Copilasi de mai-iunie 2004 (82)
Raspunsuri - Pagina 23
Bebe Beca spune:
Buna dimineata!
Multumesc pentru urari... ma simt tare bine astazi, nu stiu de ce, nu m-am mai simtit bine de ziua mea de mutl timp. La ora 12 noaptea au venit prietenii nostri buni in vizita surpriza... Diseara o sa ne vedem cu familia in prima instanta, urmand apoi prietenii la apel.
Diana, am votat ingerasii de mai, fooooarte frumosi de altfel
.
Ofertele pentru vara au aparut deja pentru unelel tari. Spune-mi ce te intereseaza si iti spun daca am sau ba.
Nicoleta, votat angajatul blondutz. Nu imi vine sa cred cat de tare i s-a deschis Biancai parul.
Laurina, vorbeai de vaccin... ce vaccinuri mai trebuiesc facute? Ca noi am ramas in urma din cauza celor 3 luni de boala ale Rebecai. La un moment dat, prin noiembrie, trebuia sa ii facem Havrix, pe care nu l-am mai facut pentru ca a racit.....
Va pup pe toate si va multumesc...
Ioana si
Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
DianaR spune:
Multumesc frumos de voturi si de aprecieri! Sunteti de milioane!
Nicoleta am votat angajata model!
Ioana, pai vrem la mare in Turcia, grecia, spania in fine, la 4 stele all inclusiv si daca se poate vreo 10 zile si sa nici nu ne dea pe spate pretul... Cam multe vreau, nu?
Irinusha, deci acum papi la greu! Las ca-i bine sa cresca bobo (eu zic ca-i fetita daca imi permiti un pronostic
o Cristinutza...)
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele: Andre_ea, Ileana, Olim, Diana
tnicoleta spune:
" Cand o sa fiu eu male, si deptzeapta, si fumoasa, o sa-mi cumpele mami si tati meu, telefon smechel" ![]()
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Bebe Beca spune:

Super tare, Bia mica...
Diana, cu masina sau cu avion?
Ioana si
Rebeca
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Nico, votat 'Angajatul model':) pupici pentru scumpita...
Ioana, cum a fost petrecerea cu prietenii si familia? Ma bucur ca te-ai simtiti bine. De vaccinuri si noi suntem un pic in urma cu schema obligatorie de vaccinare deci acum face vaccinul DTP(infanrix-ul) si suplimentar face si Havrix-ul.
La noi tragedie mare cu spray-ul Tantum Verde prima zi a fost ok, a stat sa-i dam chiar i-a placut:), e de aseara a inceput cu scandal mare ca il gadila si tot asa s-a lasat cu certuri intre Mihnea si tati, cu greu aplanate, dimineata i-am lasat bine si acum am vorbit cu mama ca iar au venit suparati. Uf, sa vezi diseara cat o sa ma chinui sa-i impac, de fapt pe tati ca el este greu de convins cand il apuca supararea il tine nu gluma, chiar daca este vorba de Mihnunita.
Irinusha spune:
'Neata fetelor! Pupici pe pitici! :)
Laurina, s-au vorbit baietii nostri, ca e si Cris mucios :) Si binenteles ca tot noaptea l-a apucat, insa a stranutat ieri la greu, deci ma asteptam. Ce spray e ala? Noi nu i-am dat nimic, ne-am uitat trusa de med. la bunici, dar oricum n-a facut febra. Azi mergem sa luam carnita (are tata chef de facut snitele) si luam si spray de nas, dar altceva nu-i dam. Mai vedem ce-o fi.
Pupa-l pe Mihnea, barem lui sa-i treaca supararea :)
Nico, votat "angajatul model". Tare rau Bia! Dar trebuie sa-i explici fetei ca-i deja frumoasa si desteapta, decat "male" trebuie sa se mai faca :) ... sau nu risti, ca pe urma vrea si "telefon smechel"? Pupici!
Diana, cum sa nu-ti permit? Daca iese asa reusita ca Timi ta, atunci chiar ca nu ma supar! :) Doar ca o sa fie o Amélie mica (sau cum spune Cris, Mélie :)) ... sau Gabitza, cum vrei ;)
Lili, pe unde esti? Ce ti-a spus doctorul? Cum mai "sta" acum Sebastian?
Ma speriati cu vaccinurile astea. M-am uitat special pe carnetul lui Cris si urmatoarele sunt la 5 ani (MMR-ul, Difterie, Tetanus). Havrix e cumva cel de Hepatita A? In primavara acum trebuie sa-i facem cel contra capuselor (de fapt encefalita, ca asta se transmite prin capuse), anul trecut nu l-am mai facut, ca deja primise prea multe si n-a riscat dr.. La cel contra pneumoniei (pneomococi / Prevenar ii spune) v-ati gandit? De cand i l-am facut nu s-a mai imbolnavit asa de rau, si facea mereu puroi in gat.
Azi dupa-amiaza avem control la ginecolog ... ecografia cu masuratori. Morfofetala parca-i spune. Sunt asa curioasa cat de mare e, ca pana acum nu prea mi-a spus ... am tras eu cu ochiul si am vazut ca DPN-ul era mai aproape mereu (ultima oara chiar 24.6.). Chiar mi-e dor de "Omuletz", ma enerveaza rau ca trebuie sa merg la control doar din 4 in 4 saptamani ... of!
Maine suntem invitati de bunici la Nürnberg la restaurant. Mergem de fapt in vizita la fosta sefa a lui Boby si prieteni de familie cu ai mei, dar ea fiind f. bolnava (cancer la stomac, face chemoterapie) nu-i deranjam, asa ca mergem impreuna la rasfatat. Sper sa reusim cu muciosul nostru. Cam atat de la noi. Va pupam si va dorim o zi faina!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
Bebe Beca spune:
Pai sa va povestesc... Ne-am intalnit pe la 6 jumate cu parintii (ai lui si ai mei) si am povestit, ma rog, o atmosfera mai mult sau mai putin placuta... releatia mea cu tata in mod special nu este una dintre cele mai relaxate. Oricum, Rebeca a fost sufletul petrecerii.
Si dupa ora 8 a venit fratele meu cu sotia lui si prietenii. S-au retras parintii si s-a destins si atmosfera si ne-am simtit foarte bine toti. Am primit cadouri, a fost si un moment surpriza al tortului... M-am simtit foarte bine. Cand am ajuns acasa, in pat, am descoperit si cadoul de la Andrei, ascuns sub perna... o bratara foarte frumosa, cu zdranganele, insotita de o feicitare.
Am avut o zi frumoasa, una dintre cele mai reusite de pana acum. Sper sa fie la fel si cele care vor veni.
Ioana si
Rebeca
anacami spune:
Helou!
Irinusha,Laurina,treceti-l si pe Sebi in club!!!Aseara stranuta bine, i s-a infundat nasul si nu putea sa respire! Credeam ca iarna asta o sa scapam fara, dar am clacat acum la sfarsit!!!!Noroc de Karvol, ca altfel ne jucam toata noaptea
!!!
Laurina,imi pare rau; la noi este invers, sotul are mai multa rabdare cu el, reuseste sa il pacaleasca sau renunta daca vrea ceva de la el-eu in schimb ma "oftic" mai repede sau il fortez sa faca acest lucru. Mama rea
!!!
Irinusha,bafta multa! Sigur creste bine, ca doar este alintat si asteptat!!!Multa sanatate! Ce mai zice Cris despre viitorul partener de joaca??? Eu recunosc ca imi doresc o fetita sa ii impletesc codite, sa ii iau rochitele si fustite!!!Mi-am dorit si baietel, dar as vrea sa stiu cum este si cu papusica!!
Ioana,ma bucur ca te-ai simtit tare bine; eu am spus ca, de ziua mea, ma simt de parca toata lumea este a mea, indiferent prin ce stari proste trec anterior!Bafta cu agentia, incet-incet creste si va aduce satisfactii!Neaparat sa "testezi" si tu cat mai multe destinatii, ca sa stii ce este bine si pt. clienti
!
Nicoleta,cum a ramas pana la urma cu gradinita? Noi tot zicem ca mergem sa ne orientam, dar tot amanam de pe o saptamana pe alta!!
Cred ca trebuie sa ii cumperi telefon fetei, ca deja este frumusica si desteapta
!
Sebi este un politicos si jumatate 
.
De fiecare data ne multumeste cand i facem un serviciu, ne rasp[unde politicos daca mai vrea/nu mai vrea ceva "multumesc, dar nu mai vreau pt. ca....".
- Aseara l-a rugat pe tataia sa ii puna apa in pahar, tataia la servit, dupa care el "Multumesc, esti un dulce!"
.
- Tati a reusit sa ii repere ceva, la care el "tati, esti nemaaipomenit!!"
-Mamaiei ii spune "bravo mamaie, sunt mandru de tine" 
etc
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
anacami spune:
are tot felul de expresii imprumutate de la noi, dar pe care le foloseste exact in momentul potrivit
Printre altele, cand nu este de acord cu ceva baga expresia "ce necazu',hammm,eiiii" pe un ton foaaarte dezaprobator!!!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
tnicoleta spune:
Irinisa Sa ne spui si noua cum creste "omuletul". Sanatate lui cris si petrecere frumoasa.
Ioana Ma bucur ca te-ai simtit bine. Succes cu agentia.
Cami Nu ii cumpar acum telefon. Are unul mai vechi de-al meu de la care am scos bateria si se joaca cu el. Evident ca nu e "smechel" pt ca nu face poze ca al lui tasu.
Noi l-am avut in vizita de dimineata pe "conu nerv" de bagase zazania in toti prin casa. Bia cu urlete "maaamii, nu pleca", Alex ca nu il lasa masamare sa manace margarina cu lingurita, Mihai ca i-a luat Alex agenda (mama ei de agenda care era in ghiozdan) si Stefi ca nu o lasa Mihai sa se uite la nus ce desene. E, mama lui de "nerv" ca nu stiu cat a mai stat pe acasa ca eu am intins-o intr-un moment de neatentie al Biei, cu hainele in brate si adidasi in mana. M-am imbracat pe palier, altfel .... continua recitatlul.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)