Copilasi de mai-iunie 2004 (82)
Raspunsuri - Pagina 27
anacami spune:

LAURETA 

Sa fii sanatoasa,iubita si sa ai parte numai de bucurii!!!
Lili,iti tin pumnii!!!
Acris,pacat ca nu esti mai aproape,ti-as fi dat eu 2 DVDuri cu Thomas!Laurina, poate ne vom intalni in sfarsit in viitorul apropiat
; daca vrei si tu, cu placere!
Lui Sebi ii plac toate cantecelele in romana, stie multe versuri din ele (chiar le-am scris,sa le cant si eu cu el...);la cel in engleza doar cateva cuvintele de sfarsit de vers
.Mi se pare un desen "linistit", cred ca este filmat dupa macheta cu "personaje" reale.Vocea in romana este placuta, parca ii pune sa gandeasca si pe ei (uneori ii indeamna sa faca alegeri din 3 optiuni)..ce mai, a inceput sa-mi placa si mie
.
Avem si Noddy si Pompierul Sam.
Mie imi place cel mai mult Noddy![]()
Carmen,se gaseste lapte fara lactoza-nu stiu daca lichid; dureaza mai mult reconstituirea,dar important este ca ai ce sa ii dai.
Uite formula Humana fara lactoza:
http://www.humana.de/en/products/lactose_intolerance/products_sl_en.html
Varianta lichida de la Humana doar:
http://www.humana.de/en/products/formula_milk/products_fm_2_en.html
De la ce producator ii cumperi in SUA (poate se importa si la noi...)?. Sa ne anunti neaparat cand ajungi in Bucuresti! In ce cartier vei sta?
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
tnicoleta spune:
Irinusha Multumesc de incurajari. Am incepus sa fac ceva pt mine saptamana trecuta sper sa pot continua. M-am tuns, vopsit, pensat, creau sa umblu putin si la garderoba.
Lili Pai atunci poti sa iti faci de cap cu sotul de maine. Si la mine a functionat treaba. M-a amuzat tare Bia cu prietenul.
Carmen Sigur ca i sa ies. De rezistat o sa rezist ca am mai trecut prin perioade din astea. Ma tine o saptamana-doua.
Cris Ai o fetita desteapata foc. Felicirari.
Aseara cand am ajuns acasa Bia mi-a dat o floare (din plastic) cumparata impreuna cu mamaie. M-a inmuiat toata, nici nu mi-a spus buna seara pana nu mi-a dat-o. Apoi s-a jucat frumos cu Stefi. L-am mai bagat si pe tasu la inaintare sa se ocupe de ea. Dimineata il striga de zor sa o ia sa ii puna lapte si sa nu plece la servici.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
tnicoleta spune:
LA MULTI ANI, LAURETA!
Sa fi iubita si fericita alaturi de familie. Toate dorintele sa ti se impineasca.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Laurina spune:

LAURETA LA MULTI ANI SA FI SANATOASA! Numai bucurii, tot ce-ti doresti sa ti se implineasca! Asteptam cu nerabdare sa ne povestesti cum te distrezi azi, cadouri si mai ales ce ti-a cumparat Inisa:)
Cami, daaa vreau si euuu dvd-urile, sper sa reusim sa ne vedem, vb la sf saptamanii neaparat.
Cum te mai simti? Sebi cum mai este?
Nico, bravo, deja se simte ca esti un pic mai bine. Iti doresc spor la cumparaturi:) Sa pastrezi neaparat floricica
Cris,
cu ei unde in alta parte:), o dulce, mi-ai dat si mie o idee de trezire pentru maimutica mea, ca uneori tare greu este
Carmen, cand ajung intr-un hipermarket ma uit sigur, deocamdata n-am idee, dar mai este ceva timp si gasim noi.
DianaR spune:
La multi ani Laureta!
Lili, esti pe ultima suta de metri! Maine deci sa ne gandim la tine?
Cami, Cristinuta, ce dragalasi sunt puiutii vostri! De Acris nu mai zic, Amalia e delicioasa!
Cami, fug sa ma uit la poze!
Irinusha, Vladut a mai fost racit fara sa-i curga nasul. Adica atunci cand se culca incepeau sa se auda secretiile undeva prin nazofaringe ca si cum ar fi avut nasul infundat dar nmu iesea nimic la suflat nasul, in schimb tusea de la secretii. Chiar si la Timi am patit-o.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
alus spune:

LA MULTI ANI!!!
La noi nimic mai nou, Julia de un medicament este toata in puncte, pete, noi speram sa fie de la medicament nu ceva mai rau. febra nu are, nu se scarpina deci nu o mananca. Sotul cand se va itoarce de la servici va merge cu ea la doctor, vom vedea ce va spune. Cam atat pe la noi. Ma apuc de traducere. Pupici.
http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html
Alus
+ Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Lili_B spune:
Buna fete dragi,
In primul rind, "La Multi Ani" Laureta si din partea mea, multa sanatate si fericire.
Acris, am crezut ca numai baieteii sunt innebuniti dupa Thomas, dar vad ca si fetitzele. Vad ca Thomas este la moda in Romania. Dora nu este?
Imi plac la nebunie perlutzele copilasilor vostri, hai mai ziceti, ca le citesc cu asa mare placere.
Nico, ce dragutza e Bia, sa te astepte cu floricica. Mesajul tau transmite o stare psihica mai buna decit acum 2 zile - tine-o tot asa!
Irinusha, ce mai face Chris, e mai bine?
Cami, Diana si toate fetele, mersi ca va ginditi la mine si imi tineti pumnii. Sper sa fie totul bine si la nastere, si mai ales dupa aceea, sa vedem cum ne-om descurca cu amindoi.
Va pup si o zi buna.
Lili cu burtica de 40s fix si Bianca (10 Mai, 2004) http://bianca.webhop.org
Lili_B spune:
Laurina, multa sanatate lui Mihnea, sa se faca iute bine - banuiesc ca intepatura de care ziceai e vaccin. Iar tie iti doresc sa rezolvi cit mai repede neintelegearea cu mama ta.
Lili cu burtica de 40s fix si Bianca (10 Mai, 2004) http://bianca.webhop.org
vanessa ionescu spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITELOR CA EU CA DEOBICEI SUNT RAMASA IN URMA!!!
SANATATE SI NUMAI BUCURII SI FERICIRE.
Laura, spectacolul a fost o minune. il dau de 1 martie pe B1. dar live e altceva. noi am fost si in toaman la sala palatului si l-am vazut la tv. nu se compara dar e minunat si asa.
Lili, nastere usoara daca nu mai apuc sa scriu si sa veniti cu bine acasa.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100
Carmenbr spune:
LA MULTI ANI LAURETA!
Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi tie!
Multumesc ca va interesati pt mine de lapte. Am mai intrebat si se pare ca nu exista lapte lichid fara lactoza, doar lapte praf. In conditiile astea, o sa iau de aici lapte praf, macar stiu ca pe asta il tolereaza. Dar daca totusi ajungeti pe la supermarketurile mari poate va uitati sau intrebati daca stiu de asa ceva.
Noi ajungem pe 15 iunie, chiar de ziua lui Eric si stam 1 luna in Ro. Insa nu o sa stau numai in Bucuresti, o sa merg la sora mea la Tulcea, unde am o nepotica de 2 ani pe care nu am vazut-o niciodata, la mine acasa la Busteni sa-mi vad prietenii si vreau sa ajung si 1 saptamana la mare. Sper ca prima saptamana din iulie sa merg la mare. Aveti ceva cunostinte care inchiriaza prin Constanta vreaun apartament sau stiti vreo vila, un hotel cu conditii bune?
In Bucuresti stau la sotul meu in Dr Taberei, pe langa Favorit. Sigur facem cumva si iesim cu piticii prin parc.
Pupici multi la toate,
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!