Copilasi de mai-iunie 2004 (82)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Anacami,m-am uitat peste poze si din felul cum pozeaza se vede ca e "smecher".E o poza unde sta cu mainile impreunate ,daca n-ar fi brunet as zice ca-s mutritele lui Gabi.
Apropo de Sebi care zice "intreaba-ma " Gabi mai are un obicei.Daca face o pozna si eu nu sunt pe faza sau m-am saturat tot sa-i atrag atentia ,spune:" mami , spune-mi sa nu ma urc in picioare pe scaun ,nu mi-ai spus tu ca nu-i voie?" si bineinteles gesticulatia aferenta.
Si azi m-a mai intrebat ceva? " mami asa-i ca esti mandra de mine ?"
Si sunt ,mai fetelor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Vanesa Multumesc. Din pacate viata mea sociala e la pamant. N-am prietene apropiate la care sa ma duc. Pe afara sa bantui strazile nu-mi place... ee sper sa imi revin cumva.

Cami Super tare Sebi. Stie toate locomotivele. Si imi place si cortul vostru.

Cristinuta Pai sunt obisnuiti copii sa le tot atragi atentia. Bia recunoaste cand face cate o prostie "mami, am facut potia" sau imi atrage mie atentia daca fac eu ceva "mami, de ce ai facut potia".

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fetelor!

Mai intai: multa sanatate copilutilor si mamicilor bolnave! Insanatosire grabnica!

Cristinuta, pai ai si de ce sa fi mandra! :) Cred ca plesneam pe loc de mandrie :) ... tare rau! Si sa stii ca mai stiu si eu un capos, din ale lui nu-l poate scoate nimeni ...

Cami, cum te mai simti? Fan mare Sebi! Stie el toate locomotivele! Bravo! Stie si Cris cateva, dar nu se compara ... lui ii place sa "cante" cantecelul de la sfarsit :) ... acum isi doreste si el pe Thomas cu abur, dar nu-l iau. Ar fi al patrulea tren, sigur ar zace si asta intr-un colt dupa putina joaca. El e totusi mai mult cu tractoarele ... probabil si pentru ca are Opa unul ;) (la munca, de dat zapada) si tot ne spune ca o sa-l conduca si el cand va fi mare. Insa acum ii e frica, si ce i-ar place lui Opa sa-l plimbe cu el ... ei, Crisulica fara frica ;)
Uitam, cartea ati facut-o voi, asa-i?

Mai, ma uimesc copiii vostri de ce fraze au. Vorbeste si Cris in propozitii, chiar f. bine acum (pocit inca, dar noi il intelegem) ... insa nu foloseste prepozitii deloc. Si inca nu are fraze din astea "de dat pe spate". Mai scoate si el perlute, dar in context. Ce ma enerveaza e ca inca spune doar sfarsitul cuvantului. Nu vrea altfel si pace ... o combinatie intre puturosenie si incapatanare. Cu mine seamana ;)

Laurina, multam! Dar ceva e gresit, mie imi da eroare de login. Ce mai face Mihnunita? :)

Lili, cum mai e burtica? O mai ai? :) Sa nu uiti sa ne dai de stire, sa tinem aici pumnii stransi! Pupici!

Irinel, voi ce mai faceti?

Nico, nu baga "mutrita" in seama si fa-te rea! (M-a distrat rau de tot Vanesa cu "ulcerul" :)) Tare rau! ) Iar o sugestie petru care nu-ti trebuie companie: ia-ti un bilet la teatru - de preferat o comedie -, fa-te frumoasa, parfumeaza-te si distreaza-te o seara. Lasa casa si copila pe mana sotului si simte-te bine. Mama, mama ce duc dorul de un teatru bun ... fa-o barem ptr. mine ;) Si ai sa vezi ca nu o sa-ti para rau ... esti doar 2-3 ore plecata de acasa, nu costa mult (barem asa stiam eu de acum cativa ani cand am prins si eu teatrele deschise) si o sa te relaxeze enorm. Pupici!

Noi cum ne stiti. De cand cu varicela si guturaiul s-a facut Cris un rasfatat ... mai mult de cum era. Of! Bunica mea avea o vorba: "Nu mi-e ca te imbolnavesti, cat imi e ca te naravesti!" ... si mare dreptatate avea. Plange din orice, are numai pretentii. Intr-o zi o sa-i trag o mama de bataie sa stie de ce plange ... ;)
Ce ma nelinisteste e ca nu-i curge nasul ... mucisori are ca se aud cand sta culcat, mai si tuseste din cand in cand (cred ca atunci cand ii ajung in gat), dar pe nasuc nu iese nimic. De suflat nasul nu vrea - aici tot íncapatanarea e de vina - nu stiu ce sa-i mai fac. I-am luat de cateva luni o pompita speciala... dar nici cu asta nu vrea, cand il bag in pat incepe: "nu pomba, bitte!". [Am vrut initial sa-i iau "Batista bb-lusului", dar la sugestia unei prietene si a farmacistei am lasat-o balta ... si bine am facut, ii e frica de asta, dar daca o mai puneam si la aspirator cred ca distrugeam copilul pe viata. La pompa noua se trage cu gura, mucisorii ajung intr-un recipient special... e nemaipomenita, o pot recomanda! Am mai luat una ptr. "Omulet", sa-l invat cu ea de la inceput. Gata, inchid paranteza! :)] Voua vi s-a mai intamplat sa aiba guturai, dar sa nu-i curga nasul? Bolnavior a fost, se vedea dupa ochisori, rosi, inlacrimati, blegi. Febra n-a facut niciodata. Mi-e groaza sa ma duc cu el la dr., mai ales ca acum e destul de bine.

Gata cu vaitatul. Va pupic si va doresc o zi faina!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna fetelor,

Va pup pe toate pentru incurajari si urari. O sa incerc sa va anunt inainte sa plec la spital, sa-mi tineti pumnii. Dupa-masa ma duc iar la doctoritza, sa vedem ce mai zice. De vreo doua zile tot simt asa niste dureri usoare in partea de jos, ca la ciclu, in special noaptea.

Nicoleta, te inteleg cu soacra, si noi i-am avut pe socrii aici 5 luni sa aiba grija de Bianca, dupa ce m-am intors eu la servici. Pe vremea aceea aveam un servici care nu-mi placea deloc si nu ma puteam hotari ce e mai nasol, sa plec la servici ori sa vin de la servici acasa.

Irinusha, mersi de pont. Mai stau pina joi si apoi trec la actiune ;-)

Alus, multa sanatate la amindoua, sa va faceti bine pina simbata. Ce e la ambasada, un party de 1 Martie?

Cami, ce mi-a placut filmuletul. E mortal Sebi, si in poze face niste mutritze sa-l maninci.

Eu ma tot minunez de ce expresii folosesc copilasii vostri - mai vine si Bianca cu una-alta de la gradi, dar sunt in engleza si parca nu au asa farmec...

Are la gradinitza un baietel, Jacob, de care s-a "indragostit" din prima zi si sunt tot timpul impreuna. CHiar si educatoarea imi spune ca sunt ca niste "lovebirds".
Ieri dimineata ma intreaba Bianca ce culoare am la par. I-am zis ca negru. "Si daddy"? Si daddy are tot negru. Si ma intreaba daca daddy are si el parul negru fiindca el e my best friend? Si i-am zis ca da, sa scap. Si mai departe: "si Bianca ce culoare are"? Blond. "Si Jacob?" Si el tot blond (chiar asa e). La care ea imi spune: Oh, I see, Jacob has blond hair because he is my best friend, right?

Va pup si va tin la curent cu ce mi-a zis doctoritza.

Lili cu burtica de 39s+5z si Bianca (10 Mai, 2004) http://bianca.webhop.org

Mergi la inceput

Irinusha, cred ca am scris in acelasi timp. Dupa cum vezi, tot cu burtoi (ca nu-i mai pot spune burtica) sunt. Intrebai de Irina. Sunt bine, au fost la noi duminica si s-au mai hirjonit copilasii, sunt asa de mortali impreuna. Binenteles ca daca-s doi se indeamna si la prostii, ca noi stateam linistiti si povesteam, iar nazdravanii mi-au luat periile de spalat sticle dintr-un sertar de la bucatarie si s-au apucat sa spele WC-ul cu ele. Harnicutzi foc, nimic de zis ;-)
Ca norocu' ca i-a vazut Lau, ca rideam cu Irina si ne gindeam ca ar fi fost o faza tare sa le puna la loc in sertar si eu sa-i spal sticlutzele lui bebe cu ele...hihihihi, imi vine si acum sa rid.

Fetele, v-ati uitat la Oscar-uri? Am vrut sa va zic ca unul din filmele nominalizate, ca nu mai stiu daca a si luat ceva, The Devil wears prada, e foarte fain. Cel putin mie mi-a placut mult. Azi o sa ma uit la "Dreamgirls". Imi fac de cap, ca nu m-am mai uitat la filme de nici nu mai stiu cind. Mi-am luat si un curs acum pe primavara (penultimul) asa ca mi se termina cu binele in curind.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Lili , m-a terminat Bia cu 'best friend', ce concluzie a tras ea. Hai tinem pumnii stransi sa mai stea bebe pana joi!

Irinusha, acum am intrat, nu stiu unde am gresit desprecarti@gmail.com , parola 5 de zero si 1. De mucusori nu stiu ce sa zic, eu ii pun ser lui Mihnea in nasuc, dar lui adevarat ii curge nasucul.

Nico, noi suntem prietenele tale, te intelegem foarte bine, suntem alaturi de tine. Hai nu te mai amari, ca o sa vina si zile mai bune, sunt sigura.

Cristinuta, nu ai de ce sa ai mustrari, dar ai de ce sa fi foarte mandra chiar!

Cami, am vazut pozele, din pacate filmul nu a mers la mine, nu stiu de ce, dar ce de trenulete..., iar Sebi este un scump. O sa caut si eu desenul animat cu trenuletele

Vanessa cum a fost la spectacol in afara de frig?:), am vrut si noi sa mergem, dar nu prea am stat bine cu banii..

Mihnea este mai bine, mai tuseste un pic, dar respira mult mai bine, sper in cateva zile sa fie bine de tot, sa trecem la operatiunea intepatura:)... .Din pacate nici eu nu am o stare buna, m-am cam certat cu mama si tare nu-mi place, nici noaptea nu dorm, din pacate ne-am ciondanit si cam rau si cam cu motiv, eh o sa mai vedem cu timpul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Eu ca de obicei apar cand am nevoie de ajutor. Nu ma bateti please, dar sunt pana peste cap la office, iar casa nici nu deschid computerul. Eric vrea sa faca totul numai cu mine cand sunt acasa. Asa ca timp liber, ioc!
Am mare nevoie de ajutor de la fetele din tara. In iunie venim in tara pentru 1 luna. Eric bea doar lapte fara lactoza. A fost trecut la acest gen de lapte acum 1,5 ani in urma unor probleme si de atunci nu i-am mai schimbat laptele. Am inceput acum sa-l trec treptat la lapte normal, dar nu stiu cum si daca o sa-l tolereze. Deci in luna in care o sa stam in Romania as vrea sa stiu daca gasesc cutii cu lapte (nu lapte praf, lapte lichid) fara lactoza. Stiu ca sunt mai scumpe, nu asta ma intereseaza, ci daca exista acest tip de lapte si acolo in Romania si cam pe unde. Daca mergeti la cumparaturi in supermarketurile mari, poate va uitati si de acest tip de lapte va rog!

Irinusha, pupici la burticuta si lui Cris sa treaca mai repede perioada asta proasta!
Lili, nastere usoara, refacere rapida si un bebe mancacios si somnoros!
Nicoleta, lasa ca te scot eu in parc cand ajungem in Bucuresti. Vreo 2 saptamani o sa la stau prin Bucuresti si poate ne intalnim! Pana atunci, putere sa rezisti! Eu si cu tata si tot ma cert, pai cu soacra-mea e si mai si!
Anacami, poate ne vedem si noi cand ajung eu in tara!
Vanessa, putere multa sa treceti peste probleme, ca stiu ca nu e usor deloc!
Alus, sanatate multa!
Laurina, bafta la "albinuta". Stiu ce inseamna sa nu te intelegi nici macar cu parintii. Ca daca sunt socrii, zici ca macar asta e, dar cand e vorba de parinti, e tare nasol sentimentul!
Cristinuta, ce mai vorbeste Gabitzul tau. A inceput si Eric sa mai lege cuvinte fara prepozitii, dar la el e amestecatura de romana cu engleza!

Va pup pe toate si pe toti piticii si nu va suparati daca nu am scris uneia.

Va multumesc mult de tot pentru ajutor!

Carmen & Ericutz (15.06.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!

Am un anisor deja!

2 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Numai ce m-am intors de la doctoritza. Totul e bine, bebe-i in pozitie cu capul in jos, dar nici un semn de nastere deocamdata. Iesind pe usa mi-a spus ca ne vedem saptamina viitoare...Mi-a facut si programare la un ultrasound pe miercurea viitoare, sa se asigure ca lichidul amniotic e suficient, cica asa se face la sarcinile peste termen, dar la Bianca nu am facut. Nu cred ca voi mai apuca eu sa ma duc la ultrasound-ul ala, dar nu se stie niciodata...

va pup si va dau de stire in caz de ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna dragutzelor,

Cu scuzele de rigoare, vreau sa urez LA MULTI ANI CAMELIEI (anacami) si IOANEI (BebeBeca) !!!!!
SA FITI SANATOASE SI FERICITE, ALATURI DE CEI DRAGI!!!!!

Irinusha, draga mea, si mie imi place tare mult cum povestesti tu.

Referitor la ce intrebai , sa sti ca si Amalia este la fel, adica poate sa aiba guturai fara sa-i curga nasul. La noi este o mare problema cu nasul. Pt ca a inceput sa se infunde f. tare pe nas, respira numai pe guritza si de aici toate problemele cu gatul. Si acum trece printr-o rinofaringita usoara, fara febra sau complicatii.
O sa ma duc la ORL sa vedem daca-i vorba de polipi sau altceva...

Mai mama, ce-or avea copii astia cu locomotiva Thomas??? Amalia e innebunita, si la fel, ii place cel mai mult, cantecelul de la sfarsit . Sa va zic un truc:
Dimineatza, cand trebuie s-o trezesc sa mergem la gradi, ii dau drumul la TV, caci la ora 7.30 incepe Thomas. Cred ca n-ati vazut nicodata trezire mai placuta. Deschide imediat ochii, zambeste si cere canitza cu laptic si cornul. Si uite asa se dezmeticeste in 10 minute si e si vesela.
Fereasca Dumnezeu sa schimbe aia grila de program si sa puna pe Thomas la alta ora ca am incurcat-o

Hai sa va zic si eu o parte din perlutzele Amaliei:
Amalia:
- Mami, ce ochi frumosi ai !!! Sunt albasti ca ai mei !
Eu:
- Nu sunt mami albastri, sunt verzi !
Amalia:
- Atunci, mami, sa-ti cumperi ochi albastri ca ai mei sa vezi mai bine

Amalia:
- Mami, si ce au facut copiii mei la gradinitza?
Eu:
- Nu stiu, mami...ce au facut???
Amalia:
- S-au jucat si au dat draperia jos...sunt f.rai copii astia
Eu:
-Pai si tu unde erai mami cand ei au facut asta?
Amalia:
- Cu ei

Nu stiu daca v-am spus ca Amalia este indragostita de un baietel din grupa. Sa vedeti cum imi povesteste ca a mangaiat-o Erwin (asa il cheama), ca s-a luat in brate cu el, ca s-au pupat

Offf...hai ca ies...am treaba...ma cheama bossu'

Puupppp!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani Laureta!

Frumoaso, sa ne traiesti! Sa fii fericita, implinita, iubita, rasfatata ... si tot ce-ti mai doresti! Familie sanatoasa ... si binenteles cateva kile luate! ;)
Pupici si petrecere faina!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput