Copilasi de mai-iunie 2004 (82)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Sunt suparata foc, azi-noapte a inceput Mihnea sa tuseasca si nasul sa curga, uite asa, ieri nu avea nimic... aseara adevarat ca a stranutat, dar fara alte simptome nici nu ma gandeam ca raceste. Azi trebuie sa mergem la vaccin si cred ca o sa il amane, nu asta ma supara ci faptul ca a racit. Culmea, nici afara nu prea a iesit cu frigul ce a fost, dar aseara in drum spre casa ne-am oprit in parc la patinoar sa vada copii si sa ii cumpar prajitura(kurtos), mai fetelor am stat o 1/2 de ora dupa ceas, era bine imbracat, a stat pe margine i-am pus si un fular sub fundulet si uite cu ce ma trezesc. Sa fi racit asa repede, nu mai inteleg nimic nici frig nu era, na uite cum ma zvarcolesc de azi-noapte intr-una

Alus, multa sanatate pentru baiatul surorii, sper ca deja este mai bine. Cred ca ai sfatuit-o foarte bine! Sper ca te-ai linistit si esti bine si tu. Pupici pentru Iulia.

Irinusha, arati excelent, esti o graviduta foarte frumoasa si cu o silueta de invidiat:)

Laureta, multumim pentru sfat, asa o sa facem, acum sa vedem evolutia lui Mihnea. Transmite-i salutari din partea noastra lui Nally si o asteptam cu drag pe la noi:) si neaparat cu poze noi cu mandretea de baiat:)

Lili, asteptam vesti joi, nu cred ca se mai intoarce bebe, acum este pregatit sa iasa. Frumos nume ati ales! Cred ca este bine acasa, un pic de timp si pentru tine sa iti tragi sufletul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele,

Sa va zic cum am plecat de acasa? "Maaamiiii, maaamii nu pleca. Iama in batze." Si se atrna de mine si ma tinea de ziceai ca plec peste hotare si nu o sa ne mai vedem.

Lili asteptam vesti si sedere placuta acasa cat mai e timp.

Laurina Nu cred sa a racit asa repede. Gandeste-te pe unde ati fost acum cateva zile. sa va treaca repede.

Alus sanatate nepotelului. Hai nu te supara pe sora ta, intrase in panica si nu stia ce sa mai faca. Ai grija de tine.

Cristinuta Si Bia se joaca la fel cu jucariile. Ei ii plac foarte mult papusile fara par care pentru ea sunt bblusi si are foarte multa grija de ei. O mai apuca cateodata si le face inventarul, daca nu ies la socoteala e prapad.
Mai vrei o perluta? Bia cu o hartie in mana:
"Mami am bilet la banca"
Si ce scrie pe el?
"Am bani"
Cati bani ai?
"Sapte mii"

Cami iubaretului. Mey, cred si eu ca te-ai topit.

Laureta Replica Biei "Nu pot, nu am maini".

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La multi ani, Cami! Cu intarziere, ce-i drept... Scuza-ma, te rog...

Noi suntem bine, lucram, ne mutam in casa noua, proiecte care mai de care.Rebeca a trecut printr-o saptamana de boala, voma, diaree, febra. Si s-a terminat saptamana asta in urma unei sedinte de bioenergie, facuta intr-o seara de sambata, cand copilul dormea. A doua zi... parca nu ar fi avut nimic toata saptamana, de unde cu o zi inainte nici nu putea sa stea in picioare.

Ne mutam peste vreo 2 luni in casa noua, un duplex aflat intr-un bloc nou construit. Inca nu este gata, suntem la capitolul amenajari interioare. Am dat comanda de mobila, am cumparat gresia si faianta, mai avem parchetul de luat si vopseaua. In ultimele doua saptamani am fost in focuri, de dimineata pana seara la apartament si in oras dupa una alta. Acum ne-am mai linistit.

Pe 6 martie plecam la Berlin, la un targ de turism. Abia astept. Acum vreau sa fac cercetari sa vad si ce se poate vizita acolo.
Si pe 28 aprilie plecam la Barcelona.

Cam astea sunt vestile noastre.

Nu am apucat sa citesc tot...

Laurina, sanatate lui Mihnea!
Lili, mai este asa putin... Ma indoiesc ca o se mai intoarca bebe...
Laureta, super haioasa Inisa. Asta imi aduce aminte de faptul ca Rebeca este ori "male" ori micutza, depinde de context.

Irinusha, sarcina usoara mai departe si pupici pe burtica frumoasa. Cred ca, din perioada sarcinii, cel mai tare regret burtica. Ma mandream tare cu ea.
Alus, sanatate multa micutului.

Rebeca a auzit ca ar fi ziua mea in curand... Si aseara a venit sa imi cante La multi ani. Ce faci mami, cui canti? Tie, e ziua ta! Si ce cadou imi faci de ziua mea? O pitula (prajitura), sa o mananci cu mine.

Va imbratisez pe toate cu drag...

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Bunaaa!
Irinusha,arati bestial!waw,imi imaginam ca ai slabit, dar nici chiar asa!Mananci la fel ca inainte?Merita studiat "comportamentul" corpului tau!Important este sa fiti sanatosi!
Laurina,poate avea ceva virusei prin organism si acum au rabufnit! Cred ca este nevoie de o perioada de incubatie, nu se pot face de pe o ora pe alta!Multa sanatate!Nu are rost sa te invinovatesti, este normal pentru aceasta perioada
Lili,nastere usoara!!!!Sa fiti sanatosi!
_
Aseara ma astepta Sebastian la balcon!Cand m-a vazut a inceput sa strige "La multi ani mami!!!",apoi cat il tinea gura sa cante "La multi ani".Binenteles ca cei din cateva blocuri vecine au inteles si ei ca sunt sarbatorita! Erau niste vecini in parcare, radeau in hohote!Eu emotionata, are o voce frumoasa si ,zic eu, si ceva "ureche muzicala"!
Am vorbit cu Mihnea si Laurina (multumesc mult pt. telefon), voia sa vorbeasca "intruna" (vorba lui), a plans cand a inchis Laura (la rugamintea mea,ca nu mai puteam sa-i iau telefonul), s-a suparat pe mine si m-a rugat vreo 10 minute sa ii sun inapoi!

Va pupam si va dorim o zi placuta!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cami, fain, asa deci Sebi are voce frumoasa! Cantaret de opera il face mama...

Laurina, multa sanatate lui Mihnea!

Ioana bine ati revenit! Vad ca va colindati nu gluma! Poti sa-mi spui cand incep ofertele de vara, de litoral in strainatate? Cam pe dupa pasti apar?

Fetelor, nu aveti poze in concurs? Eu nu am observat figuri cunoscute de pe aici dar mai stii... Spuneti sa va votam! Pana atunci, aruncati un ochi si la poza noastra, poate va place! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">ingerasi de mai

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Ileana, Olim, Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna dimineta!

LA MULTI ANI IOANA! Sa fii fericita,sanatoasa si sa te bucurii de familie!

Diana,am votat! Este o poza superba care ilustreaza o familie fericita si implinita!Felicitari!
Cred ca este si Bianca Nicoletei (in vizita la mami la serviciu),am votat si pentru ea!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!

Ioana LA MULTI ANI!!! sa fi sanatoasa, numai bucurii si tot ce-ti doresti! Sa stapaniti sanatosi noua casa, insemna ca lucrurile merg bine si ce de calatorii va asteapta, bravoo!

Diana, am vazut poza, votat:), nu stiam de concursul asta, am sa ma uit si eu pe celalalte poze

Cami, un scump Sebi si un vorbaret, n-avea nici o treaba ca nu ne cunostea ii turuia gurita intr-una

Am fost aseara la dr., cum ma asteptam nu i-a mai facut vaccinul, l-a amanat pentru sapt. viitoare, dar mai bine ca vine acasa. Doctorita mi-a placut i-a acordat atentie la consult lui Mihnea, l-a intors pe toate partile, ne-a dat si un tratament cu Tantum verde si propol pur. Sper ca in cateva zile sa fie totul bine, el care nu prea raceste luna asta am incurcat-o de 2 ori, adevarat ca nimic grav cu febra, dar... . Ne-am tot framantat noi si mi-am adus aminte ca duminica am avut musafiri niste prieteni cu baietelul lor caruia ii cam curgea nasul, nu mi-am facut griji atunci, dar se pare ca de la el a luat totusi, doctorita ne-a spus ca probabil alte manifestari nici nu vor fi. Asta e acum sa vedem, mi-e mila de el ca are nasul infundat, nu respira bine si se enerveaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Cami, Laurina, multumesc!

La multi ani Ioana! Tot ce iti doresti sa se implineasca!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Ileana, Olim, Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Ioana, la multi ani!!
Sa fii fericita si implinita langa familia ta! Afaceri bune si copil sanatos! Sa stapaniti sanatosi casa noua si sa fiti fericiti in ea! Ce ma bucur, inseamna ca lucrurile se indreapta! Bravo, tot asa inainte! Si cate plimbari aveti planuite, mama, mama! Te-as ajuta cu drag cu Berlin-ul, dar spre rusinea mea trebuie sa-ti spun ca nu l-am vizitat (ca aproape toata Germania), dar sigur gasesti in tara vreun ghid, ceva. Si am auzit ca merita vizitat! Pupici si petrecere faina!

Cami, sa-ti traiasca micul cantaret! Scump rau de tot Sebi! Cred ca ti-am mai spus ca si mama mea are ziua de nastere pe 20 febr. (femei speciale, fetele astea de pe 20 :)), si fi-miu n-a vrut sa-i spuna "la multi ani" ... el tot intreba de zor cand vine la noi, si atat. Grr!

Laurina, insanatosire grabnica lui Mihnea! Asa-i si la noi, cateva zile dupa contactul cu viruselul incepe boala noaptea. Se culca sanatos si voios si peste noapte face mucisori. Dar lasa ca trece! Pupici!

Diana, vazut si votat! Pupici ingerasilor mici, ca-s tare reusiti! :)

Nico, Bia pe unde e?

Lilisor, asteptam vesti bune de la tine! Tinem pumnii! Si felicitari ptr. nume! :)

Fetelor, sarut-mana ptr. complimente! Avantajul meu e faptul, ca daca vreau sa ma prinda intreaga, trebuie sa-mi faca poza de departe ... si nu ma vedeti bine si la fata :) Ca zau daca n-am imbatranit ... cred ca de vina sunt grijile si noptile nedormite. Dar ce conteaza, sunt fericita ... si Boby ma place si asa batrana ;) In curand scap si de maciuca asta de par (a fost o incercare de frizura nereusita, revin la frizura arici ... ca dupa ce ca zici ca-i pus cu furca mai ma ciufuleste si Cris non-stop de m-am saturat) si o sa ma fac gigea-mai-mai :)
Cami, am avut o perioda cu probleme cu colita si fara pofta de mancare, mancam fortat ptr. bb. Acum as manca non-stop, ce si fac. Nu-mi plac mie de fel regimurile, iti dai seama ca acum nici gand de asa ceva ... pur si simplu asa-s eu. La Cris insa m-am oprit la - 5kg. Acum sunt curioasa cum o sa fie. Chestia e ca voi tineti regim si ramaneti frumoase dupa (am vazut-o eu si pe Diana dupa Vladut, de CArmen nici nu mai vorbim), eu sigur o sa pun iar pe mine ... ca asa dolofanica este figura mea normala :)
Gata, ne pregatim de o plimbare ... de fapt am eu putina treaba in oras. Va pupacesc si va doresc o zi faina!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Ioana La multi ani! Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familie. Sedera placuta in noua locuinta si excursii frumoase.

Diana Am votat ingerasii.

Laurina Insanatosire grabnica.

Avem si noi o poza www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=3" target="_blank"> angajat model .

Azi am reusit sa plec fara sa mai planga Bia dupa mine. Numa ca tot m-a enervat putin soacramea. Abia o convisesem sa nu mai planga si a zis ceva si am luat-o de la capat.

la copilasi

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput