Copilasi de mai-iunie 2004 (82)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna mamici si copilasi!

am fost astazi la curs,avem un profesor beton-un american haios si priceput!Partea prosta este ca ne dau aia mancare "la greu" , iar eu de 2 saptamani nu mananc decat anumite chestii...
In timpul zilei pe hol sta tot timpul un bufet cu pateuri si prajituri, iar la pranz se serveste de la ciorba la tort!!
Am avut insa o ambitie fantastica si nu am baut decat apa plata !Hai ca mai am doar 4 zile de post!!!

Cand am ajuns la bunici am avut o priveliste numai buna de !!
Bunicul era legat de maini si de picioare, iar Sebi trona mandru pe el !!

Simona,astept poze noi,esi stiu ca esti f. ocupata si obosita! Sunt ca un scai,nu?
Diana,Mephala,va fac galerie amandurora!!Succes maxim,mama lor de kile.Eu am tinut 2 saptam. dieta daneza sa lesin din prima zi.Am inceput sa iau vitamine (MagneB6 si acid folic),si ma simt f. bine!Am reusit sa scap pana acum de vreo 4,pana sambata poate se mai indura macar unul sa plece!!La voi este insa o alta situatie,voi trebuie sa le asigurati si bblusilor papa buna!Tot la fel de mult vreti sa alaptati?
Ralu,waw!Sa fie sanatosi si sa fiti fericiti!!!Ce mai face Maria?
Paloma,bafta multa! Sa alegi ce este mai bine!!Tu esti avocat sau notar? Oricum parca ai facut fac. de drept
Vanessa,si tie la fel!
Madutza,bafta cu gradinitele!In curand ne va apuca pe toate febra cautarii lor!
Chiar eram curioasa sa stiu cam cati copilasi vor merge din toamna si cati nu..
Diana,Carmen, voi ii dati la gradi sau ii mai lasati cat stati cu celalalt copil acasa?

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cami, da Carmen si cu mine suntem in echipe adverse... Eu am de gand s-o la pe Timi sa suga atat cat va dori si cat voi avea ce sa-i dau. Pe Vladut vreau sa-l dau pe la toamna la gradi inca nu sunt sigura, dar sigur la anu pana maxim inceputul lui februarie il dau.

Cius, pupici si tie!

Paloma succes la servici!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Ciuss- da este vorba de bb2, eu il voi lasa pe moment in pace, eu cred ca pur si simplu nu este hatarat si spune numai prosti, ieri se uita la niste proiecte de casa si l-am intrebat daca are dacand sa construiasca, el a spus ceva de genul acesta: TREBUIE SA INCAPEM CUMVA CU TOTI, 2 CAMERE SUNT CAM PUTINE! Pur si simplu singur cr5ed ca nu stie ce vrea. Poate acum cand se va intoarce din concediu creierul lui va funcyiona mai bine, nu va mai avea intreruperi! Credetima ca eu nu mai suport: BA VOM AVEA, BA NU VOM AVEA! cred ca ma intelegi si tu si fetele.

Cand vin va voi scrie mai mult, acum trebuie sa ma duc la doctor dupa medicamente, viata nu este asa cum am vrea, toata viata trebuie sa le iau

Alus + Julia http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Anacami, am ras cand am citit.
NU MAI VREAU BB. am 2 cat 10 si e suficient. plus ca am si o varsta.....
nici nu mai emigrez la varsta asta.
e vorba de o oarece "curatenie" in viata si in familia mea. de pus lucrurile la punct. dar nu pot sa fac asta decat dupa ce se lamureste povestea cu mama. nu pot sa provoc discutii acum... Poate ca sunt si eu stresata si obosita... Dar vreau sa fac niste schimbari si o sa fie ceva taifun pe aici. va zic mai multe cand o fii momentul ca inca nicieu nu am o situatie clara in cap.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

A fost soacramea cu MIhai la doctor, iar seful mi-a spus ca sar putea sa nu fie nevoie de mine la munca, asa ca mai trag putin de timp.Poa nu ma duc. Opa, mey ce chef de munca am .

Simona Multumesc de cuvintele frumoase.

Ralu Felicitari surorii pt bb. Maria ce mai face?

Cami Spor la invatat. Mey, poate le spui organizatorilor ca tu papi alceva decat ofera si gasiti o solutie. Doar vitaminele nu cred ca ajuta. Bia va merge sigur din toamna la gradi pt ca eu am mintea cam ingusta si prea mai stiu ce sa o invat. De ex acom face puzzel-uri, dar meritul e al lui tati.

Alus Da ce de trebuie sa iei medicamente.

Vanesa Sincer, cum rezisti. Ca eu aram la capatul puterilor cand s-a operat soacramea. In 2 saptamani eram cheauna .
Da pentru asta meriti toate si admiratia mea.
Cum ii mai merge lui Cata la gradi?

Capiata de fimea, ca altfel nu pot sa-i spun, aseara ne-a facut iar recital la culcare. Cred ca va trebui sa o bag in pat inainte sa clacheze din cauza oboselii. Asta ar insemna pe la ora 7-7.30 seara moment in care noi abia luam masa. Dupa ora asta incepe recitalul.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutari fetelor!!!!

Avem zapada ... si ninge de numa' ... acum am intrat in casa si de abia am reusit sa-l conving sa se desparta de zapada mult iubita :) Chiar ma gandeam ca acum 2 ani se uita cu ochi mari si speriati la albul din jurul lui si acum era tot ingropat in zapada si era cel mai fericit :) ... si desteapta de mine a uitat sa ia aparatul foto sa "prind" momentul. Ma oftic de numai!
Am intrat oricum la timp, eram fleasca pe pantaloni si inghetata toata, lui Cris nu-i pasa, deh, el ara pantaloni de ski si ghete tex ... vreau si eu ;) Am incercat si un om de zapada, dar fiind f. pufoasa nu se face bulgari ... poate peste cateva zile, cu tata, care-i mai priceput in chestii din astea.

Vanesa, ai tot respectul! Cum reusesti mai mama?! Ai grija putin si de tine! Multa sanatate la bolnaviori ... si tie multa putere! Si bafta si putere pentru "schimbarea" dorita!

Nico, sa stii ca a decis bine Bia cu somnicul de la pranz ... nu-i mai bine sa o culci mai devreme? Decat la 11 ca noi si chiar cu greu ... aseara am avut si noi "recital" de m-a enervat ... vai ce am mai intrat in el, de era speriat si Boby ;) ... dar aveam niste nervi....

Cami, am ras cu lacrimi! Ai un baiat fenomenal!!!! Pupici! Bafta la slabit ... cu toate ca nu inteleg de ce vrei.

Simona, pupici!!! Ce bine ar fi sa am baterii Duracell ... ma strecor asa, ca-s o puturoasa de prima mana ... ma prefac doar ca-s o harnicuta :)

Ralu, nastere usoara surorei tale si bb-lus sanatos si mancacios! Referitor la vorbit: cica depinde de copil (nu de intelepciune sau educatie, ci pur si simplu de gene) ... fiecare isi da drumul dupa fire. Si Cris vorbeste stalcit, cu toate ca are si cuvinte pe care le pronunta perfect (pe germana zici ca-i neamt ;))... eu nu ma panichez, oricum vorbeste deja prea mult ... ma doare si capul cateodata! :)

Cris o sa mearga din sept. la gradinita ... mai ales ptr. invatatul germanei. Altfel poate nu l-as da, o sa fie stresant cu dusul si luatul la ore fixe, cu "omuletzul" dupa mine ... cu bolile inevitabile ... dar asta este, trebe!

Paloma, ce ai hotarat? Tin pumnii sa fie hotararea cea buna!

Ioana, noi vrem sa mergem la Monaco (nasii lui Cris) in sapt. inaintea Pastelui ... de Paste suntem din nou acasa, sa sarbatorim cu totii. De abia astept, deja am intrebat si casuta de la "tara" (e in munti, deasupra la Monaco, defapt in Franta) e libera si ne asteapta :) Ai nevoie de clienti? ;) Pupici!

Va pupic, pun masa ca acum vine tati si eu ma "joc" :) O zi faina!!!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi Ani Simona!, multa sanatate si fericire in familia ta.

Is capiata de munca(ce noutate).Vreme de cacao nici asa nici asa.
Inisa e la cresa si mie imi sta gandul acolo, cum sa fac sa fug so iau mai repede ca tot timpul o iau ultima.Ma gandesc so inscriu la gradi din toamna.Sunt numai in faza de gandire.Dar vreau ceva cu program lung pina la 18 macar.Daca ma dau astia afara e vina Inisei
Eu imi caut altceva mai bun sa vedem cu noul an ce oferte vor fi.Dar nu ma mut cu una cu doua ca is cam fidela de felul meu si nu pot renunta usor.

Irinusha, ninge la voi?Ce frumoooos.Io n am vazut zapada pe anu asta dar cica in februarie va veni si pe aici asa ca mai sper.

Paloma, tin pumni sa iei hotararea cea buna.

Ralu, nastere usoara surorei tale

madutza, ce bine ca ne mai scrii

Anacami cred ca de mine este nevoie la cursul ala.Io am o buba la stomac, am primit rezultatele de la analize.Si trebuie sa incep un tratament.Poate pun si io 5 kileeee

bertha, uuuuf ce vesti :(.Imi pare asa de rau ca v au stricat planurile.Dar sti cum este, in cazurile astea iese mai bine ai sa vezi

vanessa ca sa mai zic, curaj si inainte

diana,carmen, bafta la concurs.Io tin cu amandoua

Irinel, cum e la servici?

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Buna fetelor!!
Azi imi pun cenusa in cap.Mi-au cedat nervii si Gabi a luat o bataita...Cred ca nu l-am mai pleznit asa niciodata .Dupa doua zile in care a fost tare neascultator azi mi-a desenat cu pixul pe pereti si pe husa de pe scaunul din bucatarie.Cat mi-am udat florile si eram cu spatele la el.Taica-su e plecat in delegatie asa ca nu l-am putut plasa nici o secunda si eu am ajuns la capatul puterilor.
Si parca se mai cumintise.Acu' iar nu mai asculta se imbraca dupa lamuriri indelungi si ridicarea vocii,mananca aproape tot asa, de culcat ce sa zic,proteste si tipete.
Acum plang de mila lui si-mi pare tare rau mai ales acum cand il vad ca doarme ca un ingeras..Imi pare rau ca eu trebuie sa fiu cea rea caci cu tata are doar program de joaca.
Si parca si tine suparare,inainte fugea repede la mine si isi cerea iertare.Acum ia pozitia mutului.
Nu va mai plictisesc cred ca fiecare aveti parte de asa ceva .
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Nicoleta- imi este greu sa spun dece iau aceste medicamente, eu nu sunt sigura cum veti reactiona, aici stiu doar o parte din familie si 2 prietene care am stiut ca pot sa le spun, este o boala care lumea reactioneaza diferit. De multe ori imi venea sa ma plang la voi prin ce trec dar cum am spus nu stiu cum veti reactiona. Pot sa-ti spun acum ca nueste rau, urmatoarea vizita o am in iunie, daca va fi totul bine nu voi mai avea sar putea nevoie de medicamente, dar asta nu depinde nici de mine nici de doctor.Plus ca aceasta boala a aparut cam de 4 ani si doctori nu stiu carei motivul. Sper sa ma intelegi si tu si fetele, ca am tacut de frica si in contiunuare imi este frica sa spun cuiva sau sa am probleme cu asta cand sunt pe strada. Imi este greu sa traiesc asa, dar trebuie si imi da putere Julia si gandul ca sotul meu ma iubeste cu adevarat deoarece nu ma lasat in aceste clipe.

Alus + Julia http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Cristinutza, mai mamica, nu stii vorba: "unde da mama, creste!"? Lasa ca-i trece! Io-s cu gura mare ... sa ma auzi ce-l mai cert, cred ca doar jumate intelege ... dar Cris e mai sensibil, nu conteaza ce zic, tonul face muzica :) Pupici sa-ti treaca supararea!

Laureta, vrei reteta de ingrasat? Iti stau la dispozitie! ;) Pe bune acum, daca ai probleme cu stomacul este indicat sa mananci putin si des ... nu poti sa rontai ceva la servici? Asa, cam la 3 ore sa bagi ceva in gura. Pupici, sa auzim de bine!

Tati a venit mai tarziu si a plecat mai devreme ... a cam papat pe fuga, dar fiind asa zapada nu s-a mai incumetat sa mearga cu bicicleta si-i trebuie mai mult sa ajunga la servici. Cris doarme, cu toate ca vroiam sa nu-l mai culc sa ajungem la timp la party, era frant dupa atata zapada si a cerut singurel. Il scol pe la 4 si sper sa ajungem la 4.30 ... nu de alta, dar sa mai prind si eu putin tort ;)
Ca tot uit sa va spun: furtuna a trecut usor pe langa noi ... pe la 5.30 m-am trezit cu Boby acasa (era pustiu orasul si au inchis magazinele) ... noroc ca nu m-a prins cu amantu' ;) Ca sa fim siguri am bagat tot de pe balcoane in casa ... asa ca am stat linistiti. Oricum, la noi in zona a fost ok.
Ieri, pe un vant geata, noi ne plimbam prin oras dupa cadou. Dar am gasit ceva fainut: o jucarie de la Fisher Price (o omida, pe care o poate trage dupa el), o pijama, un costum pantaloni-bluza, sosetele. Eu zic ca-i bine, sper sa le placa si lor. I-am luat si lui Cris boxer shorts si ii vin super ... asa imi place, de l-as tine doar in ei sa-mi faca parada modei :) Si nu m-am putut abtine si am luat si pentru "omulet" doua body-uri (neutrale: galben si turcoaz cu verde) ... am avut asa un sentiment misto!
Gata, ma duc sa impachetez cadoul ... si sa-l scol pe Cris ... o sa fie un circ! Pupici! Pe maine! O seara faina!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput