Mamici de martie-aprilie 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loina_ln spune:

carmenefr buna ideea ta cu subiectul despre soacre..daca se mai hotaraste cineva...eu vin la discutii

mai vrea cineva?

cu
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pr_.png"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

am uitat sa va spun cand vorbeam de hainute primite-purtate ... ca si eu am primit ceva !!!!!!

Mi-a dat mamica mea cand am fost in toamna acasa 3 scutecele cu care m-a infasat pe mine cand eram mica-mica! . Sunt asa de mandra de ele !!!

Pupici, Magda

Mergi la inceput

iar ajutor dupa nastere nu cred ca o sa am! O sa trebuiasca sa ma descurc singurica. Mamei nu prea ii surade ideea sa vina aici, ar prefera sa ma duc eu acasa, dar asta nu o sa o fac pana nu creste BB mai mare si puternic. Iar pe mama-soacra nu am intrebat-o...
Sotul sper sa imi fie de ajutor, asta in cazul ca isi sustine teza de doctorat pana atunci ... Daca nu... asta este ... o sa fac eu fata cumva la toate

Pupici si mai revin pe seara!
Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Magdutah,vad ca tu esti linistita....nu e si la voi vreme mare?Ca zice ca in Nord e si mai rau ca aici...

Mihaela29+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Absoluta, Zara nu-i magazinul ala de fitze din Mall? Si daca ar avea haine de bebe, nu stiu de ce, dar nu ma astept sa fie cine stie ce. Nu mai bine Old Navy? Sau am vazut un magazin cu hainute super pe calea Victoriei (daca o mai exista), parca "Z" il cheama.

Monica x2 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Buna seara

in legatura cu subiectul soacre eu sunt cred printre putinele nurori care nu pot spune ceva negativ despre a mea

Noi stam cu ea si eu nici nu simt ca sunt maritata pentru ca nu am grija de nimic *- asta si datorita faptului ca ajungeam foarte tarziu acasa - ea spala , ea calca, ea face mancare - duminica mai gatesc eu daca ramanem acasa in weekend, ea face curat

Eu ma simt ca la mama acasa ....acum sa nu ziceti ca eu nu pun mana pe nimic o ajut dar greul il duce ea saracuta. Ma rasfata si saptamanal imi cumpara cate ceva ... ca la copilul ala mic de imbracat inainte, acum fructe si dulciuri.....stam impreuna de 5 ani si nici o schimbare

O iubesc si o respect mult pe soacra mea, diferentele de varsta si de opinie le rezolvam foarte usor...las de la mine pe moment ca am vazut ca se supara si apoi tot ca mine fac.....Noi ne-am mutat de aproape un an in acest apartament - cu 4 camere ca unde stateam inainte nu mai aveam loc, aveam de gand sa concepem pe bebe....si nu a avut vreo obiectie la cum l-am aranjat nici macar la camera ei a zis sa i-o facem cum vrem si asa am facut-o si a fost incantata.......sunt lucruri care pe moment nu-i plac dar cu care se obisnuieste

hai ca m-am intins dar sa stiti ca am o soacra - "Socrela" eu asa ii zic, nu am putut sa-i zic mama si-mi pare rau, de nota 10

Diana 27+

Mergi la inceput

Buna seara tuturor,

gata am ajuns acasa!

Mihaela: aici inca nu a ajuns "uraganul", dar inca il asteptam. Al meu sot vroia sa ma aduca acasa cu masina, dar am refuzat si am luat autobuzul.
A plouat toata dimineata si abia acum incepe sa bata vantul ... eu inca astept ... dar rau tare este la Marea Nordului, noi suntem la cea Baltica si pana acum mi s-a parut ca stam asa ... "la dos".
Daca se schimba ceva am sa spun negresit!

Pupici, Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Salutare la toate burticile....

Sa dam si noi raportul.....deci in legatura cu ajutorul dupa nastere va veni mama sa stea la mine vreo luna.....ca nu e aici in oras cu mine...desi saracutza e paralizata pe partea dreapta se descurca f...bine asa de cativa ani ....ea saraca zica ca nu are cum sa ma ajute dar eu ii zic ca daca imi face de mancare si ma ajuta la curatenie dupa ce vin din spital e ok...ca ea se descurca si cu o mana face mai bine ca inainte.....chiar soacra-mea zice ca o apreciaza ca face mai multe si mai bine ca ea.....
Si face niste prajituri......asa cu o mana se descurca de minune...abia astept sa vina sa stea cu mine...ca sunt sigura ca si cu bebe ma poate ajuta.....asa cum va putea ea....

Despre soacra nu am ce zice nimik de rau...doar ca ea mai si lucreaza undeva dar sunt sigura ca daca va fi nev ma va ajuta...desi mama e tot mama...
parca cu ea sunt mai in largul meu......asta e vom vedea ce va fi

Am fost si la doctorul meu azi si mi-a dat sa iau Ca+vit D de 2 ori pe zi .....si mi-a zis ca de acuma ne vom vedea la 2 sapt.....bebelusca misca nonstop...desi mult mai tare ca pana acuma......nu ma supar oricat de tare ar da numai sa ii fie ei bine....

Karra 32+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/carminutzaa/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

gabi78 vezi ca ti le-am pus pe mail pe cele pe care le aveam eu

Diana27+

Mergi la inceput

ooo, dar ce liniste e in seara asta!
A venit furtuna si a taiat internetul ?

Aici de abia incepe ... e un vant afara ...

Magda 29+

Mergi la inceput