunt ingrijorata ca face crampe dureroase( plange ) si gaze de la morcov, mere..Absurd, cele mai recomandate alimente pt. bebe. Si asta poate fi tot un semn de alergie .
Dorotiti-am spus ca nu are nimic copilul. Dar noi mamicile ne ingrijoram pt. orice. E perfect normal.
Mihaela
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
Amonar spune:
quote:
Originally posted by mikiion
Fetelor din State si din Europa cum stati cu vremea . Ca am vazut niste imagini de m-am speriat!!!
Dar in Romania?
Chiar ca s-a schimbat vremea. La mine ( in tara frigului) e bine si calm( -1 grad) si la voi......
Amonarsper sa ii treaca la 3 ani alergia la lapte.Pe mine ma interesa subiectul , ca aici sunt atatia copii cu alergii.Chiar am fost la un curs la dispensar unde ni s-a facut teorie pe subiectul asta.Si intrase frica in mine. Si apropo si doct. meu mi-a sugerat sa nu incerc carnea prea devreme. Dupa 8 luni chiar 9. Eu sunt ingrijorata ca face crampe dureroase( plange ) si gaze de la morcov, mere..Absurd, cele mai recomandate alimente pt. bebe. Si asta poate fi tot un semn de alergie .
Varsta nu este un indicativ de insanatosire. Dupa cum am mai spus, alergiile pot aparea si la o varsta adulta. Apar si dispar cand vor....Si aici sunt o multime de copii cu alergii. Cred ca alimentele din Vest care sunt foarte prelucrate sunt de vina, printre altele...Se pare ca eu am avut aceasta alergie/intoleranta de copil dar in Romania nu se stia nimic despre acest lucru. Am descoperit la 38 de ani...Am simtit ca am alergie la anumite alimente deorece imi apareau reactii pe corp. Iar cand am fost mica faceam des urticare.
Carne eu am inceput sa-i dau cu toate ca nici eu nu eram de acord cu ea pana la 1 an. Dar singura retinere este faptul ca carnea de aici este prelucrata cu hormoni si alte mizerii. Eu cumpar direct de la fermier care are ferma biologica si isi taie singur vacile. Carnea este controlata de institutia de igiena de stat. Motivul pt care ii dau este ca eu am fost vegetariana si foarte des am avut deficienta de vitamina B2 si fier. Mi-e frica sa nu faca si el chestia asta. Asa ca ii dau putina carne. Dar baza raman cerealele si legumele.
Apropo de schimbarea climei...iernile aici sunt din ce in ce mai blande. Am avut furtuna zilele astea, paguba se ridica la cateva miliarde de euro si 4 sau 5 morti. Vant cu viteza de 130km/ora ceea ce pt tara vanturilor e foarte mult.
ADIBCu referire la ce ai spus, chiar nu credeai ca e posibil sa se schimba clima?...nu te-ai intrebat niciodata de ce deserturile imense din Africa au fost o data mari sau oceane? S-a demonstrat ca acolo au fost ape. In plus s-a descoperit mai demult ca aici in Olanda cu mult timp inainte a fost clima tropicala. Au gasit fosile de plante si animale care traiesc in acel climat. Deci...totul e posibil.
Chestia e ca o incalzire globala duce pana la urma la o clima glaciala, fara soare.....asta e f. grav. Asa ca sa-i invatam pe copiii nostri sa respecte natura si sa fie constienti de mediul in care traiesc ca sa poata gasi solutii la provocarile viitorului. Eu consider ca e datoria noastra de parinti. Copiii nostri vor avea mari probleme de rezolvat.
(poze Kailan)
Steluta spune:
Buna dimineata fetelor!!
Ma bucur Ioana ca ai pus punctul pe i in ceea ce priveste OLITA. Si eu sunt de acord cu asta. Soacra-mea deja imi spune ca trebuie s-o pun. Vad ca si sotul ar dori, dar mai mult de curiozitate sa vada ce fel reactioneaza. Dar fiica-mea face kk de obicei in timp ce papa, asa ca nu prea merge. Insa as dori sa adun mai multe argumente, vorba lui Doroti, sa i le bag sub nas sotului, ca sa terminam cu povestea asta.
Doroti, ne bucuram tare mult ca Guguta e bine sanatoasa!! 
Amiss, pai tu asa vrei sa-mi faci un bine?? Cu prajituri de-astea?? Acum daca e provocare, apoi provocare sa fie, dar RETETA???
Vezi ce-ai declansat aici?? Si te pui cu Carmina gravidutza?? Ai mila de ea
... Gata am ajuns si la reteta. Eu citesc pe rand si raspund...
Steluta cu
Andrada Cristina (17 iunie 2006)