Copilasi de mai-iunie 2004 (82)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Fetelor,cu rusine recunosc ca la noi este cam adevarat:la mamaia se joaca si singurel cate o ora,vorbeste cu jucariile,construieste si repara!!Nu mai vorbesc de tataia, care este un om f. bland,stau intr-un colt si discuta aproape in soapta,in legea lor.
Si sotul meu este un tip calm si foarte calculat (de,e balanta); nu stiu ce se intampla cand il vede in special pe tati incepe sa topaie,sa povesteasca,sa tipe de fericire.Baga turbo la motoare, este ca un ied!!!
El in fiecare zi este mai nazdravan ,dar sambata mai sa-mi scoata inima din mine,la propriu.De obicei am ceva probleme cu pulsul;am ajuns la un moment dat la un cabinet ca nu ma simteam prea bine,la masuratoare aveam puls 100-cand cica ar trebui sa fie intre 60-80. Si a doua zi-duminica-cand imi aduceam aminte, aveam palpitatii!!Vorba Laurinei, cred ca a fost ceva in aer ,daca si alti copilasi au facut crize!
Stiti ce mi-a propus ieri ? Mi-a zis "hai sa zicem ca tu esti Sebi si eu mami".Apoi "Sebi stai acolo, Sebi stai cuminte, ..,ce faci puiule,...,Sebi vrei sa te joci,...".

Bertha,imi pare rau,sper ca tot raul sa fie spre bine!
Alus,uff! Se zice ca este o hotarare care trebuie luata in doi.Eu ma gandesc insa ca de fapt unul trebuie sa cedeze,sa isi spulbere visul,deci nu este o hotarare de buna voie,ci de nevoie.Unul ia o hotarare,iar celalalt trebuie sa o accepte! Nu stiu daca ati inteles ce am vrut sa spun...Cat dureaza concediile acestea organizate de firma (anul trecut parca a fost in Brazilia)?La noi in Romania nu am mai auzit de asa ceva,cred ca nu as fi pregatita sa accept o asemenea idee. Tu trebuie sa iti cunoasti mai bine sotul,eu ii mai cunosc o parte din slabiciuni si incerc sa le exploatez in favoarea mea.Eu nu as lua pastile,de ce sa iti bombardezi corpul aiurea? Daca el nu mai doreste copii,sa se protejeze el!Daca se intampla,cu atat mai bine pt. tine (ca doar esti sotia lui,nu o relatie trecatoare).Poate incet-incet reusesti sa il indupleci,trebuie sa inteleaga ca si tu ai suferit!Vorbeste mai mult cu el,nu prelungi prea mult perioadele de nebagare in seama.Bafta multa!
Irinusha,a trecut tornada?ce mai face Cris,ce mai face omuletul de zapada?
Laurina,clar,sunt pe aceesi lungime de unda!. Imi pare tare rau c treci prin stres datorita seviciului! Trebuie sa ne adaptam si noi la ideea schimbarii mai dese a serviciului,in caz ca nu ne place! Din acest punct de vedere,toata admiratia mea pt. Monet!
Hai poate facem amandoua cate o fetita nazdravana (am zis nazdravana ???)de varsta apropiata...
Eu trebuie sa ma laud ca am nimerit intr-un colectiv extraordinar (nici nu am un an);in curand o sa-mi mai schimb o data echipa (dar voi colabora si cu cea veche);voi avea o sefa super (tanara,desteapta,stie ce vrea,frumoasa..).Si vechiul sef este super..
Carmen,ce mai face Eric? sper ca nu mai are nici o problema de sanatate! Mai stiti ceva de Danaa?
Simon, ai un sot extraordinar si un baiat tare scump!
Lasati ca o sa scape de pe o zi pe alta de scutec!Maine o sa zica ca au luat hotararea () sa faca la toaleta.

Vanessa,am citit cu sufletul la gura tot mesajul tau;am crezut ca mai vrei un bb sau vrei sa emigrezi.Orice ar fi,multa bafta,sa ti se indeplineasca dorintele!
Nicoleta,Bianca va merge la gradi la toamna?

Saptamana aceasta o sa merg la un curs,de dimineata pana seara,asa ca o sa intru mai rar pe forum.
va pupam si va dorim numai sanatae!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Aaa,Ioana!Nu cred ca vom pleca undeva de Paste,vreau acasa sa ma odihnesc! Poate inainte sau dupa sa mergem la munte, il luam si pe Sebi si facem trasee montane .Poate asa isi va mai consuma energia!
In concediul de odihna mi-as dori sa mergem la Paris,dar pe sot nu prea il incanta ideea (ca cica nu vrea sa ii rup picioarele sa vada "obiective",el vrea sa stea cu burta la soare si sa faca baie,adica sa nu se deplaseze prea mult).Sper sa gasim si o oferta buna,mi-ar place sa il luam si pe Sebi sa vada Disneyland,dar mi-e cam frica..
Diana, bafta! esti o mamica hotarata,ambitioasa si cocheta!
La fel si Carmen (Mephala).Sunteti in echipe adverse ?

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Simona!

Noi suntem bine, doar ca sunt foarte ocupata si obosita. De 2 saptamani lucrez si in week-end si zilnic cate 12-14 ore pe zi. Si peste toate astea maine trebuie sa dau un raspuns la o oferta pentru un alt post cu mai multi bani si munca mai multa si nu m-am hotarat inca.
Poate alta data va scriu mai multe.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Craciun 2006 si altele
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

IOana As vrea sa merg undeva sa fie liniste si sa ma relaxez. Pe la noi prin tara ca n-am bani de strainataturi. Da din pacate tre sa dau raportul pe la neamuri

Irinusha Petecere frumoasa. Mey, nu ma infiaza mama ta? Ca tare as vrea sa fiu si rasfatata.

Simona Ai doi barbati de nota 10. Nu-ti face probleme cu Victoras. Mai tii minte cand te plageai ca nu vorbeste?

Maduta E o problema cu soacrele, mai ales cand le dai sfaturi. Zic ca tine si fac ca ele. Anei

Carmen wow, ce flacau mare si... cand il insori. Na, ca acum am inceput cu petitul. Mai e bolnavoir? Cum se impaca cu bunicul?

Vanesa sanatate la toata familia.

Berta Hai ca am ras cu lacrimi. Auzi la el, "imi iau jucariile si plec". rad eu, rad, da nu-i de gluma. Eu as face asa (cu Bia merge cateodata) sa ii spui ca acasa sunt anumite reguli, la mamaie altele si ca ai vrea sa tina cont de ele.

Anacami Bun schimbul. Na-i inceput sa faci ca el casa vada cum este?

Noi am avut o seara linistita. Dupa ce am mancat am vizionat niste poze si apoi am inceput sa ii spun Biei ca e ora de culcare. Desi era 20.30 n-a comentat. Ne-am spalat schimbat si cat am pregatit laptele a mai colorat putin cu Mihai. Apoi s-a culcat fara galagie. La 21.00 dormea dusa.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Moooama fetelor! Dar ce ati mai scris azi-noapte! Si nici nu a fost luna plina.

Vanessa, mei mama, toate bubele rele....stii tu vorba aia. Esti mama ranitilor in familie. Multa sanatate intregii familii si ai si tu grija de tine, ca nu vad cine ar face-o in afara de tine...Pupici!

Cami, ma bucur mult ca faci progrese la locul de munca. Imi aduc aminte de inceputul anului trecut, cand eram amandoua in focuri. Si Ana cand ne vede sare ca un iedutz, dar nu face prostii si nu mi se pare ceva rau. Pe mine ma enerveaza ca e "fitzoasa", la propriu!

Paloma, asteptam sa ne scrii ce si cum cu noul post.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/padme_ami2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Paloma Mey, te-am uitat aseara. Succes cu noul post. Cristinei.

Iar am facut turul gradinitelor din cartier si imprejurimi. De data asta am reusit sa depun cerere de inscriere la 2 gradi. Cica sa revin prin aprilie-mai sa vad care sunt criteriile de inscriere.

la toata gasca.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Fete dragi,
mi-e un drag de voi sa va citesc,sa vad cat de sufletiste sunteti...
Vanessa-imi pare tare rau ca trebuie sa duci atatea poveri...dar ai 2 minuni pentru care merita sa rezisti...
Nico-tu ai fost,esti si ai ramas sufletul grupului...mereu la datorie,mereu cu o vorba buna pentru fiecare!
Irinusha-eu cred ca tu ai baterii Duracell...mey...si cu Cris,si cu "omuletz" si tot ai timp pentru toate...
Paloma-te felicit si eu!...cum e la noul loc de munca?
Alus-sper ca totul va fi bine in curand si la voi si veti ajunge la un consens...am inteles bine...e vorba de un bb2?
Cami-tu esti o dulce-dulce! iar Sebi e un copilas tare destept...are dreptate Nico...atunci cand iti mai propune un schimb de roluri,incearca sa il imiti...
Irinel-
Carmen,Berttha,Laureta,Madutza-

ooops-s-a trezit Coto si nu mai pot sta la o vorba cu voi,dar va imbratisez pe toate si pe puii vostri

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cius22

Fete dragi,
mi-e un drag de voi sa va citesc,sa vad cat de sufletiste sunteti...
Vanessa-imi pare tare rau ca trebuie sa duci atatea poveri...dar ai 2 minuni pentru care merita sa rezisti...
Nico-tu ai fost,esti si ai ramas sufletul grupului...mereu la datorie,mereu cu o vorba buna pentru fiecare!
Irinusha-eu cred ca tu ai baterii Duracell...mey...si cu Cris,si cu "omuletz" si tot ai timp pentru toate...
Paloma-te felicit si eu!...cum e la noul loc de munca?
Alus-sper ca totul va fi bine in curand si la voi si veti ajunge la un consens...am inteles bine...e vorba de un bb2?
Cami-tu esti o dulce-dulce! iar Sebi e un copilas tare destept...are dreptate Nico...atunci cand iti mai propune un schimb de roluri,incearca sa il imiti...
Irinel-
Carmen,Berttha,Laureta,Laurina,Madutza-

ooops-s-a trezit Coto si nu mai pot sta la o vorba cu voi,dar va imbratisez pe toate si pe puii vostri

Mergi la inceput

am uitat sa pup pe Diana,Mephala...ooof...iertare...si daca am mai uitat pe cineva ,va rog sa ma iertati...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Buna fetele!!

Camelia-ai intrebat de vacanta de Pasti. Noi nu plecam nicaieri. Vin parintii nostri aici pentru ca sora mea are DPN-ul pentru al doilea bb pe 4 aprilie si deci vom fi cu totii la datorie!

Diana-wow ce concurs ati "proiectat" la "Un nou stil de viata"!!! Aveti si premii materiale sau doar virtuale?Pupici

Vanessa-dar tu esti o mamica eroina! Cum poti sa le faci pe toate? Ca eu stau si ma plang cate am de facut doar cu 2 fete cucuiete!!! Spor la treaba si sa ai multa rabdare

Irinusha-pupici lui Cris si felicitari pentru "omuletul de zapada"

Va pup pe toate!

Mergi la inceput