bucurii de sept-oct 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 18
simoky spune:
quote:
Originally posted by RO ANA
Fetelor dati-mi si mie un medic pediatru.Va roooooog io, mult de tot.......ca nu mai pot ma dispera asta pe care il am.De cate ori il intreb ceva ma trimite la Grigore Alexandrescu.Pai stai nenica, vezi cupilu', daca are ceva inteleg, dar poate nu e cazu'.De preferat daca are cabinet in zona Titan sau daca vine acasa si mai bine.
Mamica de bebe Andrei
Noi suntem arondati la CMU si acolo suntem la dr.Andreea Gornic. La noi a venit acasa de fiecare data dar poate fiindca suntem abonati la CMU. Imi pare rau ca nu te pot ajuta.
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
usorlili spune:
quote:
Originally posted by Vauva
Se numesc AVENOO tot naturale si indicate pt dermatite ...
Pupici
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
Da, da, si noi tot Aveeno folosim (cred ca este Avenoo-ul tau
Doctorul mi-a spus sa mai continui tratamentul cu hidrocortizon 5-7 zile (dupa ce facusem o tura de 10 zile) dupa care sa-l opresc. Deja baiatul meu se curatase.
Dar ce nu mi-a spus doctorul(asta m-a enervat la culmea si m-a pus pe ganduri- cred ca-l voi schimba) este ca va aparea din nou si ca va trece la un moment dat de la sine... Ma rog, nu mi-a vorbit deloc de chestia asta. Norocul meu este ca deja citisem pe net despre boala si stiam ca va recidiva. Si ca si nepotelul meu a avut aceleasi simptome si au trecut dupa 1 an. Cred ca amandoi copii au mostenit-o pe mama, care are niste alergi urate(pe sistem nervos) la diverse chestii (praf, plastic....)
Revenind la doctor, nici nu mi-a spus clar ca este dermatita atopica. A fost foarte necomunicativ...
Oricum se pare ca nu avem altceva de facut decat...rabdare si tutun(eu deja nu mai alaptez).
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29 septembrie 2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank">Avem si site...
alessia80 spune:
quote:
Originally posted by gracie
Alessia, da tu ai mai mult de 20 de ani, mama? Vezi ca am cam pus ochii pe bebe Armand, poate devenim cuscre! Cand fac rost de masina, poate vin la voi in zona, ca vad ca in Tineretului nu vrea nimeni sa ne vada...oricum Cipic are deja experienta, a mai apucat un baietzel de manuta, numai ca el era tare timid!
oooooo... am mai mult de un cincinal peste 20
Cred ca am mai spus dar nu conteaza: arati fffffffff bine!
www.totsites.com/tot/grace_hannah" target="_blank">site-ul lui grace
Stai sa ma vezi in realitate
ARMAND a promis ca va cunoaste toate 'fetele de pe 7'

pufymic spune:
Mey fetelor dar cum naste Monica lui Iri?Natural?Ca eu acum am deschis tv-ul(datorita unu SMS![]()
expeditoarea
) si e un tzap pe B1tv....
Pupici!
Ioana
de
Alesio Andrei(08.10.2004)&
Nicolas Mihai(17.09.2006) ----------
Fetele bune se duc in rai iar fetele rele se duc unde vor...![]()
gripo spune:
Mey RALU, AI FOST TOTALA CU SMS-UL TAU!!!

In legatura cu sotii, ma ajuta daca ii zic, doarme cu baiatul, facem baitza impreuna, dar, in afara de baitza, doar daca-i zic, dar nu ma deranjeaza, pentru ca daca nu sunt obosita, oricum vreau sa stau numai eu cu el
. Iar ajutor in casa imi da, nu ma plang, inca de la inceput a fost asa.
alessia80 spune:
SIMONA- Eu aveam o geaca foarte roz
si un chicco verde cu 3 rotzi, Diana avea o geaca maro inchis si un Gracco-cred- portocaliu cu gri si mai era o prietena de-a mea cu geaca alba si o bona cu ochelari![]()
MamiLili spune:
Pufy, da, natural naste. Astia de la B1 transmit din cand in cand.
Gripo, zi-ne si noua ce-a scris Ralu in sms...imi imaginez ca-i funny.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias(17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
gripo spune:
A, nu e o poanta, doar ca m-a anuntat ca naste aia, si eu tot citeam si nu intelegeam care moni care iri, m-am prins cam greu
.
Vauva spune:
Ai dreptate ! Se cheama AVEENO! Din graba am scris asa
! Da recidiveaza afurisita
. Si la noi il mosteneste pe sot care are alergii la polen, praf.
Alina&Bianca(25 August 2006)
POZE
Ignatica spune:
Pufy naste natural.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
poze
Nasterea sufletelului nostru David