Copilasi de mai-iunie 2004 (82)
Raspunsuri - Pagina 18
crisstinuta spune:
Gabita s-a trezit azi noapte pe la doua ,spunandu-mi sa-l spal pe maini ca e " pui,caca" adica murdar si vin microbii pe la el si o sa se imbolnaveasca.Ce-l procupa pe el in vis...E adevarat ca-l pun sa se spele des dar si noaptea sa viseze, saracul de el.
Va las ca tocmai s-a trezit ca se renoveaza in apartamentul vecin si e galagie.Tocmai mi-a spus:" Mami ,nenea rau nu ma lasa sa dorm.Du-te sa-i dai un sut ..."
Asa ca va las ca ma duc sa-i dau un sut la nenea rau.Am glumit.
tnicoleta spune:
Buna fetele
Va era dor de noi? Noi azi ne-am intors acasa. Biencuta mea a fost la tara de unde am adus-o cu febra si varsaturi. Primul drum a fost la spital unde au disgnosticat-o cu viroza respiratorie. Acasa a inceput distractia cu "nu vleau sa manac", varsaturi si scaune apoase. M-am internat cu ea si acum este bine. A fost foarte curajoasa, nu a plans deloc cand i-a pus branula, a zis doar "au, au". Mai rau a fost ca imi plangea noaptea dupa lapte, tipa dupa tataie sa-i aduca lapte. Pana la urma a accepta formula HN 25 si s-a potolit. Acum trebuie sa mai tina regim 7 zile. O sa stau cu ea inca cateva zile ca in soacramea nu mai am incredere.
ma duc sa citesc ce ati mai scris.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
alus spune:
CARMENBR- si pe mine ma scuzi ca cu intarziere LA MULTI ANI!!!
Buna fetelor, si de noi cred ca va fost dor, din pacate nu prea am fost pe aici, am avut multe teraduceri si nu prea am avut timp, ziua ma ocupam si de traduceri si de Julia iar seara picam obosita. In rest totul este bine, astazi noapte Julia sa trezit plangand, a plans atre rau, la inceput ne-a spus ca o doare intro parte, dar de dimineata, mia spus ca a visat urat cand am intrebato. Chiar astazi din pacate Julia are guturai, pe moment numai atat dar si sper ca asa sa ramana numai la guturai
Laurina- la voi este cald si bine, iar la noi 3 zile a fost iarna adevarata, acum au anuntat ca va ploua si va fi frig, iar saptamana viitoare iar va veni iarna, si cum sa nu se imbolnaveasca copii.
Lili- nu numai Bianca nu bea lapte, eu incerc sa-i spun ca ii dau vitamine sa nu se imbolnaveasca si sa poata iesi la joaca afara si la copii.Sa sti ca asa am reusit sa o pacalesc si bea doua canite pe zi, dimineata si seara.
Poate mai tarziu trec pe aici, Julia deja ma cheama sa ma joc cu ea.
http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html
Alus
+ Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Irinusha spune:
Nico, saracuta Bia! Pupici sa-i treaca repede ... si mai ales ca-i asa o viteaza mica! Sa ne spui cum se mai simte pitica! Multa sanatate!
Alus, si Juliei insanatosire grabnica!
Cami, a ajuns Quelle si in Ro?
Eu am asa o aversiune contra la astia mari ... ocupa tot, nu se mai satura. Cand i-am gasit si la Ebay chiar ca m-am scarbit de tot ... asa ca-i boicotez.
Oricum, am cautat si la .de si l-am gasit (Spielzelt Pirat) cu 39,99 Euro ... barem e putin mai ieftin in tara ... dar sincer ma mir.
Vad daca gasesc ceva mic, sa-l putem duce noi, daca nu, sigur gasesc ceva in tara. Opa si Boby vor sa-i construiasca un loc special pentru nisip, ca-i place sa se joace asa ... tot o sa fie bine.
Laurina, sa foloseasca Mihnea jucariile noi sanatos! Si voua cat mai multe week-end-uri pline de rasfat! :)
Aseara s-a aruncat Cris in joaca pe burta mea ... am zis ca vad stele verzi, asa a durut ... ce-o fi simtit "Omuletzul" nu vreau sa stiu, sper doar ca-i bine. E mai linistit acum ... cred ca s-a speriat rau ... doar a luat prima bataie de la fra-su ;)
In rest totul bine ... mai asteptam putin si incerc o mica iesire afara ... bate vantul rau, dar barem nu mai ploua ... asa un sfert de ora nu cred ca strica, ca zau ca m-am saturat!
Joi, dupa-amiaza, avem programare la München, la Herzzentrum (centrul inimii - unde m-au operat pe mine) sa-i vedem inimioara la Omuletz ... sper sa fie totul bine. Oricum, e tot cadioloaga la care am fost cu Cris in burta, deci e buna. O sa va mai aduc aminte sa ne tineti pumnii, ca avem nevoie de cat de panicoasa sunt.
Ma pregatesc de iesire ... parca am merge in delegatie ;)
Va pupic si va doresc o zi faina!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Nico, of ce ghinion, bine ca sunteti acasa acum si stai si tu cu ea sa o poti ingriji cum trebuie. Au fost si ceilalti copilasi bolnaviori? M-am gandit la tine zilele astea cand tot dau astia la tv cu creditul pentru casa fara avans. Poate o sa se aprobe si in felul asta reusiti sa va mutati mai repede. Multa sanate si asteptam vesti de la voi.
Alus, multa sanatate, sper sa nu se agraveze gripa Juliei. Nici la noi nu mai este asa cald, dimineata era o ceata, de nu vedeai in fata, oricum o iarna tare ciudata, parca este o toamna interminabila...
Irinusha, tinem pumnii joi, sigur o sa fie bine. Inteleg ca deja a iesit din perioada contagioasa Crisulet, bine ca a trecut, cred ca a fost greu in casa, dar bine ca a fost vremea rea ca sa nu te amarasti mai rau.
Eu am un chef nebun de lucru, cand am mai mult elan, raman diverse hartii pe la factori de decizie
si uite asa ma blochez, cateodata ma intreb ce e in capul oamenilor astora
tnicoleta spune:
Irinusa Tinem pumnii sa fie totul bine. Sanatate lui Cris sa treaca bubitele mai repede. Ete ca Bia tocmai m-a pacalit cu un biberon de lapte HN, a zis ca face nani si acum a fugit la joaca.
Laurina Sunt si ceilalti bolnavi dar fiecare cu boala lui. Bia a fost la tara si din ce a mancat acolo a inceput sa verse si sa faca febra. Soacamea nu m-a sunat imediat ci abia dupa o zi si o noapte. Cand am adus-o acasa era in stare de soc si m-am certat si cu sotul ca nu vroia sa o internez, dar nu am avut cei face. Acum mi-am luat cateva zile libere ca soacramea ieri cand am ajuns acasa si i-am zis ca e la regim a facut mamaliga iar Bia tipa ca vrea si ea.
Gata, scuze ca m-am plans. Ma duc sa o scot puti pe Bia afara daca tot nu doarme.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
alus spune:
LA MULTI ANI DE SF. VALENTIN
va dorim ca in familile voatre sa fie
numai dragoste, intelegere, sa vi se implineasca cele mai dulci
dorinte, iar intre voi sa fie intodeauna intelegere.

http://wk250.tripod.com/w2/untitled.html
Alus
+ Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
DianaR spune:
Am pus poze noi cu Vladut, aici pentru cine are timp si dorinta sa vada!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
Carmenbr spune:
Si noi am pus poze noi (chiar daca cronologic sunt vechi, dar mie imi ia cateva luni sa pun pozele pe net!
). Sunt jos la semnatura la 2 anisori si sunt poze din noiembrie pana in prezent, de ;a Mos Nicolae, Mos Craciun,...
Daca aveti timp, vizitati-ne!
Sanatate multa la toti piticii bolnaviori si pe voi va pup si va multumesc de urari!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Am un anisor deja!
2 anisori...uraaa!
tnicoleta spune:
Am vazut doi baieti frumosi, mey, de fapt am vrut sa spun superbi.
Carmen imi place cum arata camera lui Eric.
Bia m-a capiat azi. S-a trezit la 7.30 "ta (cu "t" de la taran) mai pap ti eu putin", "maami, m-am tezit, dami mancale". Si abia isi bause laptele. Apoi n-a mau vrut sa doarme si pace. "Eu nu veau sa dom, veau ta ma joc". Am culcat-o fortat pe la 21.00 cu urletele de rigoare.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia