Mamici de martie-aprilie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Ce este cu linistea asta fetelor?

Nu cred ca furtuna este de vina

hai fetelor la un pahar de vorba
Diana 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Scrisesem o adevarata poveste despre Columbeni,dar am sters si m-am gandit ca nu merita efortul...nici macar 1% din atentia de care au parte.Am fost si eu la camera de garda la Elias,ca aveam contractii si am stat juma de ora pe culoar la maternitate fara sa ma bage nimeni in seama...dar asta e viata...noi sa fim sanatosi,nu?

Despre soacra prefer sa nu vorbesc...e NO COMMENT.E genul de femeie care are mii de icoane pe pereti,si te barfeste pe la spate de nu mai stie de ea,sau vine dupa mine si spala vasele din nou.

Va pup si noapte buna...daca puteti dormi...noi ne intoarcem de pe o parte pe alta de 50 de ori pe noapte.

Mada33+

http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna, fetelor!! Sunteti la masa?
Intrebati la un mom.dat care ar mai fi scorurile la medici...o pritena de-a nascut in nov 2006, nastere normala cu epidurala, a dat la doctora cam 5mil(150$).Alta care a nascut in oct 2006, cu cezariana la cerere, a dat 10mil doctorei.Fetele sunt din Buc, unde am vazut scorurile sunt mai mari...din pacate

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Yo am zis de soacre, eu n-am prea scris... Sa va faceti o idee, la noi la nunta (acum 5ani) nu ne-au dat nimic, nici meniurile nu si le-au platit,socrului i-a fst ff rau, ea nu voia sa plece cu el acasa, voia sa mai danseze... Ma rog, si altele...tipat la mine de fata cu ai mei, observatii facute la fel...Si stiti de ce ma oftic? Ca e o pers care are o facultate, un loc de munca(desi e pensionara merge cu juma' de norma la munca)fff bine vazut...Dar m-am convins ca bunul simt nu tine de vreo facultate...in general e nativ..
Asta este.
Va pupam si mai aterizam noi p-aci...
31

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Seara buna....
Magdutah si Katink, multumesc ptr lamuririle privitoare la ceai.

De cand am citit, vroiam sa ii urez curaj lui Raldi si sa se intoarca acasa cu bine (urma sa i se faca cerclaj).

Azi am fost si eu la medicul de familie, am primit trimitere ptr analize si mi-a confirmat ceea ce banuiam si eu; bebe este momentan in prezentatie transversala. Mi-a zis imediat dupa ce m-a palpat, fara sa ma fi plans eu dinainte ca sta cu ceva tare in coastele mele.Astept si vizita la OB sa vedem daca am avut dreptate amandoua legat de pozitia lu' bebe.

Tb sa ma plang cuiva si cred ca la voi e cel mai bine. Eu stau multa vreme pe scaun la serv (mai toata ziua) si cand ma ridic de pe scaun zici ca cineva mi-a dat cu un ciomag in zona pubiana. Simt si presiune si ca un soi de durere, nu prea pot descrie bine. Ma adun cu greu si daca fac cativa pasi aproape ca durerea dispare, ramane doar senzatia de apasare. Mai experimenteaza cineva asa ceva?
Nu ma doare in interior sa zici ca e vezica sau colul este apasat. Articulatia din zona pubiana si stratul de carne de pe deasupra ma dor. Zici ca is un purcel care a fost batut sa i se fragezeasca carnea

roxana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

buna seara
revenim si noi cu vesti, din pacate nu prea bune, am facut greseala sa scot nasucul la aer si ma intors raceala, , acum stau in pat sa transpir
daca oscilam daca sa iau sau nu antibioticul azi m-am decis, dr la care am fost azi cu fimiu a z is ca sunt viroze iar antibioticul doar omoara soldateii din corp asa ca ceai vit c si cam atat pt mine caci paracetamolul nu il suport

Alexa31+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

buna fetelor.
vin si eu la raport ptr ziua de astaz.
nu prea avem noutati
despre subiectul cu soacra eu nu prea am cum so barfesc ptr ca am fost in egipt la ea doar in vizit si am stat cel mult o lune in fiecare an dar pot sa spun ca am fost foarte multumita de comportamentul ei si m_as bucura sa fie asa tot timpul.
va pup si mai revin

matilda29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

Eliana si celelalte fete, inteleg ce spuneti si imi aduc aminte cum erau spitalele din Romania si de conditiile mizere, lipsa de respect, etc. E de-a dreptul trist… Apropos, ce e cu Hormonica asta… sa inteleg ca sunt niste miliardari care si-au filmat o nastere de lux si s-a dat la TV?

Cat despre informatiile gasite de tine Lili_q, la mine treaba cu colostrul si contractiile e dovedita…eu am de amandoua, colostru chiar prea mult, de aia am facut si mastita asta nenorocita . Mie au inceput sa imi curga sanii la 5 luni, deci nu e regula sa curga numa in ultimele luni de sarcina.

La articolul soacre, asa cum zice Carmenefr, sunt de acord ca bunul simt nu tine de facultate. La noi a fost asa nasol de la inceput, ca singura modalitate in care am putut sa traim si noi linistiti a fost sa rupem orice relatie.

Lilidana, ce mai faci, ce mai zici? Te-ai obisnuit la Ottawa?

Sori cu 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna fetelor! A trecut si ziua de azi. Inca ma minunez ca bebelina are 2 kg si ma intreb cum voi naste. Ma rog sa nasc la 37 de saptamani ca sa nu treaca de 3 kg si un pic.
Legat de nasterea MOnicai- numai de asta se vb azi la Filantropia. Eu nu am vazut insa nimic la tv si nici nu ma uit ca ma va lua greata la cum au pupat-o toti in fund si saracile femei care nu au bani sunt batjocorite si lasate sa se chinuie cat mai mult.
In seara asta am luat pampers pentru bebe. Am luat marimea 1. 44 bc 29 ron in Carrefour. Meritau mai mult ceilalti- mar 2 (3-6 kg) ca erau 38 ron 60 buc parca sau 70 nu stiu dar m-am gandit ca sunt mai buni astia mici pt inceput. Am luat si servetele umede... Poate ma apuc si eu de bagaj ca asa zic de luni si nimic.

REBIANA27- nu am vazut sala de nasteri de la Filantropia. Am vazut numai camera de garda unde e vanzoleala mare si destul de aiurea sa te consulte asa cu toti pe acolo dar ce sa faci.... si laboratorul de analize si unde se fac ecografiile. Nici nu stiu unde sunt saloanele. De ce am zis ca personalul e strict? Asa mi se pare mie, adica nici mai bun nici mai rau ca in alte parti. Dar nu cred ca ar fi de acord cu asistarea sotului, cu exercitii in timpul travaliului etc. Sa vedem care naste prima poate ne mai luminam.

Legat de soacre: a mea e ok. Ea va veni 1-2 saptamani sa ne ajute cu bebe. E o femeie credincioasa, f muncitoare dar nu f saritoare dupa parerea mea. Ea e asistenta la maternitate in provincie si abia am scos de la ea unele informatii. Plus ca are parerea ca daca ea nu ia bani de la mamici nimeni nu o face sau nu-si conditioneaza actiunile de acest luru si eu stiu exact ca nu e asa. In rest ne intelegem f bine. Nu ne-am certat niciodata. Dar nu as vrea sa locuim impreuna. Cred ca s-ar strica relatia buna care o avem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Roxana si eu simt aceeasi chestie ca si tine! Ai descris perfect senzatiile. La fel ca si tine si eu resimt durerea dupa ce ma ridic de pe scaun.

In plus mi s-au umflat si picioarele, la glezne, iar timp sa stau mai mult in pat, eventual cu ele ridicate, nu prea am. Mi-e teama sa nu se umfle si mai tare, ca de revenit nu cred ca-si mai revin la forma initiala pana dupa nastere. Si trebuie sa spun ca nu mananc prea sarat, sunt mancaruri pe care nu le sarez deloc chiar.

Soacra e ok. Nu locuim impreuna si asta e foarte bine ca eu sunt de principiul ca oricat de mult ne-am iubi noi tot ar interveni discutii la un moment dat. Are o fire usor dificila dar datorita faptului ca ne vedem doar in week-end acest lucru nu ma afecteaza nici pe mine si nici pe sot. Ne ajutam reciproc de cate ori putem, vorbim frumos una despre alta... asa ca suntem multumite una cu cealalta. Dealtfel ne cunoastem de 10 ani.

Acum ma duc la somn... o iau pe urmele Mihaelei.
Pupici si noapte buna!

Rebiana 28+

Mergi la inceput