bucurii de sept-oct 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 17
simoky spune:
Fetele din Sebastian pe unde ati umblat astazi ca si noi am fost in parc pana pe la 14:30??? Si nu v-am vazut…

.Eu am vazut un grup mai mare de mamici cu carucioare(vreo 3 la numar..) voi erati????
Daca e frumos eu ies si maine…poate ne vedem totusi!
Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
DiaB spune:
quote:
Originally posted by simoky
Fetele din Sebastian pe unde ati umblat astazi ca si noi am fost in parc pana pe la 14:30??? Si nu v-am vazut….Eu am vazut un grup mai mare de mamici cu carucioare(vreo 3 la numar..) voi erati????
Simona, si eu cred ca mai ies si maine. Am stat de la 1 pana pe la 3 juma eu. Si e posibil sa fi fost noi; da mai erau grupuri de mamici. Las ca maine cand ies iti zic in ce sunt imbracata, ca eu cred ca te-am confundat data trecuta (azi cu alessia asa a mers :)). Sper sa nu uit
Diana
de Maia (18.10.06)POZE MAIA
simoky spune:
Vad ca discutati despre ajutorul sotilor(noi ne cunoastem din 1997 dar casatoriti suntem din 2005)…al meu este un tatic exemplar
, de cum vine acasa sta numai cu David! Se vede ca-I este dor de el pe timpul zilei…iar baita numai impreuna I-o facem, nu lipseste niciodata. Mai greu cu schimbatul ca de fiecare data cand I-a pus el pampersul a trecut pipi prin el…nu-l fixeaza cum trebuie!
In rest eu stau cam toata ziua singura cu David, ca mama sta cu nepotica mea de 2 ani, sora mea a inceput serviciul si trebuia sa stea cineva si cu Ana. Dar cum ea sta la un bloc distanta mai vin in vizita si la mine sau iesim impreuna in parc.
Simona mamica de
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
simoky spune:
quote:
Originally posted by DiaBquote:
Fetele din Sebastian pe unde ati umblat astazi ca si noi am fost in parc pana pe la 14:30??? Si nu v-am vazut….Eu am vazut un grup mai mare de mamici cu carucioare(vreo 3 la numar..) voi erati????
Simona, si eu cred ca mai ies si maine. Am stat de la 1 pana pe la 3 juma eu. Si e posibil sa fi fost noi; da mai erau grupuri de mamici. Las ca maine cand ies iti zic in ce sunt imbracata, ca eu cred ca te-am confundat data trecuta (azi cu alessia asa a mers :)). Sper sa nu uit
Dianade Maia (18.10.06)
POZE MAIA

Simona mamica de
David Mihai (18 octombrie 2006)DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
simoky spune:
In legatura cu indemnizatia stie cineva daca mi-o pot pune pe card??? Eu am vazut in cererea respectiva ca exista optiunea asta dar parca voi discutati ceva de genul ca numai daca ai cont la BCR???
Eu am card la BRD si ING..oare nu este posibil?
Simona mamica de
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
simoky spune:
Adriana multumesc pentru PM legat de agentia de bone!Pupici!

Simona mamica de
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
alexxia spune:
quote:
In legatura cu indemnizatia stie cineva daca mi-o pot pune pe card??? Eu am vazut in cererea respectiva ca exista optiunea asta dar parca voi discutati ceva de genul ca numai daca ai cont la BCR???
Simona mamica deDavid Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
Si noi avem carduri tot brd si ing si de la sect 3 ne-a spus ca ei au contract doar cu bcr .
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
lakioana spune:
quote:
Simona mamica deDavid Mihai (18 octombrie 2006)
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
Mie imi intra pe card...si sunt la BancPost
Acum cateva zile au intrat 16 mil... :)))
_
Lakioana mami lui
Riana Rebeca, o minune de fetitza
(16.09.2006)Minunea noastra iubita - Reby...the baby
www.totsites.com/tot/riana_rebeca" target="_blank">Paginutza lui Reby mic
simoky spune:
Alexxia imi vine sa-I strang de gat pe-astia de la primarie…
La sectorul 5 cum o fi? Stie cineva?
Simona mamica de
DAVID MIHAI
O familie fericita
Uite cum cresc...
Poze din tinerete
La fel!
RO ANA spune:
Fetelor dati-mi si mie un medic pediatru.Va roooooog io, mult de tot.......ca nu mai pot ma dispera asta pe care il am.De cate ori il intreb ceva ma trimite la Grigore Alexandrescu.Pai stai nenica, vezi cupilu', daca are ceva inteleg, dar poate nu e cazu'.De preferat daca are cabinet in zona Titan sau daca vine acasa si mai bine.
Mamica de bebe Andrei