Copilasi de mai-iunie 2004 (82)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisstinuta spune:

Dianaam votat ingerasii ,sa-ti traiasca !
Nicoleta si pe Bia am votat-o,chiar e o partida pe cinste ,ca o lasasem mai moale cu petitul...si apropo ce o sa faca Gabi cand o sa fie mare:"- Mami eu cand o sa fiu mare am sa-ti dau o suta de dolari sa mergi la coafor".De unde stie de dolari ,nu stiu ca noi cumparam euro.De coafor stie ca l-am dus odata cu mine si drept rasplata ca a stat cuminta i-am cumparat un ursulet de plus.
Irinushati-e dor de omulet dar las ca vine el si tot impreuna veti fi...
Anacamisi Gabi imi multumeste pentru orice acasa, daca ii dau lapte ,daca il ajut cu ceva .I-a placut tare mult reclama de la tv cu sarmalele la cutie unde baietelul spunea oricui:"Multumesc,mami!"
Ieri i-am cumparat un excavator cu o trusa de scule ca sa-l monteze si demonteze si in gura mare in magazin" Ohh...multumesc mami ca mi-ai cumparat o jucarie grozava..."
Dar cea mai haioasa faza: Ieri cand il imbracam si ii trageam fermoarul de la geaca l-am prins putin cu fermoarul la barbie din viteza.A plans putin si i-a trecut.Sa vedeti azi ,cand l-am imbracat fara "incidente" ghiciti ce mi-a spus " Multumesc ,mami ca nu mi-ai prins barbita cu fermoarul ..."
Gata cu citatele din Gabita,va pup si multa sanatate tuturor micutilor muciosi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

mi-e o rusine... nu am mai dat pe aici de un car de vreme...
dar am o viata foarte agitata in ultimul timp.
de vreo luna jumatate m-am inscris la o sala de gimnastica si merg zilnic (mai putin sambata si duminica). rezultatele sunt senzationale din toate punctele de vedere. cred ca v-am mai spus eu cate ceva.
am dat jos cm buni de peste to, kilograme vreo 6, starea psihica e tare buna. si mai pun si masaj, si coafor. si am fost si la dieteticiana. urmeaza sa-mi personalizeze o dieta si sa vedem ce iese. tipa are rezultate senzationale cu cei care respecta ce spune. (scrie si printr-o revista saptamanala). Asa ca imi fac de cap si am luat-o "razna". nu mai stiam decat copii, casa, servici, mama-spital si iar casa, piata, gatit, spalat... M-am suparat pe ei si mi-am facut programul meu.
In alta ordine de idei mi-am facut si analizele si mi-a iesit iar tiroida cam dezaaxata. am fost la endocrinolog care mi-a zis ca e de la cap (adica de la nervi, stres) si nu de la glanada. asa ca, m-am apucat si de masaj de relaxare. Au innebunit ai mei din casa cu programul meu.
Copii sunt ok, fac numai nazbatii dar am o perioada in care ii ignor din punctul asta de vedere. Cu mama din pacate situatia este din ce in ce mai rau. Fac eforturi disperate sa nu ma gandesc la nimic din ce ne rezerva viitorul.
ma duc sa vad ce ati scris ca nu mai stiu nimic de voi (stiu ca ma iertati). am zis sa scriu innainte ca altfel iar nu mai ajungeam aici. Va pup si va imbratisez pe toate si va doresc o primavara minunata.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Irinusha, asteptam cu nerabdare vesti despre omulet, chiar si pozeee ca ne esti datoare:). Spray-ul este pentru gatulet ca are si rosu in gat, in nasuc ii pun ser fiziologic, tot pentru ca nu suporta spray-ul de nas... . Multa sanatate pentru Crisulet si sa va distrati frumos in weekend

Cami, un scump politicosul tau, faza cu mamaie m-a terminat, imi pare rau de raceala uf, pupici sa treaca repede

Cristinuta, uau ce frumos s-a gandit el la tine, un scump cu geaca, iar de magazin ce sa mai zic, eu cred ca toata lumea s-a intors sa vada scumpetea, mai vrem citate:)

Nico nu e de ras, dar nu ma pot abtine sa nu mi te imaginez pe hol intalnindu-te cu un vecin:) si tu cu toate cele in brate, sper pana ajungi acasa sa fi plecat 'conu nerv' si sa aveti o seara linistita

Va doresc un weekend minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Cristinuta Scump foc Gabita.

Vanesa Bineinteles ca te iertam. Dupa cate ai tras anul trecut meriti si tu putin rasfat. Felicitari ca ai reusit sa le combini pe toate.

Laurina Poti sa razi ca nu ma supar. mai rau ma enervez ca nu ma pot controla.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_B spune:

Buna fetelor,

Am fost ieri la doctoritza si bebe e tot cu capul in jos, asa ca nu a mai pomenit nimic de cezariana - va dati seama ce m-am bucurat. A zis ca nu este "anagajat" si ca cervixul e inchis, adica nici un semn ca voi naste in curind. La Bianca am trecut cu o saptamina de termen, asa ca nu m-as mira daca as trece si acum. Pina la urma chiar mi-ar place sa se nasca la inceputul lui Martie, decit sfirstul lui Februarie.

O sa revin mai tirziu, acum ma duc sa fac un pic de curatenie, ca imi vin niste musafiri pe dupa-masa.

Va pup,

Lili cu burtica de 38+ saptamini si Bianca (10 Mai, 2004) http://bianca.webhop.org

Mergi la inceput

Mi-am updatat si semnatura...

Lili cu burtica de 39s+2z si Bianca (10 Mai, 2004) http://bianca.webhop.org

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna ziua, fetelor!

Irinusha, te asteptam cu vesti bune de la eco!

Ioana, fain ati petrecut. Si mai ales faina surpriza de la sotul. Cu avionul am dori sa mergem in vacanta, e prea greu drumul cu doi copii in masina...

Cami, Cristina, draguti foc baieteii vostri, asa dragalasi si politicosi...

Lili, mai un pic si vine Sebi al tau! Pupici si tinem pumnii sa fie totul in regula.

Inca o data multumim ptr voturi!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Lili mai e putin si facem galerie. Nastere usoara, refacere rapida si bb sanatos.

Cami O s-o inscriu la gradi prin aprilie-mai cand incep inscrierile. Am depus o cerere la o gradinita din apropierea casei.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Fetelor, la mine nici un semn de nastere deocamdata...Mi-ar place sa se nasca de 1 Martie...vom vedea, insa, ca nu-i pe comanda.

Lili cu burtica de 39s+5z si Bianca (10 Mai, 2004) http://bianca.webhop.org

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fetelor!!! Pupici pe pitici!

Sarut-mana ptr. gandurile bune!
La noi totul ok, doar ca n-am avut timp de net. Controlul m-a cam dezamagit, a mers parca prea repede. S-a uitat dr. pe acolo - el stie la ce - si a facut cateva masuratori. Nu pot decat sa va spun ca "Omuletzul" creste cum trebuie si pare in ordine din toate punctele de vedere. Cat de mare e nu prea stiu, dupa DPN-ul aparut e tocmai cat trebuie de mare ... de ex. diametrul capului e de ca. 5 cm, al corpului e de ca. 15 cm. Si cam atat. S-a tot miscat si de abia l-a prins intr-o pozitie buna ... sta tot ca intr-o copaie si ma zapaceste cu busitori in "pasarica" - sorry!
Poze mai tarziu, ca de abia a pus computerul la punct, de altceva n-a avut Boby timp.

Lilisor, tinem pumnii sa fie cand vrei ... si poate reusesti sa ne dai si noua de veste, sa-ti facem galerie.
Un tip: putina ajuta de obicei. La Cris barem a functionat, duminica dimineata ne-am facut putin de cap, noaptea nasteam :) ... acum poate a fost doar o intamplare, nu stiu!
Numai bine! Pupici!

Mai, de coma copilasii astia ... iti vine sa-i mananci de dulci ce sunt! :)

Vanesa, bravo! Meriti sa te rasfeti! Tine-o tot asa! Si multa putere in continuare!

Cris e mai bine, de ieri de fapt! Si in sfarsit a dormit si el bine ... ca 2 nopti am avut recital, vaicareli si numai de dormit n-am putut. Face urat rau la guturai ... de fapt la boala in general. Si de obicei noaptea, ziua zburda de zici ca n-are nimic, noaptea ne chinuie. Of! Dar si asa bolnavior ne-am distrat bine sambata ... a fost o atmosfera super faina. Ne-am plimbat si prin Nürnberg, am prins si vreme buna ... ce sa mai, ne-a placut.
Duminica am fost doar prin zona (cu masina, ca a plouat), la niste talciocuri ptr. copii (organizate de gradinite) si asa ne-am luat si Kiddy Board-ul de care o sa avem nevoie. Acum o sa-i pot plimba pe amandoi nazdravanii :) Dar ce mi-a placut a fost peisajul ... mi-ar place sa stau mai "la tara", intr-o casa, cu gradina si aer curat ... ei, vise! Mai vedem!
Aici s-au anuntat mai toata saptamana ploi ... ma oftic ca ne tin in casa. Dar poate plecam cu masina, tot ar fi bine!
Va pupicim si va dorim o saptamana buna! Numai sanatate!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput