Copilasi de mai-iunie 2004 (82)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cami, tare serios Sebi in poze! Si m-a dat pe spate cat de bine stie el toate trenuletele alea, eu sigur nu le-as fi deosebit unul de altul...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Un martisor pentru fetite si mamici. Fie ca Primavare care vine sa va aduca bucurie si pace sufleteasca.

Lili Facem galerie. Daca nu vine Sebi azi se va naste oricum primavara, ceea ce este minunat. Nastere usoara. Hai Sebi. Hai Sebi.

Alus Sanatate Juliei. Sa nu fie vreo boala a copilariei. Sau poate a facut alergie la antibiotic. Oricum si sanatate.

Daca tot vorbiti de desene. La mine acasa toti sunt fani Jetix. asa ca sa vedeti Fetele aliniate la "Spioanele" sau "Witch" iar dupa desen isi aleg cate un personaj si se joaca. Sau de la "Tutanstein" (faraonul mumie). Aseara Bia gonea de zor mumiile din casa. Avea o telecomanda in mana si zicea ca nu poate sa alunge mumiile ca vin inapoi si se baga in telecomanda. Gesticula si tipa, de cred ca a auzit-o tot blocul.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

LA MULTI ANI ! O primavara eterna in sufletele si viata voastra!
Va pupam pe toate si pe toti!

Diana,multumesc! Da, le stie, le-a invatat singur din desene, pe care nu le-a vazut la TV ne-a intrebat! Este mare fan(-atic) Thomas !
Dora nu am vazut la noi, nici pe programele TV, nici in magazine...

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

LA MULTI ANI MAMICI SI FETITE!!!
VA DORESC O PRIMAVARA MINUNATA, PLINA DE SOARE, BUCURII SI FERICIRE!!!

Am un mesaj foarte important din partea Mihnunitei mele un martisor oferit cu tot dragul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

O primavara superba si calda va doresc!

Multumesc fetelor de urari sunteti dulci

Eu sunt racita bocna si Inisa este cu tuse asa ca averm nopti nedormiteNu stiu de ce tuseste numai noapte, ziua este normala.I dau ambroxol, sirop de brad cu echinaceea si propolis dar mucozitatile isi fac de cap
Eu sunt de parca a trecut tramvaiul peste mine, dureri de gat, cap nasu care curge robinet dar macar fara febra.Din cauza ca nu dorm noaptea am o fatza luuuunga si cearcane pina la genuchi

Ziua mea a fost linistita fara evenimente majore.Am primit de la Inisa si Cornel un super parfum , nu ma asteptam si asta a fost tot farmecul surprizei,plus parfumul care este beton.

Ma duc sa citesc toate paginile si revin

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

O PRIMAVARA FRUMOASA VA DORESC, PLINA DE BUCURII !!!!!

LAURETA, LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Multumesc pt. aprecierile facute la adresa Amaliei.Sunt convinsa ca toti copilasii sunt la fel. SUNT MINUNATI !!!!

Mey fete, s-o fi vazut-o de dimineatza cum a fugit in clasa cand a vazut ca baietii dadeau martisoare. Era prima ..
Si pana sa plecam din casa, i-a spus lui taicsu ca ii place cravata lui si ca-i sta bine =)), dar sa-i cumpere si lui Erwin (prietenul ei) o cravata asa, dar sa fie pt. pitici

Lili, nastere usoara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
E super sa nasti primavara ...mie asa mi-a placut ...cu parfum de pomi infloriti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Ca primavara sa va aduca numai buciri, iubire si intelegere

Lili- sigur o sa va descurcati ci amandoi, eu am o prietena care are doi copii,fata de varsta copiilor nostri, iar baiatul are 1 an si 4 luni, sotul ei lucreaza in restaurant ca sef la bucatarie deci este plecat de dimineata de la ora 9 si vine noaptea, adevarul este ca din doua in doua sapt. are liber in weekend dar asta nu este nimic, ea se ocupa cu cei doi nazdravani, deci daca ea una se descurca voi in doi nici nu veti simti, asta va dosresc din tot sufletul, dopi copii cuminti si dulci.

Nico- sa-ti traiasca Bia, cred ca nu stiai ce sa spui cand ai vazuto cu floarea in manuta. Biei si tie.

Sa va povestesc astazi despre Julia
Cand sa intors sotul de la servici si mergeam cu ea la doctor, Julia sia luat umbrela, nu mai ploua dar inainte a plouat aproape toata ziua, deci iesind din scara Julia a deschis umbrela si zice:
VAI CE PLOUA!
eu ii spun:
JULIA DAR NU PLOUA!
iar ea
PE MAMI SI TATI NU PLOUA DAR PE JULIA DA, ESTE VAJELIE!
sau

La un moment dat se face liniste, eu nelinistita o chem:
eu: JULIA UNDE ESTI?
ea: IN BAIE!
eu: CE FACI?
ea: CEA CE NU A FACUT MAMA, SPAL RUFE!
eu: PAI MASINA DE SPALAT LE SPALA!
ea: ASTAZI NU, ASTAZI EU LE SPAL! MASINA ASTAZI SE ODIHNESTE!

De multe ori cand nu vrea sa stranga jucariile spunem ca le strangem noi dar dam la alti copii deci ieri:
eu: JULIA STRANGE JUCARIILE DACA NU TE MAI JOCI!
ea: NU LE STRANG!
eu: SI CINE CREZI CA VA STRANGE IN LOCUL TAU?
ea: TATA!
eu: TATA ESTE LA SEVICI, IAR MAMA NU LE VA STRANGE!
ea: CAND VINE TATA LE VA STRANGE SI LE VA DA LA ALTI COPII CA JULIA NU POATE SA LE STRANGA!
eu: DE CE NU POTI SA LE STRANGI?
ea: AM TREABA,MA ODIHNESC!

As putea sa va scriu mai mult despre ce inventeaza si cum imi raspunde, dar las pe alta data.

http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Laureta Sanatate si Inisei. Mey virusii astia au inceput sa-si faca de cap. Super cadou ai un sot si o fata minunata.

Cris Succes sotului sa gaseasca cravata pt Erwin.

Alus Juliei, e desteapta foc. Ce a zis medicul?

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

De la "Crisulici cu lipici" ptr. fetite cu codite:

Un Martisor plin de dragoste ... si alaturi lui milioane de pupici pe furisi, sa nu ne prinda mamicile! :)
O primavara plina de bucurii, cu multa iubareala, multe, multe jucarii in dar si mult mai multa intelegere si rabdare de la mamici si tatici! Va pupic pe toate in parte!
La multi ani frumoaselor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Nicoleta- nea trimis astazi sa facem analizele de sanfe si urina, nu a vrut de dimineata sa faca pipi la comanda, iar sange nu i-au luat deoarece are venele micute si slabe cum au spus ele si se sparg foarte repede, din deget nu i-au luat ca nu au aparatura speciala, deci ramane ca maine sa incercam cu urina de dimineata, maine vom vedea

http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput