Copilasi de mai-iunie 2004 (82)
Raspunsuri - Pagina 20
alus spune:
Buna fetelor la noi totul este bine, numai ca Julia are guturai dar ce bine ca nui curge din nasuc. De luni stau cu ea acasa deoarece vremea este cam schimbatoare, ba iarna ba toamna, o mare anomalie. Noi maine o saptamana plecam la tara la sora mea, se va putea si ea juca cu baieti ei.
Irinusha- imi pare bine ca bebe din burtica ta este sanotos si are inimioara tare.
Anacami- si eu nu am putut vedea filmuletul, imi pare rau.
Lili- si eu ma bucur pentru tine ca nu vei avea cezariana, bebe stia asta deci sa intors sa-ti faca o surpriza.
DianaR - cred ca este mai bine ca copulul sa aiba falcute, el va creste, si Julia are, ja cantareste cam 14300, dar mai bine, am prietene care copii lor cabntaresc la 2 ani jumatate, 11500, asta nu este bine sunt cam slabute, asa zic doctori.Plus ca el nu este inaltut deci ii ajung kilogramele, sper ca nu te vei supara ca ti-am scris ce ti-am scris. Am vrut sa-ti spun doar ca el la cati cm are dupa mine foarte bine cantareste.
Cami vestile bune sunt cele mai placute deci "CU TOATA VITEZA INAINTE" cum zice dragutul de Sebi ![]()
Eu acum ma duc sa fac curat, dar nu am chef de nimic.
http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html
Alus
+ Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
tnicoleta spune:
Buna fetele,
Irinusha Felicitari pentru bb.
Lili O surpriza placuta din partea bblusului. Deci acum astepti sa se declanseze singura nasterea sau te-ai programat sa fie indusa.
AlusSanatate Juliei. Eu cred ca fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare. Alex nepotelul meu are la doi ani 86 cm si 17 kg. Cand auzi, zici ca arata ca un balonas dar nu este deloc asa. Si in afara de asta e plin de energie si are o viteza uimitoare.
Cristinuta Bia e bine. O sa incep de maine sa o trec la regim normal, de luni ma duc la munca. Itrebai de copii care dorm in patut. Bia este unul din ei, din motiv de spatiu.
Azi am avut gradinita acasa
. A adus-o soramea pe Cristina pt ca nu avea cu cine sa o lase, a venit si Alex de la cresa, Stefi n-a mers la gradi. Sa il mai numar si pe Mihai pana a plecat la scoala.
Totul se desfasura cu viteza luminii. Chiraieli, batai, certuri, imbrancitui, jucarii aruncate dintr-o parte in alta, alergaturi, muscaturi etc. Mami, tati, Nicoleta, mamaie strigate la nesfarsit. Imi sta mintea creata la ora asta. De fapt pot sa spun: "Bun venit in familia de nebuni!"
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
anacami spune:
Buna dimineata!
Brr,am inghetat de frig pe cativa zeci de metri! Oare de abia acum vine iarna?
Bunica noastra era ieri racita cobza,astazi parea mai bine! Sta tati acasa astazi, sper sa ii treaca repede bunicii ca altfel exista mari sanse sa o ia si Sebi!
Ieri am fost toata ziua plecati la nasi, s-a jucat Sebastian cu baietelul lor pana a transpirat!Dupa cateva ore (fara somn de amiaza) era agitat, nu voia sa plecam!Pana la urma i-a luat o macara si fuga cu ea pe hol, afara!Tipa cat putea "inchideti usa,inchideti usa,sa nu ma prinda sa mi-o ia inapoi!".Era disperat! Constat ca am inceput sa imprumutam jucarii intre noi: daca lui Iustin ii pica "cu tronc" cate o jucarie de-a noastra i-o imprumutam cateva saptamani pana se plictiseste, acum la fel si cu Sebi. Sunt sigura ca in 3 zile o sa uite de ea! Tare bine ca sunt de varsta apropiata,nu
?
Va pupam si va dorim o saptamana frumoasa!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
acris spune:
Buna fete dragi,
Cu toate ca va citesc zilnic, nu apuc sa scriu, poate ca e vorba si de putina lene, nu stiu ce sa mai zic.
Noi suntem bine toti trei.
Amalia merge la gradi in continuare. Multumim lui Dumnezeu, nu am mai avut probleme de sanatate asa grave ca lunile de anul trecut.
Mergem pe Septilin si o combinatie de macerate glicerinice, dupa urmatoarea schema:
Extract din muguri de coacaz negru (Ribes nigrum MG=D1) dimineata, Extract din muguri de brad (Abies pect. MG=D1) la prânz, Extract din mladite de maces (Rosa canina MG=D1) seara, timp de 3 saptamâni.
Si la gradi s-au luat mai multe masuru de siguranta, in sensul ca numai permite parintilor sa duca copii la clase (la grupa noastra inainte ne dadeau voie, mai ales ca este la etaj clasa, sa conducem copii). Nu se mai permite ca un copil sa fie adus nici macar asa cu un pic de mucisori, fara febra.
Eu am patit-o acum 2 saptamani: tusea Amalia usurel, fara nimic altceva, si nu mi-a primit-o 
In rest, totul e ok. Am o multime de perle d-ale Amaliei sa va spun. E fantastica !!!!!
Si gradinita isi spune cuvantul. Merita tot chinul, credeti-ma.
Irinusha, draga mea, ma bucur din suflet ca bebe "omul de zapada" este ok.
Nico, pup dulce !
Anacami, DianaR, am vazut pozele cu copilasii vostri. Superbe !!!!
Cat a crescut Timeea 
Pup pe toti si toate.
Poate resusesc sa mai intru.![]()
tnicoleta spune:
Cami Sanatate bunicii, insanatosire grabnica.
Acris Ma bucur ca sunteti bine. Felicitari Amaliei pt progrese.
Si o perluta. Ne pregateam de culcare si Bia imi cerea lapte. Se terminase cutia de HN si o intreb daca a cumparat lapte.
Bia: - Eu n-am lapte. Cumpalat tu.
Eu: - Nu am cumparat ca nu mai am bani.
Bia: - Ba da. Ai la banca.
Eu: - Nu mai am nici la banca bani.
Bia: - Ba da. Ai tu bilet acolo.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Ce liniste!
Lili, bravoo, chiar ti-a facut surpriza, ma bucur ca nu mai esti stresata, o sa fie bine, asteptam vesti de la tine. Esti acasa acum nu?
Cris, chiar ma gandeam la voi, ca nu ati mai dat nici un semn. Ma bucur ca totul este bine la gradi, era si cazul sa i-a astfel de masuri cu epidemiile ce circula acum. Ar fi bine daca mai multe gradi si crese ar proceda asa. Sa iti faci timp sa ne spui perlutele si ce a mai invatat Amalia.
Irinusha vrem si noi pozaaaa cu omuletul...
Cami ce mai face bunica? Sebi tot asa cumintel?
A venit chiar frigul, eu vreau zapada daca tot este asa frig, sa stiu si eu ca este iarna..., la munte nu am ajuns iarna asta si nici nu cred ca avem vre-o sansa, cand ma uit la tv si vad cat este de aglomerat imi trece imediat. De concediu nu prea se pune problema ca sa putem merge in timpul sapt asa ca vreau sa ninga si la nooooiiii!
Mihnea este bine, cu vesnicele probleme la mama unde nu vrea sa manance dimineata si tot asa, ea se infurie, el la fel se tranteste pe jos pe gresie(cu tot tacamul:tipete, dat din maini si picioare) si mama incepe sa se enerveze ca nu poate sa il ridice, ma suna pe mine etc... . Cert este ca mereu se tranteste pe gresie ca stie ca asta o supara cel mai mult pe nana(mama), i-am spus sa il lase acolo, sa mearga in casa, el va veni sigur dupa ea in cateva minute, dar ea nu si nu ca raceste copilul. Deci concluzia este ca suntem bine:) si asteptam cu mari emotii ziua de maine cand avem programat vaccinul de 2.6 luni si Havrix. Nu stiu cum o sa i le faca pe amandoua, ma gandesc ca dupa prima intepatura nu o sa mai fie rost si de a doua. O sa vad, daca se poate bine, daca nu, mai mergem o data. Sper sa fie bine si sa nu imi faca reactie urata, oricum am emotii, am mai spus nu:)
multi pupici
Irinusha spune:

La multi ani Cami!!! Sa ne traiesti!!! 

Sa fii sanatoasa, fericita, implinita, realizata! Si cat de curand sa fie o fetita cu codite in burtica la tine!!! Tot binele din lume! Pupici ptr. o sarbatorita frumoasa!!! :) 
Petrecere faina ... si asteptam
! :)
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
Irinusha spune:
Salutare fetelor!
Lilisor, ce ma bucur!!!! In continuare numai bine! Ne gandim la tine, ca atunci cand "iti vine ceasul" sa mearga totul bine, sa nasti asa cum iti doresti! Pupici!
Irinel, ai tinut bine minte, la prima sarcina imi doream f. tare fetita, cu toate ca simteam ca-i baiat. Sincera sa fiu mi-am dorit fetita stiind ca fetita e mai necomplicata, ca sa am timp de exersat ;) E adevarat ca a fost groaznic Cris ca bb (acum stiu ca a avut probleme cu burtica/reflux-ul si noi am fost prosti si nu ne-am schimbat dr. ca sa primim ajutor ... si asa s-a chinuit si el si noi), dar acum e o minunatie, copil mai dragastos si cuminte nu cred ca exista. Sper sa nu-l deochi ;) Nu cred ca avem noi norocul acum de un bb cuminte, dar cum ne-am descurcat la Cris, o sa ne descurcam si de data asta ... deci nu mai conteaza.
M-as bucura de un baietel (Boby nu are preferinte deloc), dar iti dai seama ca o sa fim fericiti si daca-i fetita ... important e sa fie copilul sanatos. Insa ma inspaimanta varsta de la 2-3 ani ... nu sunt stilul de femeie cocheta sau "fashion victim" si daca incepe printesa sa-si doreasca rochite, fundite, capete ptr. machiat, sau mai groaznic: aspiratoare sau mese/masini de calcat de jucarie eu innebunesc. Nu o sa-i cumparam noi de la noi putere, dar reclama asta-i puternica si nu cred ca scapam ... eu una nu sunt de acord cu jucariile ptr. fetite, pur si simplu le prosteste, le invata "unde-i locul femeii" (unde ar vrea sa le vada multi barem) de cand sunt mici. Ceva de genul: baietii sunt invatati sa fie inovativi si inteligenti, fetitele sa stie sa calce
. De pubertate nu mai vorbesc ... Ei, ne-om descurca noi si cu o printesa ... o s-o facem o nonconformista, revolutionara, cu idei fixe, cu un gust de moda aparte - adica fara ;) - si f. desteapta! Sac!
La Cris n-am avut acea "linea negra" (parca asa-i spune), acum sunt curioasa daca apare. Mai vedem ce si cum!
Ce mai faceti voi? Cum mai e Danut? Pupici!
Cristinutza, la noi o sa fie o suprizuta! :)
N-am apucat sa scanam poza, avem probleme cu computerul mare, dar lucreaza Boby la el. Aici puteti sa vedeti burtica de acum 2 sapt., dar o sa mai pun poze. Si aici poze cu bubosul, chiar la inceput.
Azi lucreza Boby jumate de zi ptr. ca-i Carnaval (Fasching) si mergem si noi sa vedem mascatii. E cam frigulet, dar sper sa fie bine.
Cris, ce bine ca ne mai scri! Pupici Amaliei! Ma bucur ca n-ati mai avut probleme de sanatate!
Nico, cum mai e Bia?
Cami, sanatate bunicii! Tinem pumnii sa nu ia si Sebi!
Laureta, daca-ti doresc "multa zapada" or sa ma bata fetele, asa ca ma abtin :) Eu una sper sa vina direct primavara ca nu-mi mai place frigul. Pupici nebunaticului mic! :)
Va pupicim si va dorim o zi faina!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
tnicoleta spune:
Laurina Daca nana nu rabda sa il lase pe jos sa suporte consecintele. La fel si cu masa, spunei sa il lase sa ceara singur de mancare.
Irinusha Arati super cu burtica si Cris e frumos si cu bubite. Mey, sa sti ca fetitele pot cere si masinute si unelte. Bia are masinute si ii mai fura lu' tasu surubelnitele din sertar. Asa ca nu iti face griji cu ce va face cand va fi mare. Important este sa le indrumam pasii in viata.
Bia este bine, am terminat regimul si s-a invatat sa stau cu ea acasa, asa ca avem concert cand plec.
Cami 
Sanatate si tot ce iti doresti. 

Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Laurina spune:
CAMI LA MULTI ANI!!! Sa fi sanatoasa mamica frumoasa, tot ce-ti doresti, multa sanatate, iubire si cat de curand o fetita:)

Cum sarbatoresti? Ai primit cadouri multe de la Sebi?