Copilasi de mai-iunie 2004 (82)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele. Repejor si eu ca a venit sefu.

Biencuta mea e la tara si nu vrea sa vorbeasca cu mine la tel. si mie un dooor de ea.

Irinel Ma bucur ca v-ati facut bine. Danut e un scump si m-a impresionat ce ai scris de el. Inca ii este dor de surioara lui. si o imbratisare din partea mea. Si noi avem probleme cu spalatul pe cap. Biei nu-i place sa ii vina apa pe fata si chiar si cu un prosopel la ochi tot face scandal.

Diana nu ma supar ca ai ras. Eram tare haiosi asa cu plozii in brate.

Berta Bafta la examen. si micului general.

Simona Coti e pe faza Esti in vacanta? sau e doar cu numele?

Carmen E prima data cand aud ca nu ii place zapada unui copil. Bia vroia sa o luam acasa cand am fost la munte.

Lili Nastere usoara, nu conteaza cum, sanatos sa fie?

Irinusa Si Bia presteaza la biberon. Si eu as vrea sa il scot pt ca de multe ori o fenteaza pe soacramea ca vrea sa doarma sa il dea si apoi nu mai manaca mancare . A avut o perioada cand nu il mai cerea dimineata si atunci papa de rupea. Dar cum mai avem un prestator de biberoane in casa va fi mai greu.

la toata lumea, fug la munca ca au inceput sa dispere

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Irinusha, si Dariua bea lapte cu biberonul. Am incercat sa nu i-l mai dau, n-a plans, dar a baut max. 50 ml, iar cu bibe bea 300 pe nerasuflate. Asa ca nu ma indur sa-l fac sa renunte la el, deocamdata. Iti multmesc pt incurajari, examenul e, de fapt, joi, dar eu plec de miercuri pt ca e dimineata la 8 si ar trebui sa plec pe la 3 dimineata din Craiova.

Lili, curaj, nu e mare lucru cezariana. Eu nu am avut nici cea mai mica problema. Zii mersi ca ai nascut prima data natural, asa poti cunoaste ambele sentimente. Eu daca mai fac unul, obligatoriu ajung iar la cezariana. Am citit in mai multe carti ca existe multe cazuri de mamici care nasc prima dat prin cezariana, apoi la al doilea natural. Dar in Romania, medicii nu sunt de acord. Asa ca lasa teama deoparte, o sa vezi ca nu-i mare lucru.

Carmenbr, ma bucur ca n-ati mai avut probleme si te-ai mai linistit si tu. De Grate mai stii ceva?

Eu plec maine la 12, Darius ramane cu mama, pt ca socrii sunt si ei plecati. Sper sa se inteleaga bine. Oricum, cartierul general e la noi acasa, narodoiul meu nu doarme nici picat cu ceara altundeva. Asta e!

Pupici!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Hop, tot io!
Am vesti :) : Cris are varicela (varsat de vant)! Tocmai ce nu l-am vaccinat, ca sa vedeti ce bune sunt vaccinurile ... am o vara aici cam tembela, care nu si-a vaccinat copiii de absolut nimic ... si cica-i iubeste tare mult ... sorry, off-topic.
Aseara, dupa ce am fost si la cumparaturi, am trecut pe la clinica (de nu mult timp au un cabinet de urgente ... de la 20.30 h sunt chiar dr. de la clinica de copii de garda, deci chiar buna chestia). Noi am ajuns mai devreme, ne-a vazut un internist batranel, dar simpatic. Cum l-a vazut a pus diagnoza. I-a dat un antihistamin (inca nu i l-am dat, mi se pare cam tare ... vedem pana diseara daca il mananca sau nu), paracetamol ptr. sustinerea sistemului imunitar si lotiunea ptr. piele. Cris e bine in rest, febra n-a mai facut - daca o pot numi pe aceea febra - e vioi, mananca - cu toate ca are cateva bubite si in gurita - ... daca n-ar fi bubos (si pe fata chiar s-a scarpinat si sunt sparte, of) ai spune ca-i sanatos. Si ieri a fost la fel, am intrat la banuieli cand spre dupa-amiaza s-au marit bubitele de pe corp si au facut ca o punga lichida pe ele ... Sa vedem ce o sa mai fie, oricum au mai aparut si altele ... insa sunt bucuroasa ca n-a fost mai rau. Eu l-am facut pe la 11-12 ani si mi-a fost tare rau vreo 2 zile ... deci ma asteptam la ceva mai rau. Doamne ajuta!

Diana, te rog, o intrebare. Poate dauna sarcinii? Acum sunt in sapt. 19+, infectia a avut loc cred in sapt. 17-18+ ... insa ar trebui sa am anticorpi daca am avut deja varicela. M-a cam speriat aseara dr., ca a facut o fata cand i-am spus ca sunt insarcinata ... s-a mai linistit cand i-am spus ca am avut-o deja, dar cica orice virus e nasol cand esti gravida. Te rog, spune-mi ca-i ok!

Bertha, bafta!!!! Ne gandim la tine!!!

Haideti mai fetelor, unde ati disparut? Vorbesc aici de una singura! Va pupicesc si sper sa mai apareti pe aici! O zi faina!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Omul de zapada" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Irinusha, esti ok. Daca ai avut boala esti protejata si oricum deja sarcina e avansata, pericolul e mai mic acum si daca n-ai fi fost imunizata inainte. Pupici lui Cris cel bubos.
Si noi suntem inca cu biberon ptr lapte... Altfel nu-l bea... Il mai las asa ca e important ptr mine sa bea lapte.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Diana, sarut-mana mult da tot! Am sunat de dimineata ginecologul - deh, panicoasa :) - si mi-a spus si el la fel ... dar chiar la fel, mai ales ca-s trecuta de perioada critica :) M-am linistit sa stii.

Deja 3 cu biberon ... de Vanesa stiu ca da, ptr. ca (,) Cata bea si noaptea. M-ati pus pe ganduri ... deja ma gandeam ca-l scot prin aprilie, dar cred ca mai aman. Cris bea vreo 500 - 700 ml de lapte /zi, lapte special ptr. bb (mai mare de 1 an) cu toate vit. necesare ... si la ce mananca el e foarte important. Bea foarte bine si cu cana, dar nu-l vand band atata lapte cu cana ... nasolic. Cum naiba fac? Si el si "Omuletzul" cu biberon? ... mai vedem!

Va pupic! Tot mai sper ca mai treceti pe aici! O zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Irinusha, daca nu-l dezveti acum pe Cris de biberon, sa fii pregatita ca nu mai scapati pana peste 1-2 ani. Incearca sa il treci pe canuta cu capac, s-ar putea sa bea mai bine decat din cana normala. Danut le suge. Si asta de pe la un an jumate, cand l-am dezvatat de biberon din motiv de bebe care urma sa vina. Si nu-mi pare rau.. Da nu l-am dezvatat brusc, ci cate o masa, cate o masa, adica la unele mese am continuat sa ii dau cu biberonul. CEl mai frica mi-a fost de laptele de noapte, da s-a dezvatat si de ala din fericire. Pupici si sa va treaca bubitele fara semne.

Bertha tinem pumnii!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Irinusha, poti sa o numeri si pe Cristina la pitici cu biberon. Noaptea nu bea lapte, dar dimineata, dupa-amiaza si seara e nelipsit. Bea orice alt lichid din cana sau pahar normale, dar lapte nu vrea. Deocamdata nu ma gandesc sa il scot, e placerea ei. Sanatate lui Cris!

Noi suntem bine, doar ca sunt foarte obosita. Ajung acasa doar pe la 21-22 si lucrez si sambete si duminici, de a ajuns bietul copil sa intrebe de ce nu vrea mami sa vina de la servci. Inca nu m-am mutat la noul loc de munca, sunt doar detasata acolo, deocamdata pana la 1 martie si ma mai gandesc.

Acum ma duc la nani si poate alta data reusesc sa scriu mai multe.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Craciun 2006 si altele
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Irinusha, eeei multa sanatate, sa treaca repede bubitele, fara scarpinaturi si semne. Ma bucur ca te-au linistit Diana si dr. tau, ca nu ai nevoie de nici un stres. O sa fie mai complicat cu biberoane la amandoi copilasii, dar poate pana vine omuletul de zapada treceti pe canuta cum a spus Irinel.

Irinel, pupici pentru Danut, ma bucur ca sunteti mai bine

Paloma, cam mult de lucru, este doar o perioada, sau asa se preconizeaza a fi tot timpul?

Carmenbr, ma bucur ca sunteti bine si in special ca Eric nu a mai racit deloc. Eeei deci nu ii place zapada!, nu are nimic, daca v-ati simtit bine in weekend, poate totusi va accepta si altadata o tranta in zapada.

Lili, tinem pumnii, nu fi suparata sau speriata, sunt multe fete care au nascut cu cezariana si totul a fost in ordine. Suntem sigure ca o sa fie bine si asteptam vesti de la tine.

Nico, i-a trecut lui Bia supararea? Vorbeste cu tine la telefon?

Cami, nu ai terminat cursurile? Sper ca sunteti bine!

Eu am rezolvat cu masina, am lipit eu(adica tati), oglinda cu un lipici, i-am scos schotch-ul ca prea era vizibil si imi era teama sa nu zica la politie te miri ce. In final mi-au facut cei de la politie constatarea. Eh, dar acum tb sa umblu dupa cei de la asigurari, ca cei de la firma nu vor sa se ocupe(soferii sunt f ocupati cu privitul pe geam…), o sa vad cat imi mai i-a si asta…
Mihnea este bine, a fost un pic racit, inca ii mai dau propol pur, in nasuc ii pun ser, nu suporta spray ca il gadi. Nu stiu daca sa ii pun si ceva picaturi, ii mai curge un pic nasul...
Vroiam sa va intreb fetele din Buc, unde mai tundeti copilasii? Ca eu la Ciufolici nu prea vreau sa il mai duc, in afara ca este foarte scump nu vad nici un serviciu in plus, scaunele alea sunt cam rupte, de sterilizat instrumente sunt cam sceptica, prea ii i-a pe banda rulanta ca sa mai aiba timp de asta, tot timpul aglomerat, tuns la gramada copii si adulti…

multi pupici

Mergi la inceput

Salutare fetelor!

Important pentru mamicile de fetite: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=89171
V-am mai spus de el, vad ca a ajuns si in Ro. ... si sigur explica fetele mai bine decat mine la ce e bun :)
Pupici! Mai revin, ca stam acasa! O zi faina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

nu am mai intrat aici de o groaza de vreme...
am vazut ca ati scris mai mult de 5 pag de cand nu am mai citit, asa ca, o sa citesc alta data ca altfel nu mai apuc sa scriu.
noi suntem binisor, dar eu de o luna merg la gimnastica zilnic si asta imi da tot programul peste cap. dar se si vede... 6 kg in 1 luna, si o groaza de cm dusi de peste tot (8/6 pe coapse, 4/5 pe brate, etc)E bine, dar ma darama.. Dar, doar cu dieta nu tinea.
Irinusha, Cata bea in continuare 3 biberoane de plapte pe noapte. si apa sau sucul il bea cu biberonul acasa. la gradi bea bine merci cu paharul sau daca mergem undeva. nici eu nu vreau sa-i scot biberonul. cel de noapte e imposibil ca, nu pot sa-i dau laptele cu paharul.o sa renunte el la biberon cand o sa aiba chef.
va pup si promit ca mai scriu dar saptamana viitoare ca, saptamana asta e Andu in vacanta asa ca a acaparat calculatorul

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
http://community.webshots.com/user/vaniavi100

Mergi la inceput