Mamici de martie-aprilie 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 14
Mihaelaaa spune:
Eu nu dorm
...cred ca noaptea asta n-o sa inchid un ochi....ca mi-e frica de uragan....bate un vant de n-am trait inca asa ceva,se aud tot felul de fosnete...cred ca nici sa-mi fie somn tare n-as putea dormi!
Mihaela
29+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
roxanici spune:
Rebiana, inseamna ca e ceva "normal", dar sincer nu mi-a mai zis nimeni si de durerea asta.
Tzuna de ce te gandesti asa de pesimist ca nu o sa o poti naste. Spre sf sarcinii va fi masurat capul lui bebe si diametrele bazinului tau si se va putea da un verdict clar daca din punct de vedere fizic bebelina ta poate fi nascuta natura (daca incape prin bazinul tau)l. Eu zic sa nu iti mai faci atatea ganduri si nici sa nu te mai rogi atat sa nasti la 37 de saptamani. Sunt foarte importante cele cateva sute de grame la un bebelus. Si sincer nu cred ca ti-ai dori sa nasti un bebe micutz si firav. Nu o sa te lase nimeni sa te rupi acolo si sa te faci bucati. Hai lasa temerile si pe bebelina sa creasca normal.
Alexa, multa sanatate; tu chiar o tii din boala in boala pana la sf sarcinii?!
Mihaelaaa chiar asa rau e? sper sa nu fie chiar uragan
roxana
30+
Mihaelaaa spune:
Ba da Roxanici,asta e uragan sigur....si e din rau in mai rau!....
Sper sa ajung dimineata cu bine
Mihaela
29+
magdutah spune:
Roxanici: si mie imi este greu cand ma ridic de pe scaun ... as vrea sa ma tin de burtica,dar imi este rusine de cei din birou ... Deh ... ma tin batoasa ! O sa vad eu pana cand ... Insa incerc in ultimul timp sa fac cativa pasi pe hol, asa cam odata pe ora!
Mihaela: la noi parca deja s-a linistit ... desi nici bine nu incepuse! Tu pe unde esti, ca nu am retinut
? Lasa ca nu mai dureaza mult, cei de la scoala spuneau ca cel mult pana la miezul noptii!
Pupici, ma duc sa fac un dus !
Magda
Mihaelaaa spune:
la naiba... e rau de tot!
Tocmai a luat vantul jaluzeaua de la un geam dita mai...oare ce ma mai asteapta?????
Mihaela
29+
madmat spune:
of mihaela im pare rau ptr tine ca esti si singura.
dar stai linistita si nu te mai speria ca asa sperie si pe bb.
gandeste pozitiv si nu te mai gandi ce se intampla afara
.
daca nu o sa poti sa dorm sa ne spui cum mai este pe acolo.
fetelor va invit la o budinga asa buna a iesit este cu gust de caramele
pana acuma am mancat 2 castronele.
va pup si mai revin ca cu insomnia asta nu am altceva mai buna de facut
matilda
29+
roxanici spune:
Sori, pe foarte scurt ca sa nu plictisim lumea:
horMonica este o tanara ( fost fotomodel)de 19 ani (anul acesta si-a dat bacalaureatul) care s-a indragostit acum un an de un miliardar roman (Irinel Columbeanu cel care a adus in romania Alcatel la inceputurile telefoniei mobile si care acum are n afaceri si n conturi pline de bani). Dupa nici un an de dragoste furtunoasa intre aceasta tanara si dl. miliardar (in etate de 40 si ceva de ani) a aparut si primul lor bebelus si a venit si hotararea sa se casatoreasca. Am vizionat si nunta in direct....
Noi stim toate astea ptr ca exista un soi de reality show la tv care se numeste No Comment si care ne prezinta viata celor doi, asa cum se desfasoara ea.
Ceea ce a adus acest cuplu in atentie este diferenta de varsta, de aspect fizic (ea inalta, el scund), de cultura (ea om simplu din familie simpla, el baiat cu facultate, fiu de fosti ministri si mari intreprinzatori pe vremea lu Ceausescu ), faptul ca privim la televizor cum decurgea viata unor bogatani si multe altele.
Acum tot din cauza acestui reality show, am fost onorati si cu momentul nasterii care nu a fost transmis in direct la tv, dar am urmarit imagini din materitate si am fost tinuti la curent cu ceea ce se intampla minut cu minut. O adevarata tevatura....
roxana
30+
roxanici spune:
quote:
Originally posted by madmat
of mihaela im pare rau ptr tine ca esti si singura.
dar stai linistita si nu te mai speria ca asa sperie si pe bb.
gandeste pozitiv si nu te mai gandi ce se intampla afara.
daca nu o sa poti sa dorm sa ne spui cum mai este pe acolo.
fetelor va invit la o budinga asa buna a iesit este cu gust de caramelepana acuma am mancat 2 castronele.
va pup si mai revin ca cu insomnia asta nu am altceva mai buna de facut
matilda29+
de aia la plic? ca mie imi place....si as manca acum una
roxana
30+
Amma23 spune:
Buna seara, fetelor
vin si eu, desi am o lene in mine de urla. Aseara am adormit la 10, ceea ce nu s-a mai intimplat de ani de zile. Da' am dormit foarte bine.
Roxanici, si eu am durerea asta ( am spus mai demult). Am vorbit cu vara-mea care-i in luna a 5-a si deja o doare osul, asa ca noi suntem norocoase. Asta e, nu mai e mult. Adevarul ca pe mine ma doare si dimineatza, cind ma ridic din pat, zici ca-s anchilozata . Dupa ce ma misc un pic mai trece.
Mihaelaa, draga stai in pat, cit mai departe de geamuri. Nu ti se intimpla nimic cit esti in casa. Hai ca suntem cu tine. Si aici a fost vremea naspa azi.
De ajutor, ce sa zic..n-o sa fie mineni, doar eu si sotul. Dar nu ma plang, cred ca-i si mandria leului, "Eu ma descurc singura". Si nici nu vreau sa oblig pe nimeni la nimic. Mama e la scoala pana in iunie, asa ca le-am chemat pe amandoua la vara, in vacanta in Franta. Una in iulie, cealalta in iulie.
Sa va spun eu ce stiu de ceaiul de frunze de zmeur. E tonic uterin, antispasmodic si se foloseste in ultimile trei luni de sarcina, deci nu exista pericolul sa nasti mai repede din cauza lui. E bun si in durerile menstruale si in timpul travaliului, reduce durerea.
Roxanici, chiar ca esti simpatica..ciomag in zona pubiana. eu imi si imaginez cum ma ridic de pe scaun si ...boom, un ciomag![]()
Ralualexandrei, asteptam cu sufletul la gura povestestile nasterii puilor tai. Da' banuiesc ca esti ocupata cu ei, asa ca te iertam de data asta, te mai amanam
Kmi78, albaneza mea ce face? Sper ca esti ok, si tu si aia mica.
Elyanne, pupici pentru cei mici. Toti trei...patru cu mami
Cam atat pentru azi ca adorm pe tastatura
Somn usor tuturor.