Copilasi de mai-iunie 2004 (82)
Raspunsuri - Pagina 19
Irinusha spune:
Si eu am vazut doi baieti frumosi si o fetita superba! :)
Diana, Timeea seamana cu tine bine, bine! Pupici!
Plecam la München ... si am niste emotii! Va rog sa ne tineti si nou pumnii sa fie inimioara Omuletzului la fel de sanatoasa ca a lui Cris! Va spun pe seara ce si cum ...
Vineri vine si tata cu trenul si sper sa ne facem un week-end fain ... si cu cina in doi (trei de fapt ;)).
Ieri oricum a fost un dulcel ... cu toate ca l-am rugat sa nu faca prostii si sa-mi ia cadou a venit la pranz cu trandafiri galbeni ... iar pe seara am gasit (in sfarsit ... o pitise de dimineata si astepta saracutul reactia nebunii ;)) si al doilea cadou, o carte de bucate, pe care mi-o doream de mult. A pitit-o la revistele si cartile din baie, "a doua mea biblioteca" ;) si ptr. ca era pusa cu spatele in sus, n-am bagat-o de seama. Seara i-a schimbat locul, asa ca i-a sarit nebuna fericita de gat :)
In sfarsit ne-am revenit si noi ... ca anul trecut cu toate grijile pe cap parca n-am gustat nici o clipa. Bine c-a trecut.
Va pupicim si va dorim o zi faina!!! Si multa sanatate copilasilor bolnaviori!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
laureta spune:
Buna la fete si la copilasi.
Noi suntem bine.Mucisori trecatori, io mai bocna dar trecu![]()
Me lene sa scriu recunosc dar v am citit.
Tocmai am mancat asa ca imi fac siesta pe forum
.Incerc sa mananc cat de cat dar tot bag cat ar fi trebuit.Mai am zile cand apuc de abia la ora 14 sa pap putin.Dimineata e infernala cu sculat, spalat, imbracat, dat mancare dus la cresa si asa nu mai mananc io.Am pus 2 kile cica dupa cantar dar nush pe unde sunt ca tot oase vaz
Irinusha tinem pumni stransi sa fie perfect azi(de fapt sunt sigura ca totul e bine)
Diana ai doi copii frumosi.Ce a crescut Timeea
si Vladutz are falci s au mi s a parut?
T nicoleta multa sanatate lui Bia
Anacami io is indragostita de Sebi
.Are el asa o alura de om mare si intelept.Si merge pe roleee
.Iti vine sa il mananci.Pt problema ta cu chistul io am ramas la Inisa cu chist cu tot.
Carmenbr frumos la voi
Laurina cu munca recunosc ca ma inervez cel mai tare cand fac 1000 de treburi si dupa aia astept, sa se aprobe aia, sa vina oferta, sa vina mostra uoooof
.
Lili sa nu iti fie frica de operatie.Io is mai fricoasa de felul meu si ete is bine.Am facut operatia intr-o zi de joi marti am iesit din spital si tot marti seara eram la Cora la cumparaturi pt bebe
.Totul trece, important este sa fie bebe sanatos
Laureta si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
anacami spune:
Buna,buna!
In primul rand multa sanatate copilasilor bolnaviori!
Nicoleta,cred ca este groaznic sa ajungi cu copulul la spital,sper sa nu s emai intample!
Laureta, pacat ca fiica ta este indragostita de un alt Sebastian
...Ce mai face Inisa, merge la cresa sau la gradinita? Cu apetitul de mancare cum mai sta?
Diana,si mie mi se pare la fel, Vladut are falcute tare frumoase-cred ca nici la corp nu sta prea rau! Cate kg mai are? In rest, sunt pe zi ce trece mai frumusei, mi se pare ca au trasaturi de la amandoi, dar parca mai mult aduc cu tine. Se pare ca se inteleg tare bine!!Felicitari pt. familia reusita!
Irinusha,tinem pumnii si iti dorim multa bafta! Sunt sigura ca si Omuletul de Zapada/Maricica este sanatos!!Sarcina usoara in continuare!
In legatura cu "instalatia mea" (cum zice sora-mea
) se pare ca totul este ok, nu s-a mai "aratat" nici un chist, asa ca "cu toata viteza inainte" (vorba lui Sebi...).
Luna asta vreau sa fac o pauza, ca sunt atatea epidemii..Astazi am aflat ca copilul unei colege are scarlatina
.
Sebi este un dragastos si jumatate (aviz Laureta)! mai mult, daca pana acum tipa cand ne vedea pe mine si sot mai apropiati, acum ne ordona sa ne pupam sau sa ne tinem in brate, apoi vine si el si se arunca intre noi
.
Va pupam, revin mai tarziu
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Irinusha, tinem pumnii stransi, asteptam vestile cat mai curand, se pare ca se intrevede si un weekend frumos pentru voi:)
Laureta, daca spune cantarul, asa o fi:), dar tu tb sa fi perseverenta si sa mananci bine. Pupici pentru Inisa
Cami, m-ai facut sa rad, cu toata viteza inainte
, atunci asa sa fie, ma bucur ca totul este ok. Poate sarbatoriti de 1 martie
Diana, am vazut pozele, ai niste copii foarte frumosi. Par sa se inteleaga foarte bine intre ei. Se joaca impreuna?
Carmenbr, am vazut pozele, mi-au placut foarte mult, am stat mult si bine si m-am uitat la bradul acela impodobit, superb. Am vazut si pozele in zapada si imi inchipuiam cum iti spune Eric nu mai vreau la zapada:)
Nico, bine ca sunteti bine si puteti iesi afara.Multe emotii ai avut, las' ca la toamna incepeti gradinita si poate va fi mai bine. Va avea un regim mai sanatos cu mancare si somnic.
Mephala, ce-ti mai fac minunantiile de baieti?
Noi suntem bine, Mihnea face numai prostii cum zice mama. Aseara imi spunea mama 'sa aveti o discutie cu el ca eu nu ma mai inteleg cu el'. Na acum am vorbit eu cu el, cat se poate de serios, dar problema tot de la ea pleaca, nu se impune deloc in fata maimuticii si el isi face de cap. Daca ii spun, zice ca il rasfatam noi si uite asa... . Am inteles ca i-a dat cu piciorul si alte de-astea uf, ma tot gandesc la tot felul de solutii sa vedem ce o sa se mai intample zilele astea.
tnicoleta spune:
Irinusa Tinem pumnii sa fie totul OK. We placut in doi (pardon trei).
Laureta Se pitesc bine daca nu le vezi (kg)
. Cum ii mai merge Inisei la cresa?
Cami Atunci asteptam sa ne dai vestea cea mare. Mey ce baiat cuminte ai acum. Sigur e Sebi al tau? Nu l-a schimbat careva intre timp? ![]()
Laurina Sa facem un club cu bunici toleranti si nerecunoscatori. Ca si soacramea e la fel. Nu se impune dar are pretentia sa fie respectata de nepoti. Si mai nou e si Bia pe aceasta lista, ca doar nu mai e bblus.
A mea s-a trezit iar cu nopatea-n cap. Acum mi-a zis ca vrea sa se joace. De dormit nici vorba "eu nu veau sa dom, veau sa ma joc". Sa vedem maine ce va mai vrea sa faca asa de dimineata.
Acris Voi ce mai faceti? Ce mai face Ami?
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
DianaR spune:
Carmen br, l-am vazut pe Eric, sa-ti traiasca, frumusel si seamana cu tine! Oh cata zapada si la noi nimic toata iarna, of!
Irinusha, tinem pumnii sa fie bine la eco! La mine sarcinile au faost cam la fel cu unele mici nuante si totusi n-au avut acelasi sex. Stii ce era diferit? La Vladut am avut fata supernasoala, plina de cosuri, la Timi n-am avut treaba.
Laureta si Cami, da Vladut a mai facut ceva falcute, dar n-are decat 12250 g si 90 cm. Acum are cateva zile bune si papa, slabise putin sub 12 kg a pus vreo juma de kil in 10 zile... (am cantar electronic la Timi si-l cantaresc si pe el...
). Pupici Inisei cea frumoasa si lui Sebi cavaler!
Laurina, se joaca impreuna neasteptat de mult. Daca sunt amandoi bine dispusi si odihniti iti vine sa-i mananci cand se joaca impreuna!
Nicoleta, 
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
Irinusha spune:
Pe scurt fetelor:
Sarut-mana ptr. tinut pumnii, a ajutat! ![]()
Omuletzul are inima beton, barem tot ce a putut vedea e f. bine si normal. Sunt fericita, imi vine sa dansez ... noroc ca sunt franta si cheauna (nu prea am dormit bine in ultima vreme ... de ce oare? ;)) , asa ca stau linistita. Sambata chefuim in 3 ;)
Dr. a fost marfa, o simpatica f. populara ... si cand te gandesti ca-i prof. dr. nu-ti vine sa crezi. La sfarsit i-a cautat fatuca sa-mi faca poza 3D, dar si Omuletzul e rusinos, deci l-a prins din profil. Dupa bunici e si el/ea leit/a Boby, iar am pierdut ocazia ;) Incerc s-o scanez sapt. viitoare.
Va pupic si va multumesc ptr. sustinere!
Diana, eu la Cris eram o frumoasa ;) ... acum nu prea mai reusesc. :D
Ce mai conteaza, e inimioara sanatoasa, iuhu!!!!
Ah, ca uit, cred ca pot sa intru la voi, la verzulii in grup, sunt deja la -9kg ... barem dupa cantarul lu' mama. Ma fac fotomodel ;)
Noapte buna fetelor si insanatosire grabnica la pitici si mamici!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
Lili_B spune:
Buna fetelor,
Vreau sa va zic ca ieri am fost in al noulea cer de fericire. Marti am fost la ecografie si bebe era tot in pozitie transversala, dar ieri cind m-am dus la doctorita era cu capul in jos, cel putin asa a zis doctorita. Asa ca mi-a anulat cezariana pe care o aveam programata pe luni si astept controlul de saptamina viitoare, sa vedem ce-o mai fi.
Pina una-alta eu ma bucur tare mult ca am scapat de cezariana, cel putin pe moment.
Irinusha, ma bucur mult ca inimioara Omuletului e sanatoasa.
Scuze ca nu va scriu la fiecare in parte, dar e tirziu si miine ma duc la servici, ultima zi - iuhhhuuuu!!!
Va pup,
Lili cu burtica de 38+ saptamini si Bianca (10 Mai) http://bianca.webhop.org
Irinel spune:
Eu mult nu stau ca e 2 jumate noaptea, nici nu stiu ce caut pe aici ca maine o sa fiu cheauna da daca nu intru la ore din astea, n-apuc sa intru deloc.
Irinusha ma tot tineam sa iti spun ca mie manifestarile tale la sarcina asta, imi suna a fetita, asta din ce stiu de la alte mamici, ca eu n-am avut pete cu Maria. De fapt la mine sarcinile au fost extrem de asemanatoare, cu toate ca au avut sexe diferite, asa ca nu cred ca exista intr-adevar o regula. Da stiu mai multe mamici (de varste foarte diferite) care la fetita au suportat sarcina mai greu si au avut pete. A, si-mi aduc aminte ca la Danut eu aveam linia aia verticala maronie foarte pronuntata, la Maria nu, mai pe final se vedea vag de tot. Si eram curioasa cum se vede la tine, ca citisem candva pe undeva ca la baietei apare linia, presupun ca e babism , nu chestie stiintifica, da eram curioasa. Ma bucur mult oricum ca bebe mic are inimioara sanatoasa (din greseala scrisese fetita :-)) A, si mai am o nelamurire, tu chiar ai prefera acum baietel? Stiu ca la prima sarcina voiai fetita. Acum stiu ca ai zis ca vrei sa fii iubita de 3 barbati, da parca nu-mi vine a crede ca chiar nu mai vrei fetita (ca preferinta, ca evident, ce-o fi o sa il iubesti la fel de mult indiferent ca e fetita sau baiat)
Lili ma bucur asa tare, mi-a spus George si voiam sa te sun asta-seara da fiu-meu nu vru sa adoarma pana la 12... :-((
va pup pe toate, iertati-ma ca nu pot scrie mai mult
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria
crisstinuta spune:
Irinusha ,cat ma bucur pentru tine!Vreau poza cu omulet!
Sa stii ca si eu am avut o dimatai dunga verticala maro pe burtoi.Dar inca nu inteleg , nu ti-au spus la eco ce sex are?
Lili ai vazut ca e bine?
Nicoleta cum mai e Bia?
Anacami,tare imi pare rau ca nu pot vedea filmuletul,n-am nush' ce program macromedia instalat si nici n-am reusit sa-l instalez.
Nu mai pot scrie ,Gabi vrea sa ma joc cu el si tot trage de mine....