Copilasi de mai-iunie 2004 (82)
Raspunsuri - Pagina 17
anacami spune:
Bertha,nu s-a schimbat nimic deosebit in comportamentul nostru!!!
Inclin sa cred ca sunt etape, faze prin care trec
.Sa vedem ce mai urmeaza!!!
Irinusha,saracutza de tine! ce ghinion, cred ca ai avut ceva emotii! Bine ca ai facut-o cand ai fost mica!Insanatosire grabnica lui Cris! Si tie sarcina usoara, waw te apropii cu pasi repezi de jumatate, parca mai ieri ne dadeai vestea (la noi nimic nou in aceasta privinta..)!Spor la cumparaturi
. Eu ma chinui de ceva vreme sa ajung si eu sa-mi cumpar cate ceva ca tot sunt reduceri, dar am ramsa la stadiul de "chinuit". Daca trebuia sa merg pt. Sebi, prrrrecis eram prima!!!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
crisstinuta spune:
Mai dar stiti ca ati povestit!
Anacami,asa-i copiii nostri au perioade.Nu mai tineti minte ce disperata eram acum vreo trei sapatamani.Acum am o cumintenie de copil.Sunt asa de mandra de el oriunde ma duc!Povesteste cu toata lumea si are niste gesticulatii asa haioase!Da si nu stiam de ce-mi spune "cu toata viteza inainte !".Nu stiu daca v-am spus dar odata cand trecem strada pe la zebra era unul care cat pe ce sa dea peste noi si eu:"boul dracului ,era sa ne calce " .Acum cand trec strada nu aud decat de boi si atentie boaie ( adica la feminin).Ce sa mai spun ca al meu copil asa bine injura ,de vina-i taica-su care tot se mai scapa desi i-am atras atentia .Sotul meu cand lucreaza ceva si nu-i iese hop cu injuratura.Sa-l vedeti pe Gabi cu un creion in mana pe post de surubelnita cum se face ca lucreaza " ca tati" si mai trage o injuratura...
Bertha,multumesc mult chiar nu aveam idee de aparatoarea asta,eu cand eram mica ai mei puneau niste scaune cu spatarele la pat.
Odata chiar a cazut saracul cand dormea la bunici intr-un pat obisnuit.
DianaRnici vorba de bebe.Ii explicam si eu de unde vine si el ,ca eu nu ma puc de povestit despre berze.
Cu scutecul noaptea chiar m-as ambitiona sa-l las mai ales ca o saptamana nu mi-a udat nici un scutec.Dar de doua nopti iar l-a udat.
Probabil ca a baut lichide mai multe.Dar parca nu-l vad sa se trezeasca sa-mi spuna ca vine pipi...Mi-e teama sa nu se ude si sa raceasca daca nu sunt eu pe faza repede sa-l schimb.
anacami spune:
Buna,buna!
S-a trezit Sebastian urland pe la 6; l-am intrebat ce s-a intamplat si mi-a zis "m-am cel(/r)tat cu ala! l-am impins si i-am zis:valea,pleaca de aici"!!!!
Am incercat sa-l descos cine este "ala",dar nu mi-a spus; la un moment dat "mami,lasa-ma, nu imi mai zice"!
Ce-o fi visat, ce o fi fost in capusorul lui?
Nu a mai fost chip sa adoarma la loc,acum se joaca cu trenuletul!!!
Carmenbr,iti urez cu inatrziere (
) La Multi Ani si multa Fericire!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
crisstinuta spune:
Anacami,a fost un vis.Si Gabi viseaza mult.Rade in somn,cateodata se trezeste ca se cearta cu cineva prin somn,nu tipa nu are cosmaruri.Ma gandesc ca acum cand ei constientizeaza ce li se intampla ,noaptea cateodata mai reiau intamplarile de peste zi.
Fetelor Gabi incepe sa fie obsedat cu cerutul de jucarii.Ne-am facut un prost obicei si eu si sotul,sa-l rasplatim foarte des cu jucarii.Pe langa ca are un munte de jucarii acasa cu care abia de se mai joaca toata ziua cere jucarii.Primul lucru cand vine tata acasa il intreaba : " mi-ai adus o jucarie?" sau " uite ce cuminte sunt ,cumpara-mi o jucarie ".La magazin nu face scandal ,nu plange dar le cere insistent cu voce tare ,noroc ca ma cunosc vanzatoarele .
Acum am inceput sa-i cumpar carticele de colorat ,vad ca se bucura de ele.Sunt brosuri cu cate o poveste in imagini ,nu sunt scumpe cam 3 lei bucata.
Va doresc un weekend placut si copii cuminti.
anacami spune:
Hello!
Cristinuta,cunoatem!nici lui Sebi nu ii ajung niciodata, nu mai are niciuna,...Smecheri de mici!
Daca aveti timp, va invit sa vizionati un filmulet cu Sebi (de la Revelion nu prea am mai facut poze...)
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
Lili_B spune:
Fetelor, va pup.
Cind va citesc parca nu mai sunt asa de disperata cu cezariana. Voi sunteti asa dragutze si intotdeauna aveti cuvinte de incurajare.
Si cum zicea si Bertha, ar trebui sa fiu fericita ca macar odata in viata am avut parte de o nastere naturala.
Oricum, marti ma mai duc la ecograf odata, poate cine stie...vreo minune ceva, desi dupa cum il simt e tot asa transversal.
Vad ca voi vorbiti de biberoane si baut lapte si ma minunez de cit lapte beau copilasii vostri. Noi suntem fericiti daca Bianca isi bea cana (una pe zi) de lapte seara fara scandal.
Crisstinuta, noi la citeva luni dupa ce nu i-am mai pus pamersi ziua am hotarit sa nu-i mai punem nici noaptea. Si asa ca seara inainte de culcare i-am explicat ca nu o sa-i mai punem pampers si ca daca o scapa pisu sa strige cit poate de tare: mami, tati, pisu! Foarte rar s-a intimplat sa se trezeasca si sa ne strige, dar in fiecare noapte ne trezeam noi de doua ori si o duceam la WC: odata pe la 12 si odata pe la 4. Cu timpul nu a mai fost nevoie sa o ducem la 4, dar seara la 12 inainte sa ne culcam tot o mai ducem si acum.
Cit despre dormit in pat normal, si noi am mutat-o acum 2 saptamini din patut, ca trebuia eliberat pina sa vina bebe. I-am aranjat alta camera si i-am spus ca ea e acum mare si era tare mindra de camera ei cea noua, asa ca nu a fost problema sa doarma in alt pat. Si mie imi era frica sa nu cada, dar pina acum nu s-a intimplat. In primele nopti am pus niste perne pe jos linga pat, am zis ca de va cadea sa cada pe ceva mai moale. Problema-i ca atunci cind dormea in patut se mai trezea noaptea si de cele mai multe ori o luam la noi in pat. S-a invatat asa si acum de ca de cind doarme in patul asta se trezeste noaptea si nici macar nu ne mai cheama, vine singura si numai ne trezim cu ea la noi in pat.
Irinusha, multa sanatate pentru Crisuletz. Am inteles eu bine sau stiti ca bebe e fetitza? Parca la un moment dat ziceai ca nu vreti sa aflati.
Bertha, nu imi mai aduc aminte, pentru ce era examenul asta, pentru un job ceva? Oricum, sunt sigura ca te-ai descurcat de minune. Multa bafta! E rau fara bunici, noi asa ne-am dori sa-i avem pe aproape, dar e rau si cu bunici...
Azi au venit Irinel cu George si Danutz pe la noi. Atita de frumos s-au jucat copilasii nostri, atita au mai alergat si au ris, ca nu ne venea sa credem. Numai la plecare s-a suparat Danutz ca nu merge si Bianca cu ei ;-)
Va pup acum ca s-a facut tirzior.
Lili cu burtica de 33 saptamini si Bianca (10 Mai) http://bianca.webhop.org
DianaR spune:
Cami, am vazut filmuletul si pozele. Frumos cortul, n-am vazut pe aici. Vladut are o casuta din plastic, de vreo 6 luni dar in ultima vreme nici n-o mai baga in seama. In schimb Timeea incepe sa se arate tot mai interesata de ea.
Lili, tinem pumnii ca totusi bebe sa se intoarca!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica
Irinusha spune:
Salutare fetelor!
Azi a fost o zi ciudata, parca toti trei am fost intorsi pe dos. Cris se vaita de dinti "doare dintii" :) si de bubite pe limba, noi, cei mari am fost fara vlaga ... presupun ca de la vreme, o aberatie de ploaie si vant, tocmai cand ziceam ca-l scoatem putin pe Cris pe afara. Am dormit toti trei ca morti ... sper maine sa fie o zi mai buna.
Cami, vazut patinatorul :) Faine patine si mult curaj aveti ... de fapt Sebi, Cris sigur n-ar vrea sa incerce.
Si mie mi-a placut cortul, pot sa te intreb de unde l-ai luat? Pentru in tara/curte mi-ar place asa ceva sau o casuta de plastic ... mai vedem.
Si Cris viseaza, ori vorbeste ori se pune pe plans ... depinde de vis.
Lilisor, ma bucur sa te vad mai optimista. O sa fie bine! Impoatant e bb-lul acum. Ce fain ca Bianca are un prieten bun :)
Nu vrem sa stim ce e, ramane tot surpriza. Chestia ca sarcina asta e diferita de cea cu Cris (adica: pofte, greturi, stari de rau, pete pe fata, pe corp), ma face sa cred ca-i fetita. Si sincera sa fiu ma bazez mai mult pe sentimentul lui Boby, ca eu de data asta n-am nici un "feeling". La Cris era sigur din prima ca-i baiat, din "Gigel" nu-mi scotea burtica. Chiar spunea ca "la pus punctul" s-a concentrat sa-l faca baiat.
Acum ii spune doar "Maricica" ... si eu din cand in cand "Omuletzul", ca daca am noroc si-i tot baiat sa nu fie suparat pe mine ;) L-am intrebat pe Boby daca ar fi dezamagit daca e fetita si mi-a spus ca nu, important e sa fie sanatoasa ... si dupa o pauza mica a adaugat ca el are deja baiatul lui. :) Na, eu ce sa mai zic ...
Chiar, mamici cu pereche, ati avut sarcini diferite? Sau aberez eu aici ... si mai am sansa de baiat? ![]()
De vreo 2 zile nu i-au mai aparut bubite noi, iar cele vechi s-au uscat ... doar ca unele sunt mai rosii in jur si nu prea frumoase. Doarme f. bine acum, si asta de cand nu-i mai dau antihistaminul ... dar doarme tot cu noi, ptr. ca mai are "bibitze" :) Ieri, ptr. ca am avut babysitter-i am ajuns si noi la hoinarit prin oras si i-am luat lui Cris niste blugi faini rau de tot, o bluzita si 2 puzzle ... eu m-am ales cu cizme frumoase si tare ieftine. Le pun la naftalina ptr. iarna viitoare ;)
Va las, ca se uita Boby cu jind la computer. Va pupic si va doresc o duminca seara faina!
Irinusha cu
Cris ( 3 Mai 04 ) &
"Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
anacami spune:
Buna,buna!
Multumesc pt. aprecieri.
Da, asa este, Sebastian a fost cel curajos (desi in general este foarte "precaut, sa nu zic fricos).Si le-a pus singur in picioare, nu voia sa i le mai dam jos.Cand l-am vazut era pe hol, am crezut ca l-a invatat sotul meu sa stea in picioare. Sotul zice ca nu,ca a reusit singur.Am mai avut o tentativa in toamna, dar nu statea prea bine in picioare si mi-a fost frica sa-l las.Nici acum nu patineaza (mai aluneca din intamplare), dar macar a inceput sa stea nesustinut.Au si pozitie in care nu se aluneca, dar nu ii place-mai mult se impiedica.
Casuta/cort am vrut sa-i iau de mult,dar nu gaseam.
Am vazut la o colega care isi comanda la Quelle diverse produse. Am comandat www.quelle.com.ro/ro/extern/index.html?EMBPERL_UID=:61f097fe425297059f793eeae74aed6e&fsreloaded=1&" target="_blank"> aici (cautati "cort pirat").
Irinusha, la tine cred ca este mult mai simplu, ca sunt "de la mama lor"!O fi fost ceva "in atmosfera"
sau v-ati plictisit de stat mai mult in casa!
Diana, ai niste copii tare reusiti!Sa-ti traiasca si sa se inteleaga toata viata!
Lili, oricum va fi nasterea, important este sa fiti sanatoase!
Nastere usoara!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
Laurina spune:
Salutare fetelor,
Cami, am vazut filmul si pozele. Super, chiar este curajos Sebi si ce serios merge, este concentrat la traseu:) Ieri am fost in parc si m-am gandit sa te sun sa veniti si voi, dar m-am gandit ca ar fi trebuit sa te sunt mai din vreme si am renuntat... .Data viitoare sun cand plec de acasa cine stie poate reusim sa ne vedem
Lili, bravo imi place ca esti mai optimista, ai intrat in concediu?, sa ai un pic de timp sa te odihnesti inainte de bebe. Este o scumpa Bianca, cum vine ea si se instaleaza la voi in pat.
Irinusha, mai sunt si zile din astea, tot e bine ca v-ati odihnit si uite ca a prins bine la cumparaturi:). Eu zic totusi ca sunt sanse sa fie si baietel omuletul:) simptome ca greata, pete am avut si eu din plin in sarcina, asa ca nu sunt specifice neaparat fetitelor:). Maricica sau 'Omuletz' sanatos sa fie 
Si Mihnea viseaza noaptea zgomotos:), vorbeste, rade, s-a intamplat sa si planga, dar l-am linistit repede, prima oara credeam ca este treaz, dar dormea scumpetea. Ieri dimineata s-a trezit marait tot ca a facut pipi pe el, eu tot il linisteam ca nu a facut, el nu ca este ud si uite asa cu chiu cu vai l-am dat jos din pat si i-am demonstrat ca este uscat:) Cand ii vine sa faca pipi are senzatia ca s-a scapat pe el, oricum nu ar fi o tragedie, mai rau este ca il linistesc greu.
Sambata am fost la gradina zoo cu niste prieteni si baietulul lor si a fost super, aveam tinta precisa de acasa sa mergem la papagali
si pana nu i-am gasit nu am avut liniste...
Ieri am fost in Herastrau, a fost asa cald, nu imi vine sa cred ca suntem in februarie, erau o groaza de copii care zburdau. Ne-am catarat si noi pe toate toboganele posibile el primul, eu dupa el
, imi este teama atunci cand se suie pe cele inalte tubulare, ca sunt foarte aglomerate si copii mai mari il imping, iar porcariile alea au niste spatii care nu sunt protejate, nu mai spun ca sunt si cam rupte... Oricum a fost superb, iar Mihnunita a fost foarte 'cumante', ca rasplata aseara mi-a umplut cosul de cumparaturi la Cora cu tot felul de tractoare si camioane
. Pana la urma am facut o selectie si i-am cumparat si ce isi dorea el
.Deci
ne-am rasfatat tot weekendul, asa spunem noi cand reusim sa il petrecem in intregime cu Mihnunita noastra.